פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית...אשמח לעזרה..יום טוב.
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים control panel > regional and language options > language > details > add > hebrew
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים מחבר תודה רבה , הבעיה נפטרה , בעיה נוספת באותו הנושא , זה כשאני בא להתקין נגיד winrar , אז יש את המסך הראשון שהוא כותב לך כל מיני תקנות וככה (בעברית), ואני רואה את זה כג'יבריש , (ובגירסא האגלית אין לי כל בעיה..)אשמח עם תוכלו לעזור לי גם בזה..
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים יש גם אפשרות כזאת בלוח בקרה ב regional and language options. פשוט אני לא זוכר כי עברתי למערכת הפעלה אחרת וכרגע אני עם XP עברית ואין שם את האפשרות. (כי אין בעיות שפה)זה אפשרות כזאת שמסמנים V וכתוב הסבר על האפשרות לפי מה שאני זוכר. אז תחפש את זה זה לא מסובך. אולי מישהו אחר עם XP אנגלית יוכל לעזור לך.
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים תודה רבה , הבעיה נפטרה , בעיה נוספת באותו הנושא , זה כשאני בא להתקין נגיד winrar , אז יש את המסך הראשון שהוא כותב לך כל מיני תקנות וככה (בעברית), ואני רואה את זה כג'יבריש , (ובגירסא האגלית אין לי כל בעיה..)אשמח עם תוכלו לעזור לי גם בזה..יש גם אפשרות כזאת בלוח בקרה ב regional and language options. פשוט אני לא זוכר כי עברתי למערכת הפעלה אחרת וכרגע אני עם XP עברית ואין שם את האפשרות. (כי אין בעיות שפה)זה אפשרות כזאת שמסמנים V וכתוב הסבר על האפשרות לפי מה שאני זוכר. אז תחפש את זה זה לא מסובך. אולי מישהו אחר עם XP אנגלית יוכל לעזור לך.תמונה אחת שווה אלף מילים:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.