עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אין עברית במקלדת אחרי התקנת ווינדוס

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית...

אשמח לעזרה..

יום טוב.

פורסם

control panel > regional and language options > language > details > add > hebrew

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , הבעיה נפטרה , בעיה נוספת באותו הנושא , זה כשאני בא להתקין נגיד winrar , אז יש את המסך הראשון שהוא כותב לך כל מיני תקנות וככה (בעברית), ואני רואה את זה כג'יבריש , (ובגירסא האגלית אין לי כל בעיה..)

אשמח עם תוכלו לעזור לי גם בזה..

פורסם

יש גם אפשרות כזאת בלוח בקרה ב regional and language options. פשוט אני לא זוכר כי עברתי למערכת הפעלה אחרת וכרגע אני עם XP עברית ואין שם את האפשרות. (כי אין בעיות שפה)

זה אפשרות כזאת שמסמנים V וכתוב הסבר על האפשרות לפי מה שאני זוכר. אז תחפש את זה זה לא מסובך. אולי מישהו אחר עם XP אנגלית יוכל לעזור לך.

פורסם

תודה רבה , הבעיה נפטרה , בעיה נוספת באותו הנושא , זה כשאני בא להתקין נגיד winrar , אז יש את המסך הראשון שהוא כותב לך כל מיני תקנות וככה (בעברית), ואני רואה את זה כג'יבריש , (ובגירסא האגלית אין לי כל בעיה..)

אשמח עם תוכלו לעזור לי גם בזה..

יש גם אפשרות כזאת בלוח בקרה ב regional and language options. פשוט אני לא זוכר כי עברתי למערכת הפעלה אחרת וכרגע אני עם XP עברית ואין שם את האפשרות. (כי אין בעיות שפה)

זה אפשרות כזאת שמסמנים V וכתוב הסבר על האפשרות לפי מה שאני זוכר. אז תחפש את זה זה לא מסובך. אולי מישהו אחר עם XP אנגלית יוכל לעזור לך.

תמונה אחת שווה אלף מילים:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.