פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים טוב אז כך אני בא להתקין עידכון לכיפרוס 2 (של nvidia)אז באמצע ההתקנה זה רושם ליNVIDIA GeForce 2 mx/mx 400has not passed wondows logo testingto verify its compatibilitywith windows XP Continuing your installation of this software mayimpair or destabilize the correct operation of your systemוזה אומר לי לעשות לוגו טסטמישהו יודע מה הבעיה מה אני צריך לעשות בשביל לפתור אותה?
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים גם לי יש את אותה הבעייה כשאני מנסה להתקין דרייברים וזה מעצבן > WTF IS THE PROBLEM???
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים זה רק אומר שמיקרוסופט לא נתנה לדרייבר תו תקן, לא צריך להתייחס.פשוט תבחרו באופציה של התעלם.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים אם אני לא טועה, ההודעה אומרת שלדריבריים אין חתימה דיגיטלית (WHQL), אם אתה שהודעה זו לא תופיע, תתקין דריבריים עם חתימה דיגיטלית (WHQL) כמו אלה: Detonator 40.72 - Windows XP WHQL
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים במקרה הכי גרוע זה יכול לגרום לחוסר יציבות, אבל זה יכול לקרות בלי שום בעיה גם עם דרייבר שקיבל חתימה דיגיטלית.
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים זה רק אומר שמיקרוסופט לא נתנה לדרייבר תו תקן, לא צריך להתייחס.פשוט תבחרו באופציה של התעלם.אצלי אין בכלל את האפשרות של ההתעלמות יש לי רק את האפשרות של CENCEL!!!I HATE MICROSOFT
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים Control Panel / System / Hardware / Driver Signingשם תעביר אותו מהמצב בו הוא נמצא לIgnore או התעלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.