פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים אני וחברה שלי יוצאים הערב לטיול קמפינג קטן - לצאת בערב לאיזו שמורה בגליל\גולן לישון בה (אוהל+שק"שים), ומחר בבוקר לטייל איפשהו - מסלול קליל בחיק הטבע (שעה-שעתיים), אולי במקום עם מים ככה שאפשר לשחות.חשבתי על לישון בנחל עמוד או ביהודיה (אלה המקומות היחידים שדורשים מחיר סביר, כל השאר הם לפחות 40 ש"ח לאדם ללילה), ולמחרת לעשות טיול בנחל זוויתן, או לחילופין לנסוע לגן השלושה (יש שם מקום לישון בכלל?).מה דעתכם? הצעות לשיפור?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר חינם ;D רכב ליסינג. עכשיו כמובן תשאל אותי מה איכפת לי לשלם 40 ש"ח אם אני איש הייטק מושחת - אז לא איכפת לי, אבל חברה שלי חיילת ולה איכפת (והיא לא מוכנה שאני אשלם עליה). בכל מקרה, אני לא רוצה שהדיון יהיה על זה
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר תודה על העזרה (למרות שבשעה 22:30 כבר היינו בדרך צפונה...) בסוף ישנו בחניון יהודיה, ועשינו בבוקר את המסלול של נחל זויתן עליון (מסלול של 3 וחצי שעות). היה יפה וכיף
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים רפטינג בית הלל אחד הכיפיםאם אתה רוצה מקום עם ביתנים תוכל ללכת לחורשת טל, רק זהירות, המקום מלא (אבל מלא) בדוסים וערבים.מאז שאני זוכר את עצמי אנחנו (המשפחה המורחבת) נוסעים כל שנה פעם פעמיים לצפון, 3 ימיםהשנה לא יצא אז אני לא ממש זוכר את השמות אבל אני גם לא בטוח שזה יהיה במסגרת התקציב שלך, אם אני אזכר אני אכתוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.