עבור לתוכן

מחפש אוזניות למוזיקה [עד 500 ש"ח]

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה אתה צריך להיכנס לו לכיס ולחיים. הוא ביקש המלצות עד 500 שקלים. קיבל המלצות למה שהכי טוב בתקציב הזה. יחליט שהוא רוצה משהו זול יותר, הוא יודיע לנו בעצמו.

מה שאני אומר זה שה-CX300 רחוקות שנות אור מלהיות אוזניות נורמאליות. ב-500 שקל כבר מתחילים לקבל אוזניות טובות (במיוחד עכשיו עם ה-RP21 במחיר הזה בארץ) אז אין סיבה למה לא לעשות את הצעד הזה ולקבל אוזניות שהן באמת טובות.

Anatoli.

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

IG, לדעתי ה-21 נראות מצוין למרות הכתום הזה שמרתיע אנשים מסוימים.

Anatoli.

מה זה מסויימים? ::)

לגבי הפדים- גם פדים זולים זה השקעה של איזה 100~150 ש"ח, וזה כבר מעבר לתקציב שלו :-\

אז זה או לרדת באוזניות ולהחליף פדים או לסבול קצת עם הפדים הקיימים (שיכול להיות שיתאימו לו)...

בומר, אוזניות במחיר של 400~500 ש"ח זה בקושי רמת כניסה (או איך שלא קוראים לזה...)

פורסם

לדעתי למשל, הכתום נראה טוב מאוד. במציאות הוא נראה יותר טוב מאשר בתמונות גם.

מבחינת נוחות, הפאדים לא כאלה גרועים, אבל באוזניות סגורות עניין הנוחות בעייתי יותר מאשר בפתוחות בגלל החום שנוצר אז פאדים רכים יותר ומבד יהיו עדיפים.

וד"א, למרות שמבחינת המחיר זה נחשב פחות או יותר לרמת הכניסה, מבחינת סאונד ה-21 לוקחות בגדול הרבה דברים יותר יקרים כולל כל גראדו שקיימת (כולל ה-GS1000 :D) לוקחות את ה-A900 לדעתי עם באס יותר רגוע קצת מיד קצת יותר בולט וטרבל יותר מפורט ויותר נקי, לוקחות את ה-HD580/600 למינהן שאני לא אוהב את הצליל שלהן בגלל שהוא איטי ולא מפורט.

Anatoli.

פורסם

זה לפני או אחרי ריכבל?

ויש לך מזל שלא מסתובבים פה אנשים עם הGS1K... ככה ללכלך עליהן עם אוזניות שעולות פי 8~9 פחות... זה סכנת חיים :smile1:

פורסם

מי לפני או אחרי ריכבל? ל-21 לא עשיתי ריכבל ולא בטוח שאני אעשה (לפחות לא בעתיד הנראה לעיין).

בקשר ל-GS1K, מה לעשות, אוזנייה לא מרשימה לדעתי. אני לא אוהב שום גראדו, ולדעתי לשלם 1000 דולר (ולצורך העניין גם חצי מזה) על אוזניות בנויות בצורה לא מרשימה, לא נוחות בעליל, ושנשמעות כמעט אותו הדבר כמו הדגם מתחת שעולה הרבה פחות זה לא דבר חכם לעשות. מצד שני, כנראה שזה חלק מהעניין בשביל אלה שקונים אותם, מעבר לסאונד המאוד בהיר שהם כנראה אוהבים.

Anatoli.

פורסם

לדעתי למשל, הכתום נראה טוב מאוד. במציאות הוא נראה יותר טוב מאשר בתמונות גם.

מבחינת נוחות, הפאדים לא כאלה גרועים, אבל באוזניות סגורות עניין הנוחות בעייתי יותר מאשר בפתוחות בגלל החום שנוצר אז פאדים רכים יותר ומבד יהיו עדיפים.

וד"א, למרות שמבחינת המחיר זה נחשב פחות או יותר לרמת הכניסה, מבחינת סאונד ה-21 לוקחות בגדול הרבה דברים יותר יקרים כולל כל גראדו שקיימת (כולל ה-GS1000 :D) לוקחות את ה-A900 לדעתי עם באס יותר רגוע קצת מיד קצת יותר בולט וטרבל יותר מפורט ויותר נקי, לוקחות את ה-HD580/600 למינהן שאני לא אוהב את הצליל שלהן בגלל שהוא איטי ולא מפורט.

Anatoli.

איפה היית לפני חודש וחצי >:(

היית חוסף לי הרבה כסף וגם עצבים(עינוי לחכות חודש לאוזניות אם כל מיני עיכובים מחורבנים בארץ)

עדיין הA900 שוות כל סנט שהן עלו :xyxthumbs:

פורסם

A900 עדיין מצוינות, בעיקר למי שמתחיל בתחום. הם נוחות, בנויות מצוין, ונשמעות טוב. הבעיה שלי איתן התחילה רק אחרי שעברתי לדברים אחרים כמו ה-K340. אחרי זה כשחזרתי ל-900 הצליל שלהם היה בומי מדיי ולא נקי מספיק עם כל ההחזרות של האוזניה הסגורה (וגם המיד היה חלק מדיי).

Anatoli.

פורסם

טוב אני וויתרתי,

הבנאדם אמר עד 500 ש"ח והוא בעצמו רשם שהוא לא מבין בסאונד, הגיוני שהוא רשם 500 ש"ח כי הוא לא ממש יודע מה המחיר של אוזניות יחסית טובות למה שהוא רוצה.

הוא יכל לרשום אפילו עד 1500 ש"ח, והוא בעצם יסתפק באוזניות ב 100 ש"ח. (כמובן שזו השערה)

אני אומר שקודם כל נחכה לתגובה שלו ונראה מה הוא צריך.

פורסם

כשנכנסתי לדיון הזה, עמדתי להמליץ בפה מלא על ה-GRADO SR60 שלי, שאני לא מוצא בהן חסרונות חוץ משלצליל שלהן יש לדעתי קצת יותר מדי נטיה לבאס, על חשבון שאר הצלילים בספקטרום, אבל נראה שהקדימו אותי ;)

פורסם
  • מחבר

נתחיל מזה שכתבתי עד 500 ש"ח כי אני לא רוצה (לפחות בינתיים) להכניס סכומי כסף גדולים מאד על אוזניות ועם זאת רוצה זוג אוזניות איכותי שיספק אותי לפחות ללא הצורך בכרטיס קול מיוחד או ציוד הגברה חיצוני וכו'. (כפי שכתבתי בתגובה הראשונה, בבעלותי רק מה שמובנה בלוח האם)

עכשיו, מה ההבדל בין ה- equation rp-21, grado sr60/80 & akg k81 ?

עוד דבר לגבי ה- rp-21, אפשר להשיגן רק בחלילית?

פורסם

כן אפשר רק בחלילית או בחו"ל.

אחלה אוזניות לפי מה שהבנתי.

פורסם

SR60/80 פתוחות, נוחוצ סבירה סך הכל, סאונד שונה מאחת לשנייה. ה-60 יחסית מאוזנת (עם מיד קצת חלש לדעתי) באס פאנצ'י אבל חסר נפח. ה-80 דומות אבל יותר בהירות וקצת פחות נוחות בגלל הפאדים.

K81 סגורות, נוחות סבירה גם כן אך לוחצות יחסית חזק, יחסית לא גדולות ואפשר להתנייד איתן. באס חזק, טרבל קצת לא נקי לדעתי. אבל עם בלו-טאק מוד (10 של הוצאה, 30 דקות עבודה) אפשר בקלות לשפר אותן.

RP21 סגורות, נוחות סבירה פלוס, לוחצות לא חלש, אבל יותר נוחות מה-81 לדעתי, סאונד עם באס לא חלש בכלל אבל יותר חלש משל ה-81. מיד מאוד יפה, וטרבל מפורט מאוד.

וכן, אפשר להביא בארץ רק מחלילית. ואין סיבה שלא, מחיר מצוין.

ד"א, כנס לפה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275074.0

יש שם קצת מידע עליהן.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

Anatoli ציינת בכמה מקומות שה- RP-21 די לוחצות... עד כמה זה מפריע לך?

אני מעדיף אוזניות שלא ילחצו חזק מאד כי זה ממש מפריע לי אחרי כמה שעות של הקשבה רצופה.

פורסם

לי זה מפריע. לא יותר מדיי, אבל מורגש. אבל לי יש ראש גדול יחסית ואני גם דיי רגיש לעניין הלחיצה של אוזניות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם נגיד, אחרי שאני מנסה אותן (אפשר לנסות אותן בחנות, נכון?) אני מרגיש שהן לוחצות לי מדי ולכן לא נוחות בעליל, מה לדעתך תהיה הבחירה הכי טובה אחריהן?

ה- AKG K81 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים