עבור לתוכן

DELL 2007WFP עם כרטיס מסך geforce fx5200?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוונת לקנות בקרוב את המסך אחרי שקראתי פה הרבה דברים חיובים עליו (זה אכן המסך הכי טוב סביב המחיר הזה.. בגלל הפאנל?).

בכל אופן, פתאום תהיתי אם אני צריכה לדאוג בגלל הכרטיס מסך העלוב שלי?

אני לא יודעת אם בכלל יש קשר, אבל אני לא מתכוונת לשחק ממש. בעיקר גרפיקה\סרטים.

(עשיתי חיפוש בפורום וכבר היה פה איזשהו אשכול בנושא, אבל לא נתנו שם תשובה ברורה כל כך, אז אני מקווה שזה בסדר שגם אני שואלת).

ואם במקרה במקרה יש פה מישהו שמתעסק בגרפיקה ויודע אם מסך רחב יכול להפריע לשימוש בעט גרפי שלא מותאם למסך רחב..אז זה יהיה נחמד לידע אותי בדבר לפני הרכישה המהוללת (:

תודה.

פורסם

ב-2D אין לכרטיס המסך השפעה משמעותית. לא תהיה בעיה.

פורסם

גרפיקה ב-2D?

פורסם

^

מה בדיוק השאלה פה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רק לומר שקניתי היום את המסך, והוא אלוהי. המוח שלי מוציא קצף רק מלהסתכל פה על תמונות. אז באמת תודה לכם, כי כבר הייתי במצב שבהחלט שקלתי התאבדות עקב חוסר יכולת לבחור מסך, ובזכות הפורום למדתי לא מעט.

הכרטיס מסך אכן סוחב, אבל אין לו יציאת DVI וזה קצת עושה לי עצוב לחבר את המסך הזה לVGA. נראה לי שבקרוב אקנה כרטיס קצת פחות גרוע כדי שאוכל גם לשחק כמו שצריך.

אז שוב, המון תודה :)

פורסם

רק לומר שקניתי היום את המסך, והוא אלוהי. המוח שלי מוציא קצף רק מלהסתכל פה על תמונות. אז באמת תודה לכם, כי כבר הייתי במצב שבהחלט שקלתי התאבדות עקב חוסר יכולת לבחור מסך, ובזכות הפורום למדתי לא מעט.

הכרטיס מסך אכן סוחב, אבל אין לו יציאת DVI וזה קצת עושה לי עצוב לחבר את המסך הזה לVGA. נראה לי שבקרוב אקנה כרטיס קצת פחות גרוע כדי שאוכל גם לשחק כמו שצריך.

זה שהמסך משתלם ומצויין נכון, אבל איך לדעתך הגודל גופן במסמכים ואתרי אינטרנט? האם זה קטן מדיי בשבילך או שזה בסדר גמור?

בקשר לכרטיס מסך, אפשר אפילו לקנות יד 2 עם יציאת DVI-D זה באמת ישתלם ויראו טוב יותר משמעותית.

פורסם

אם VGA מנע ממך התאבדות, DVI יביא לך את האושר. לא לפספס.

זה שהמסך משתלם ומצויין נכון, אבל איך לדעתך הגודל גופן במסמכים ואתרי אינטרנט? האם זה קטן מדיי בשבילך או שזה בסדר גמור?

בקשר לכרטיס מסך, אפשר אפילו לקנות יד 2 עם יציאת DVI-D זה באמת ישתלם ויראו טוב יותר משמעותית.

הפונטים נראים מצויין. מאוד חדים לעומת CRT, ואין בעיית גודל (או קוטן).

אין צורך ב DVI-D. מספיק DVI-S.

פורסם
  • מחבר

כן, אני מסכימה. הטקסט מאוד מאוד חד ומפתיע לטובה. גם ראיתי שיש אנשים שהתלוננו על הגודל, לי זה לא קטן בכלל.

הדבר היחיד שקצת מפריע לי זה הלובן המטורף, זה קצת עושה לי נקע בעין כל פעם שאני עוברת למשהו עם רקע לבן.

אני אתן לזה כמה ימים להתרגל (בכל זאת, ב5 שנים האחרונות עבדתי עם LCD 15" מטושטש ומקרטע) ואם זה ימשיך להפריע אני אשנה את ההגדרות קצת.

ולא ידעתי שיש כזה הבדל בין VGA לDVI, זתומרת, הייתי בטוחה שיש הבדל מורגש, אבל לא חשבתי שמשמעותי במיוחד.

נו טוב, אני אתאושש קצת מהטארומה הכלכלית הזאת בעקבות הקנייה של המסך, ואז אני אחפש לי כרטיס נורמלי :)

פורסם

אז ככה...

אני מחזיק במסך כבר חצי שנה, וללובן מתרגלים. בכל אופן, אני מציע לך להוריד את הבהירות עד שתרגישי נוח עם המסך. אני, למשל, עובד על 50. קחי בחשבון שלוקח קצת זמן להתרגל. אבל לאחר שמתרגלים, אין מה להשוות ל CRT בכלל.

לגבי VGA/DVI, עבדתי חצי שנה עם VGA כולי מבסוט ומאושר. לפני כמה ימים החלפתי לDVI ובכרטיס שלי יש גם DVI וגם VGA, כך שאני יכול בלחיצת כפתור על המסך להחליף בניהם וממש להשוות. רואים הבדל רציני. אני חשבתי שזה שטויות ואם הייתי יודע הייתי רוכש מזמן.

אגב, כמעט כל כרטיס מסך היום מכיל DVI ואם אני זוכר נכון, כולם טובים משלך. הזול ביותר עולה בקושי 200-300 ש"ח.

פורסם

1. האם לא נתקלת בבעיות שעליהן התלונן naime ? ראי כאן-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281331.0

פורסם
  • מחבר

הגוון הסגלגל מתקבל רק כשהמסך שחור או ממש ממש כהה (וגם זה רק כשמחשיכים את החדר). הזוויות צפייה לדעתי מדהימות והצבעים גם כן. בסתם תמונות כהות אני לא רואה עיוות בכלל, גם כשנמצאים כמעט בקו ישר עם הצד של המסך (והתאורה בחדר רגילה). מבחינתי זה מטורף, בעיקר כי אני מתעסקת בגרפיקה, ואני זוכרת מהמסך הקודם שהייתי צריכה לבצע תרגילי אקרובטיקה מסביב למסך כדי לראות תקלות ובעיות בצביעה וכו'

לגבי מריחות קשות- בהחלט לא נתקלתי בשומדבר שמתקרב לזה. אם אתקל אני אודיע (:

רמת השחור- כן, היא לא מושלמת. אבל לדעתי זה בסדר גמור.

אני מאוד מרוצה מהחדות של טקסטים ומהצבעים של התמונות.. שאני חייבת לציין שהם מאוד מציאותיים יחסית למסכים אחרים בגדלים ובמחירים האלה שראיתי.

אבל שוב, יכול להיות שאני מתלהבת ככה רק בגלל שהמסך הקודם שלי כבר היה עתיק ומרצד ולא היה רחוק מלגרום לי להתקפי אפילפסיה מידי שני וחמישי, או משהו.

ויכול להיות שאם מישהו ציפה למסך שיפיל אותו מהכסא וישתק לו את המוח מרוב עונג זה באמת עלול לאכזב.

מבחינתי המסך עלה כל הציפיות. (ושוב, גם מדובר בעיניין של תמורה יחסית למחיר).

פורסם

שימו לב לא להוריד את הבהירות כי זה מוריד גם את הניגודיות אלא במקום זה לעבור למצב pc-custom ולהוריד בנפרד את הערכים של RGB עד שתגיעו לבהירות הרצויה.

פורסם

שימו לב לא להוריד את הבהירות כי זה מוריד גם את הניגודיות אלא במקום זה לעבור למצב pc-custom ולהוריד בנפרד את הערכים של RGB עד שתגיעו לבהירות הרצויה.

ברור שזה יוריד את הניגודיות...

הרי השחור של המסך לא יהפוך כהה יותר, לעומת הלבן שיהיה פחות בהיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים