עבור לתוכן

דרושה עזרה בבחירת מגמה ב-יא' !

Featured Replies

פורסם

השנה אני לומד 3 מקצועות בחירה (כיתה י') המקצועות הם רובוטיקה+מחשבים+כימיה (הבי"ס הכריח 3).

שנה הבאה אני צריך להגביר מקצוע אחד או 2. (לצערי רובוטיקה אי אפשר להגביר לבד וחייבים עם עוד משהו)

אז ההתלבטות היא בעצם בין כימיה+רובוטיקה לבין מחשבים+רובוטיקה.

לפני שתגידו לי ללכת לפי מה שאני יותר טוב את האפשרות הזאת אני אצטרך לשלול...כי 2 הקצועות קלים לי ! מאוד !

הבעיה אצלי היא שאני יכול להגדיר לכמה מורים מחדש את המושג עצלנות !, זו הסיבה העיקרית שבתנ"ך היסטוריה

וכל החרא האלו יש לי 60-80....(המקצועות שבהם אני טוב זה המקצועות שאני לא צריך להשקיע בהם...מת',מחשבים,כימיה,רובוטיקה,אנגלית).

בקיצור מישהו יודע איך הולכת להראות פסקל בכיתה יא' ? (למרות שעכשיו יש לי 100...אני עדיין משתעמם)

יאללה תעזרו קצת אין לי כח להתקע שנתיים אם משהו שאני שונא...

פורסם

ימיה + רובוטיקה

אתה צריך מקצוע אחד מדעי לפחות כדי להכנס לטכניון

פורסם
  • מחבר

לא חושב על הטכניון עדיין...

בכל מקרה אני מגביר 2 מקצועות, עכשיו השאלה רק אילו ?

פורסם

פסקל?! בעעעע

אצלנו לומדים ++C

פורסם
  • מחבר

פסקל?! בעעעע

אצלנו לומדים ++C

LoL, אבל בסופו של דבר הבגרות אותה בגרות לא ?

פורסם

איך אותה בגרות שאחד מהם לא נגע ב C++ והשני לא נגע בפסקל? ::)

פורסם

לא, זו לא אותה בגרות.

איך בן אדם שלא למד פסקל יעשה בגרות על פסקל?

ה++C הוא חלק מתוכנית לימודים חדשה ורק איזה 3 בתי ספר באיזור שלנו באמת הכניסו אותו ללימוד, יש כאלה שמלמדים C ויש את האהבלים שמלמדים עדיין פסקל.

פורסם

זו אותה הבגרות .

מי שיודע C עונה בשפת C ומי שלמד פסקל עונה על התשובות בפסקל ...

אני עשיתי את המבחן שנה שעברה כך שאני בטוח בתשובה שלי .

פורסם

זו אותה הבגרות .

צודק, שנה שעברה לפני הבגרות (לפני שפרשתי מהמגת מחשבים) כל המתכונות שניתנו לנו היה כתוב

"פתור בשפת C , פסקל או בכל שפה אחרת שלמדת..."

פורסם
  • מחבר

זו אותה הבגרות .

כמו הבגרות שלי שתיהיה השנה בהיסטוריה, יהיו שאלות על גרמניה,רוסיה וצרפת ! אבל אנחנו נענה רק על צרפת כי זה מה שלימדו אותנו.

פורסם

עם אתה טוב במחשבים תקח כימיה כי מגמת מחשבים היא שיעמום אחד גדול בעיקר אם לומדים פסקל אם אתהרוצה עוד כמה יחידות תיקח כימיה תלמד פסקל מספר ב 100 שקל ותיגש לבחינות של כל 3 המקצועות באמת שאם אתה יודע קצת ויש לך ראש ישר אז לא תהיה לך בעיה

פורסם

לגופו של עיניין - אם אתה מתכנן או לפחות חושב ללמוד בעתיד מקצוע ראלי באוניברסיטה (הנדסה או מדעים) אתה חייב בגרות במקצוע ראלי אחד לפחות

כימיה, פיזיקה או ביולוגיה - למרות שלא כל המוסדות מתיחסים לביולוגיה כלמקצוע ראלי "לגמרי" - בטכניון למשל הוא מקבל בונוס נמוך יותר אם אני לא טועה.

אל תגיד לי עכשיו שאתה לא חושב על זה - בעתיד אם תרצה ולא יהיה לך בגרות ראלית לא תוכל להתקבל - אז תחשוב גם על זה.

כאחד עם קצת ניסיון בתחום אני רוצה להגיד לכם שמה שחשוב זה התכלס (לדעתי כמובן) - הבגרות בסופו של דבר זה כרטיס הכניסה שלך ללימודים גבוהים - ולכן צריך לשאוף לכמה שיותר.

עם תעודת בגרות עם מקצוע ראלי תוכל להתקבל בעתיד לכל חוג באוניברסיטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים