פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים שלום לכולםאני צריך המלצה לזכרונות טובים במחיר סביר ללוח הנ"ל עם מעבד intel duo core 6400אני צריך מהירות של 800mhz ונפח של 4GB לא מתכנן OCכיום יש לי שני זכרונות של Geil בנפח 1gb ומעוניין להגדיל ל 5gb זאת אומרת עוד שני בדידים של כל אחד 2gbאשמח לשמוע המלצות לזכרונות במחיר סביר שיעשו לי את העבודה.תודה
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים עם 3 סטיקים של זכרונות , הזכרונות לא יעבדו ב-Dual Channel וחבל , ובנוסף ממש אין צורך ביותר מ-4G זכרוןמומלץ שתוותר על הסטיק הבודדhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3206
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר אם כך לא הבנת אותי,יש לי כיום שני סטיקים של כ"א בגודל 512,סה"כ 1gb ועובד ב dualיש לי עוד שני busים ריקים ובכל אחד מהם אני אשים סטיק של 2gb כך שבסופו של דבר יהיה 5gbהאם זה דבר שנכון לעשותו או שכדאי להיפרד משני הסטיקים של ה 512 ולעבוד רק עם הזכרונות החדשים?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אז במקרה הזה הזכרונות כן יעבדו ב-Dual Channel אבל כמו שאמרתי , אין שום צורך ביותר מ-4G זכרון , ולא תהיה שום בעייה מבחינת חומרה לעבוד עם 5G זכרוןאבל מבחינת מערכת ההפעלה זה בעייה , לא כל מערכות ההפעלה תומכות ביותר מ-4G זכרון
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר אם כך אז אולי כדאי לי לקנות רק 2gb ואז ביחד עם הקיימים יהיה לי 3gb ובכך לחסוך כמה גרושים נוספים,אולי כדאי ללכת על GEIL שכבר יש לי כיום?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אם כך אז אולי כדאי לי לקנות רק 2gb ואז ביחד עם הקיימים יהיה לי 3gb ובכך לחסוך כמה גרושים נוספים,אולי כדאי ללכת על GEIL שכבר יש לי כיום?רעיון מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.