עבור לתוכן

מחפש אוזניות למוזיקה [עד 500 ש"ח]

Featured Replies

פורסם

לבדוק אותן בחנות אני ממש לא חושב שתוכל. בכל מקרה, בהתחלה הן בטוח ילחצו, כל אוזנייה לוחצת בהתחלה. עם הזמן הן ימתחו קצת.

Anatoli.

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם הK81 לוחצות קצת... מה לוחץ יותר- זה (כנראה) רק אנטולי או שי יוכלו להגיד.

ואם כבר, אז כמו שכתבתי קודם- בארץ יש גם את הדגם K518 DJ שזה אותו ה81 בצבעים אחרים...

ואם כבר #2, אז האוזניות היקרות והאיכותיות יותר דווקא דורשות מגבר טוב, בניגוד לאוזניות הזולות יותר (כמובן יש יוצאי דופן, אבל לרוב זה ככה..)

פורסם

ברמות האלה זה לא משנה לדעתי. ה-21 כל כך קלות להנעה שזה מצחיק. אפילו יותר קלות מה-81 אני חושב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני כבר די סגור לגבי ה- RP-21 אבל לפרטים אחרונים, הן לא צריכות הגברה כדי להשמע נורמאלי, נכון?

כי אחרת אין לי טעם לקחת אותן

פורסם

לא צריכות שום מגבר.

Anatoli.

פורסם

ברמות האלה זה לא משנה לדעתי. ה-21 כל כך קלות להנעה שזה מצחיק. אפילו יותר קלות מה-81 אני חושב.

Anatoli.

התכוונתי לאוזניות קצת יותר יקרות מ-100 ש"ח הפרש (בין הK81 ל-21...) ;)

פורסם

ה 21 לוחצות פחות ונוחות יותר מה 81 ,כמו כן הם אוטמות מרעש פחות טוב.

ה21 מאוד קלות להנעה, יותר מpx 100 לשם השוואה.

אוזניות קלות להנעה זה לא דבר רע,ראה ערך אודיו טכניקה וגראדו,אולי זה כן בעצם דבר רע חחח.

פורסם

אני אישית דווקא מעדיף אוזניות פתוחות, אם מישהו קורא לי, אני רוצה לשמוע אותו ולא שהוא יצטרך לבוא עד אלי ולתת לי כאפה בשביל שאני אשים לב שהוא רוצה ממני משהו ;)

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים אולי אם אפשר לעשות הזמנה בחלילית דרך האינטרנט או דרך הטלפון ולשלם גם על משלוח במקום לסוע לשם?

לא מצאתי את זה רשום בשום מקום באתר שלהם.

(עם הכסף שזה יעלה לי רק לסוע לשם וחזרה עדיף כבר משלוח מבוטח)

פורסם

תתקשר תשאל.

Anatoli.

פורסם

אני מישתמש ב AKG K26P אוזניות מדהימות ב 250 ש"ח נישמעות מאוד דומה לרמקול B&W 602 S3 ממליץ מאוד.

פורסם

משמיעה של כמה דקות, הK81 פי 100 יותר טובות- גם מבחינת סאונד וגם מבחינת נוחות.

פורסם

אני מישתמש ב AKG K26P אוזניות מדהימות ב 250 ש"ח נישמעות מאוד דומה לרמקול B&W 602 S3 ממליץ מאוד.

מנסיון קטן מאד אם האוזניה הזאת, לא נפלתי מהן: לא נוחות, מכאיבות לאחר פרק זמן קצר, סאונד בומי, ובאס מודגש יתר על מידה, לא מאוזנות בגרוש.

ולהשוות סאונד של אוזניה(ועוד נחותה כזאת) לרמקול(סביר יחסית), לא נראה לי פרקטי, רציני, או חכם במיוחד.

שני עולמות שונים לגמרי,למרות שהן בתוך תחום משותף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים