פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מה ? מה אתה מדבר שטויות?לאייפוד איך בכלל איכות סאונד גבוה, ו Iaudio רוב המכשירים האיכות גם לא הכי טובה.Creative , Iriver, MPIO, Iaudio, Meizu ו archos יותר טובים מהאייפוד (יש עוד אבל אני לא זוכר).עכשיו אפשר הסבר בעברית תיקנית?
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים מה לא הבנת?וbm1125 למוצרים של IAUDIO יש איכות מעולה.אין ספק, לD2 יש איכות מעולה וגם ל A2 אני חושב אבל למשל ה U2 וה F2 הם לא בדיוק השיא.ו coolest - תיקנתי את הודעה.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים האייאודיו 7 זה אחד הנגנים הכי מרשימים בסאונד מכל הנגנים של cowon. יותר מהD2 אפילו.רואים שcowon השקיעו המון בקטע של הסאונד באייאודיו 7. הוא נשמע מצויין.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים איזה אוזניות צריך לקנות כדי באמת לשים לב להבדל? בטח משהו בסביבות מחיר הנגן.
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים חחח כן. שור E3c לדוגמא (מאוהב).טוב לא נגזים, לדעתי מי שיש לו אוזניים טובות גם עם דגמים פחות טובים יכול להרגיש בהבדל. אפילו בCX300.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים מניסיון ...אני עברתי את אותה הדילמה כמו שאתה נמצא בה עכשיו...אני לקחתי את ה- D2 ואני לא מתחרט לשניה !!!נגן מדהים ! איכות המסך מעולה !! והומסך מגע נוח במיוחד !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.