עבור לתוכן

מחפש אוזניות למוזיקה [עד 500 ש"ח]

Featured Replies

פורסם

אז כפי שמצוין בכותרת, אני מחפש אוזניות למוזיקה - כל מיני סוגי מוזיקה ממטאל למוזיקה קלאסית לבלוז וכו'.

האוזניות יוחברו למחשב - לכרטיס הקול המובנה בלוח האם שלי [מפרט בצד].

בעקרון, אינני מבין בתחום בכלל לכן הייתי רוצה, בנוסף להמלצות על אוזניות, אולי הסבר על מה עושה אותן טובות מאחרות וכד'.

תודה רבה מראש.

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Equation RP-21 בחלילית מוכרים אותם. המחיר מצוין וייצא זול לפחות כמו להביא מחו"ל (אני הבאתי מחו"ל).

סאונד מצוין, איכות בנייה טובה, קלות מאוד להנעה עם כרטיס קול. החיסרון היחיד לדעתי הוא עניין הנוחות. הן בסדר, אבל לא יותר מזה.

Anatoli.

פורסם

הלא מנהל פורום אודיו שכח לציין שהן סגורות- מונעות מרעשים לצאת החוצה\ להכנס לבפנים (לא תשמע רעש חיצוני והחיצוני לא ישמע את מה שאתה שומע...)

במסגרת התקציב הזה הרבה גם ממליצים על האלסנדרו MS-1 (אפשרות הזמנה רק מחו"ל)- שהן פתוחות ואמוריות להיות קצת יותר נוחות (אולי..)

אני האמת לא יודע מה עדיף, אבל עקרונית הבחירה היא בעיקר בין ה-2 האלה (אלא אם אתה רוצה לקנות רק מהארץ ואוזניות כתומות :puke: זה לא הקטע שלך- אז יש את הAKG K81 DJ או ה518DJ שהם אותה האזנייה בצבע טיפה שונה, או הגראדו SR60 או SR80)

פורסם

מבחינת סאונד ה-RP21 הרבה יותר טובות מה-81DJ לדעתי.

Anatoli.

פורסם

אפשר גם את Sennheiser CX300,

היום קיבלתי זוג שלהם (2 אוזניות) מקורי מ eBay, יצא לי 200 ש"ח כולל משלוח :)

פורסם

^^^^^

איך אתה משווה אותם בכלל לאוזניות שהציעו פה?

פורסם

בעיקרון אפשר להחליף את הפאדים של הRP-21 לכאלה של beyer.

זה אמור לפתור את עניין הנוחות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

עכשיו שאני אבין, אם אני קונה בארץ ולא ממש משנה לי צבע האוזניות, אז בין כולן ( AKG K81 או K518 או Grado SR80 או SR60או ה- Equation RP-21)

הבחירה הכי טובה, בתקציב הנוכחי, תהיה ה- RP-21 ?

פורסם

^^^^^

איך אתה משווה אותם בכלל לאוזניות שהציעו פה?

תשמע - אני לא הכי מבין באוזניות וכאלה, אבל אלו מעולות ואפשר למצוא אותן בזול.

חוץ מזה שהבנאדם בכלל לא ביקש "אוזניות מקצועיות" ולדעתי ה CX300 יהיו מעל ומעבר,

זה שהוא רשם עד 500 ש"ח לא אומר שזה המחיר שהוא רוצה לקנות, יש הבדל בין "עד" לבין "ב",

אנשים רואים 500 ש"ח וישר נדלקים ומביאים מוצרים באותו מחיר, שאפשר להשיג משהו זול ומעולה בהרבה פחות.

פורסם

מבחינת סאונד ה-RP21 הרבה יותר טובות מה-81DJ לדעתי.

Anatoli.

כן, אבל הן.... כתומות!!! :silly:

ה81 שקסיות :-*

תשמע - אני לא הכי מבין באוזניות וכאלה, אבל אלו מעולות ואפשר למצוא אותן בזול.

חוץ מזה שהבנאדם בכלל לא ביקש "אוזניות מקצועיות" ולדעתי ה CX300 יהיו מעל ומעבר,

זה שהוא רשם עד 500 ש"ח לא אומר שזה המחיר שהוא רוצה לקנות, יש הבדל בין "עד" לבין "ב",

אנשים רואים 500 ש"ח וישר נדלקים ומביאים מוצרים באותו מחיר, שאפשר להשיג משהו זול ומעולה בהרבה פחות.

לא מבין באוזניות- אל תנסה לעזור.

אוזניות "מקצועיות" מתחילות באזור ה1000 ש"ח, לידיעתך.

ומשהו זול בהרבה הוא גם משהו פחות טוב באותה מידה.

חוץ מזה, הCX300 זה אוזניות כפתור- הוא ביקש אוזניות נורמאליות.

פורסם

כן, אבל הן.... כתומות!!! :silly:

ה81 שקסיות :-*

לא מבין באוזניות- אל תנסה לעזור.

אוזניות "מקצועיות" מתחילות באזור ה1000 ש"ח, לידיעתך.

ומשהו זול בהרבה הוא גם משהו פחות טוב באותה מידה.

חוץ מזה, הCX300 זה אוזניות כפתור- הוא ביקש אוזניות נורמאליות.

אבל הבנאדם לא אודיופיל או משהו,

הוא ביקש אוזניות וקבע סכום מסוים עד 500 ש"ח - זה לא אומר שצריך "לבזבז" הכל.

באותה מידה יכלתי לתת לו גם אוזניות ב 30 ש"ח, הוא לא אמר אילו אוזניות הוא צריך בכלל אז בשביל מה להציע ישר אוזניות במחיר שהוא קבע?

בוא תראה לי איפה הוא רשם שהוא רוצה "נורמאליות" (:-\).

פורסם

IG, לדעתי ה-21 נראות מצוין למרות הכתום הזה שמרתיע אנשים מסוימים.

גיל, בנוגע לעניין הנוחות, פאדים של בייר עולים לא מעט כסף עד כמה שזכור לי. מה שכן, אני אנסה בהזדמנות לבדוק זוג פאדים של 880 או 990 על האוזניות. נראה אם זה עולה כמו שצריך ויושב טוב. מבחינת נוחות אני בטוח שזה יהיה מצוין. אם זה יהיה ככה גם מבחינת סאונד, בכלל מצוין.

בומר, שוב, אם אתה לא מבין באוזניות אל תמליץ סתם. מישהו שמוכן להוציא עד 500 סימן שלדעתו זה שווה את זה. אז אפשר להמליץ לו על משהו ב-300-400 אם זה נשמעי ותר טוב מכל דבר ב-500, אבל לא במקרה הזה. אתה ממליץ על אוזניות שהן זוועת אלוהים. היה לי כאלה והן נשמעות פשוט איום ונורא. תשווה אותן ל-RP21 לדוגמא ותראה שהן פשוט לא מתקרבות בשום אספקט.

Anatoli.

פורסם

בhead-fi השתמשו בפאדים של 770, אני לא יודע אם של ה990/880 מתאימים.

פורסם

השתמשו בפאדים מעור של beyer שהם עושים בהזמנה מיוחדת ל-880 ול-990.

יש למישהו מושג כמה עולים פאדים שלהם מבד?

Anatoli.

פורסם

IG, לדעתי ה-21 נראות מצוין למרות הכתום הזה שמרתיע אנשים מסוימים.

גיל, בנוגע לעניין הנוחות, פאדים של בייר עולים לא מעט כסף עד כמה שזכור לי. מה שכן, אני אנסה בהזדמנות לבדוק זוג פאדים של 880 או 990 על האוזניות. נראה אם זה עולה כמו שצריך ויושב טוב. מבחינת נוחות אני בטוח שזה יהיה מצוין. אם זה יהיה ככה גם מבחינת סאונד, בכלל מצוין.

בומר, שוב, אם אתה לא מבין באוזניות אל תמליץ סתם. מישהו שמוכן להוציא עד 500 סימן שלדעתו זה שווה את זה. אז אפשר להמליץ לו על משהו ב-300-400 אם זה נשמעי ותר טוב מכל דבר ב-500, אבל לא במקרה הזה. אתה ממליץ על אוזניות שהן זוועת אלוהים. היה לי כאלה והן נשמעות פשוט איום ונורא. תשווה אותן ל-RP21 לדוגמא ותראה שהן פשוט לא מתקרבות בשום אספקט.

Anatoli.

אני לא אומר שמה שאתם מציעים הן גרועות ולא אומר שמה שנאי מציע הן מעולות,

אני אומר שבשביל מה להציע לו אוזניות במחיר של 400-500 ש"ח אם אפשר להתחיל מאוזניות אחרות במחיר יחסית נמוך.

הוא בעצמו רשם שהוא לא מבין בכל הקטע של הסאונד אז אפשר להתחיל בהתחלה מקטן, חבל לדחוף לו משהו "טוב מדי" שאולי הוא יכול להסתפק במשהו יותר זול וגם איכותי.

זה כמו שבנאדם שבחיים לא נגע במחשב ורוצה לקנות אחד - אתם תציעו לו מעבד 4 ליבות עם 8800GTX ו 2GB זכרון? לא.

במקרה יש לנו במשפחה מישהו שבחיים לא נגע במחשב, אפילו לא ידע להפעיל מחשב והוא רצה לקנות אחד,

מה עשינו? ארגנו לו מחשב ב 550 ש"ח, pentium 3 עם 512MB זכרון ומסך 19 אינץ'.

אני יודע שאני יוצא מהנושא אבל אני מנסה לתת תמונה כללית של המצב, קודם אפשר להציע לו אוזניות במחיר יותר נמוך ולנסות להאזין אליהן, אם הוא יאהב אותן - מה טוב. אם לא, בבקשה, אני לא מונע ממנו לא לקנות אוזניות במחיר כזה, פשוט חבל שיקנה אוזניות במחיר גבוהה שהוא יכול להסתפק במחיר יותר נמוך.

צריך פשוט לחכות לתגובה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים