פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים יש לי עכבר רגיל, אופטי סטנדרטי של לוג'יטק ואני משחק מידי פעם BF2.רציתי לדעת האם באמת יש הבדל כזה גדול בין עכבר גיימרים (אני לא מכיר את הדגמים) לבין הרגילים ?מישהו ששדירג יכול לתאר איך ההרגשה משתנה במשחקים ? מישהו יכול קצת להסביר לי בנושא ?תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים הבדל עצום!מהירות תזוזה, דיוק...אתה פתאום מתחיל להיות ממש ממש טוב ב CS...אני מדבר על לייזר כמובן...
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים חחחחחחחחחחחח לייזר? לייזר זה הכי גרוע לגיימינג! וכן יש שיפור עצום בין עכבר גיימיינג לעכבר רגיל .מומלצים MX518 Optical Gaming-Grade LogitechG5 Laser Gaming Mouse Logitechועדיף איתם לקנות פאד!fUnc 1020 Surface (או איך שלא רושמים את זה)QcK S&S QcK Standard Pad---------------------לי אישית יש MX518 ופאד סטנדרטי של QCK.וזה פשוט תענוג להחליק את הMX518 על הQCK.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים חחחחחחחחחחחח לייזר? לייזר זה הכי גרוע לגיימינג! וכן יש שיפור עצום בין עכבר גיימיינג לעכבר רגיל . מומלצים MX518 Optical Gaming-Grade Logitech G5 Laser Gaming Mouse Logitech
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים חחחחחחחחחחחח לייזר? לייזר זה הכי גרוע לגיימינג! וכן יש שיפור עצום בין עכבר גיימיינג לעכבר רגיל . מומלצים G5 Laser Gaming Mouse Logitech זה רק אני או שכולם רואים שהוא אומר שאני דביל ואז ממליץ על G5?!?!?!?!
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים כן , זה עכבר מומלץ , לא על ידי , ולא קראתי לך דביל ... (אולי עכשיו זה הזמן?)ולמה להיות מטומטם , הרי אתם יודעים שלייזר לא הכי טוב לגיימינג .עדיף אופטי ואל תקשיב למה שאומרים לך על לייזר ... הוא קופצני באמצע משחקים למרות הDPI הגדול שלו , יש כמה לייזרים ממש טוביםשבניהם משפחת הRAZER וגם הG5 .. העכבר הכי טוב בעולם Deathadder עוד לא משווק בארץ , אם העכבר שיש לך נוח אז כדאי שתחכה לDeathadder או שתקנה MX518 + QCK S&S אם יש לך תקציב ואם לא אז MX518 + QcK Normal.שווה בהחלט.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים לא אמרתי רע , אפילו טוב...רק התגובה הראשונה לנושא ממש מטומטמת.אם אתה חושב שלייזר אלו עכברים טובים אתה טועה ... [לא בהכרח הדגם G5] אלא עכברי הלייזר האחרים והמוכרים.אם יש אופטי אז בשביל מה לייזר?? אם אתה גיימר לך על אופטי.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים לא אמרתי רע , אפילו טוב...רק התגובה הראשונה לנושא ממש מטומטמת.אם אתה חושב שלייזר אלו עכברים טובים אתה טועה ... [לא בהכרח הדגם G5] אלא עכברי הלייזר האחרים והמוכרים.אם יש אופטי אז בשביל מה לייזר?? אם אתה גיימר לך על אופטי.מזה התירוץ הזה?באותה נימה אני יכול להגיד לך "אם יש לייזר, בשביל מה אופטי?".לייזר זה בכלל ליגה שונה מאופטי, לייזר הוא הרבה יותר מדויק.ה G5 מאוד משתלם וטוב, במיוחד שמוכרים אותו כבר במחיר של 219 ש"ח.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אתה מכניס לי מילים לפה , בחיים לא אמרתי שלייזר לא מדוייק , אלא שאופטי הרבהההה יותר מדוייק . ואם תשים לב ותשאל אנשים על עכברי לייזר ותראה שהם אומרים שזה קופצני.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אתה מכניס לי מילים לפה , בחיים לא אמרתי שלייזר לא מדוייק , אלא שאופטי הרבהההה יותר מדוייק . ואם תשים לב ותשאל אנשים על עכברי לייזר ותראה שהם אומרים שזה קופצני. וואלה? אפשר לשאול את עצמי? אני בעל G5 גאה ואין שום "קפיצות". אופטי לא יותר מדויק מלייזר.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים יש מיליון תרדים על G5. מיליון. גם על ההבדלים בין עכברים למשחקים לעכברים רגילים. ברור שיש הבדל.תריץ חיפוש. ופעם הבאה שאתה שואל על עכבר למשחקים, אולי כדאי שתוסיף תקציב לכותרת.התרד ננעל מהסיבות הבאות, וגם בגלל שכמה ילדים התחילו להתלכלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.