עבור לתוכן

קצת הסבר על OC אם אפשר..

Featured Replies

פורסם

ראיתי כאן שהרבה עושים OC וזה משפר את הביצועים של הכרטיס מסך .

זה בגלל שזה מקרר את הכרטיס והוא מונע ממנו התחממות או שזה מעלה את היכולת של הכרטיס מעל המקס'

שהוא אמור להגיע אליה ..

בקיצור תסבירו לי קצת אם אפשר על זה מאוד מעניין אותי ..

תודה.

פורסם

אתה מזרים יותר חשמל לרכיב מסוים והוא יפעל יותר מהר אבל כתוצאה מזה הוא מתחמם יותר

וזה היה הכי כללי ולא פרטני שאפשר להגיד על זה

זה נושא הרבה יותר מסובך

פורסם

כנס למדריכים באתר ושם תמצא

פורסם

אתם מדברים פה שטויות.

OC זה המהרה של תדר של רכיב מסוים (כרטיס מסך, מעבד, זכרונות..) זה לא "הזרמת" יותר מתח ולא מקרר את הכרטיס ( :-X).

לפעמת זה כרוך בהעלאת מתח אבל בטח שזה לא הרעיון המרכזי.

ה OC משפר את הביצועים במבחנים סינטטיים (כמו SuperPI או 3dmark) אבל לדעתי, אין שום שיפור במשחקים או כל דבר אחר..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה ..

פורסם

אתם מדברים פה שטויות.

OC זה המהרה של תדר של רכיב מסוים (כרטיס מסך, מעבד, זכרונות..) זה לא "הזרמת" יותר מתח ולא מקרר את הכרטיס ( :-X).

ה OC משפר את הביצועים במבחנים סינטטיים (כמו SuperPI או 3dmark) אבל לדעתי, אין שום שיפור במשחקים או כל דבר אחר..

איזה שטויות ברור שזה מעלה אתביצועים אחרת לא היו ושים את זה רק בשביל יותר נקודות בבאנצמרק

פורסם

אתם מדברים פה שטויות.

אני מאמין שזה כן משפר במציאות, תחשוב על זה ככה, אם הוא יכול לבצע יותר פעולות (קלוק יותר גבוה), אז הוא עושה יותר, לא? ;)

את כרטיס המסך שלי עוד לא המהרתי, אבל את המעבד כן, ואני יכול להגיד שזמני טעינה טיפה התקצרו

פורסם

אני מאמין שזה כן משפר במציאות, תחשוב על זה ככה, אם הוא יכול לבצע יותר פעולות (קלוק יותר גבוה), אז הוא עושה יותר, לא? ;)

את כרטיס המסך שלי עוד לא המהרתי, אבל את המעבד כן, ואני יכול להגיד שזמני טעינה טיפה התקצרו

לי אין שום הבדל ב 2.6Ghz לבין 3.6Ghz.

סה"כ ב SuperPI יותר גבוהה.

ו The Shadow, קודם כל תקרא ואז תגיב.

פורסם

תלוי איזה מעבד אתה ממהיר וכמה זה משמעותי.

לדוגמא אם אתה ממהיר 1GHz בPentium D לעומת המהרה של 1GHz במעבדי הCore, אז השיפור יהיה הרבה יותר משמעותי בCore, כי הוא מבצע יותר פעולות לפעימה בתדר השעון שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים