פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים שלוש אפשרויות:1.להסתכל על המחשב מבפנים ולראות אם יש לך כרטיס מסך(תחפש תמונה לראות איך זה נראה).2.להתקין תוכנת בדיקה וניטור חומרה ולראות מה רשום.3.לפי דגם הלוחM(אבל בהחלט יכול להיות שיש לך גם ONBOARD וגם בנוסף מותקן כרטיס AGP/PCI.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר שלוש אפשרויות:1.להסתכל על המחשב מבפנים ולראות אם יש לך כרטיס מסך(תחפש תמונה לראות איך זה נראה).2.להתקין תוכנת בדיקה וניטור חומרה ולראות מה רשום.3.לפי דגם הלוחM(אבל בהחלט יכול להיות שיש לך גם ONBOARD וגם בנוסף מותקן כרטיס AGP/PCI.עניתה לי אים כבר קניתי לוח אםואני רוצה לדעת איך אפשר לדעת ליפני קניה כי אני רוצה ליקנות ואני רוצה לדעת איך אני יודעשמעתי אים כתוב P אז זה בלי ואים כתוב G אז אים זה נכון?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים לוחות אם, שבשם הדגם שלהם יש MX או V או G (אלא אם כן זה לוח של Gigabyte, ואז האות הראשונה היא תמיד G), או שבשם הלוח מופיעה המילה DVI או VGA, אז הם בד"כ לוחות כאלו הם בעלי כרטיס מסך מובנה. אם אתה לא בטוח - פשוט תיכנס לאתר של יצרן הלוח ותחפש את הדגם הספציפי שבו אתה מעוניין ותראה מה התכונות שלו. אם אתה עדיין לא בטוח - פשוט תרשום כאן את דגם הלוח ואנחנו נעזור לך.
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים הוא יכול להסתכל מאחורי המחשב, אם המסך מחובר ליציאת VGA למעלה, או למטה יותר באיזור של מפרצי הAGP/PCI/E
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר נגיד זהP5N-E(P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E)אים או בלי ולפי מה אתם יודעים את זה?אוGA-P35C-DS3R(P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E)וגם לפי מה יודעים את זהתודה לעוזרים
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים שניהם בלי , אתה יכול לדעת לפי הציפסט של הלוח , למשל p35 זה ציפסט בלי כרטיס מסך מובנה
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר שניהם בלי , אתה יכול לדעת לפי הציפסט של הלוח , למשל p35 זה ציפסט בלי כרטיס מסך מובנה אני מבין ששניהם בלי אבל לפי מה אתה יודע את זה?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מחבר יש הרבה ציפסטים ואני לא מיתכוון לישאול על כל אחד כן...תגיד לי לפי אותיות איזה אות מסמלת כרטיס מסך מובנה ואיזה בלי כרטיס מסך מובנה
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים יש הרבה ציפסטים ואני לא מיתכוון לישאול על כל אחד כן...תגיד לי לפי אותיות איזה אות מסמלת כרטיס מסך מובנה ואיזה בלי כרטיס מסך מובנהבדר"כ G מסמל שיש כרטיס מסך - ו P זה בלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.