פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים צבעים לא משהו, חיתוך לא הכי טוב, גם הזווית שממנה צילמתה לא הכי מרשימה.אבל לפרוש?! בחיים לא...דבר ראשון מטעויות לומדים.ודבר שני מן הסתם שלצלם מתחיל לא יצאו ישר תמונות טובות.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר תודה רבה על התגובה אני ילמד ממנה.... מה עם השניה??...הוספתי אותה אח"כ...תודה למגיבים...
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר פדיחה לעצמי.....פלאפון 6288 :s05: זה לא שאני משחק.....פשוט הזמנתי מצלמה a710 אבל נזכרו להגיד לי אחרי חודש שהפסיקו ליצצר אותה או משו כזה..... ד"א סורי על הסטיה מהנושא אבל זה נכון או שסתם אין להם אותה במלאי?? תודה...
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים לא הפסיקו לייצר אותה, היא דיי חדשה..הייתי ממליץ לך לקנות את הפוג'י f31 מצלמה מעולה!
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים שמע זה גם תלוי בתקציב שלך ומה השימושים שלך במצלמה.כמה אתה יכול להוציא על מצלמה?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים גם מפלאפון אפשר להוציא תמונות עם קומפוזיציה טובה, מה שאני לא רואה למעלה. הF31 אומנם מצלמה טובה אבל לפני שאתה מצווה עליו לקנות אותה כדאי לבדוק מה התקציב והדרישות שלו מהמצלמה.
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים סליחה שאני ככה מתפרץ אבל אם כבר מדברים על תמונות מפלאפונים. איך זה? צולם אתמול... (נוקיה 5700) אני חושב שהיה אפשר להוציא הרבה יותר מהתמונות האלו עם מצלמה מקצועית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.