עבור לתוכן

הזמנתי את ה G5 שלי היום מסקיי-פיי...

Featured Replies

פורסם

ממה שאני יודע ההבדלים היחידים הם שב-G5 הכחול יש כפתור "קדימה" (forward) ומהירות הUSB שלו היא 1000reports/s לעומת 500 באדום (למרות שלא נראה לי שזה הבדל שאפשר להרגיש בכלל). ברור שגם המראה שלו שונה (ומגניב!).

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי אנשים חזרתי מסקיי פיסי,

תיאור במילה אחת : מ-ד-ה-י-ם !!!.

תיאור בכמה מילים:

לכל אילו שחושבים שזה סתם גימיק ולא צריך אתזה בכלל, הוא טועה ומפסיד הרבה!

ההבדל מורגש כבר בדסקטופ ממש מרגישים איך העכבר "מרגל" אחרי כל תנועה קטנה שלך. במיקרים מסוימים אפשר ממש לראות את הידיים שלך רועדות.

במשחק זה בכלל חלום... שחקתי הרבע דקות בסרבר 7על7 אני מתקשה לתאר את החוויה ממש מדהים איך שאתה מוריד אותם כמו נמלים. אחד, שניים... אויי בפוקס אתה מסתובב ומביא הד. בפוקס. העכבר עושה את העבודה בישבילך. במיקרים מסוימים אתה קופץ מאיזושהיא פינה עם אמ4, והכוונת שלך רועדת לרגע קטן וזהו אתה מת, לא עוד! כשצריך הכוונת מדויקת ממש כמו שרטוט אבל כשלא היא עושה סיבובים אסטרנומיים.

מומלץ, מומלץ ושוב פעם מומלץ.

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

אני מניח שזאת הגרסא שמופיעה בתמונה, האפור+חום?

יש לעכבר רק כפתור צד אחד?

פורסם

קניתי בערך לפני שבוע את העכבר שלי logitech G5 יום אחד שאני משתמש בוא ובאותו היום גם ניתקתי אותו מהUSB שלו בזמן שהמחשב דולק.... כשהחזרתי את הUSB בחזרה ראיתי שהעכבר לא נקלט.. עכשיו לא רק שהוא לא נקלט שמתי לב גם שהנורית של ה-DPI על העכבר דולקת מאוד חלש! משהו מוזר ! ניסיתי את העכבר על המחשב השני שלי וגם שם הוא לא עובד אולי בעיה עם השנאי? מה הבעיה??!?! לעכבר אין יום במחשב והוא שבק חיים מזה החרא הזה?!

פורסם

ממה שאני יודע ההבדלים היחידים הם שב-G5 הכחול יש כפתור "קדימה" (forward) ומהירות הUSB שלו היא 1000reports/s לעומת 500 באדום (למרות שלא נראה לי שזה הבדל שאפשר להרגיש בכלל). ברור שגם המראה שלו שונה (ומגניב!).

הגרסה הכחולה היא הפחות טובה,

קודם כל, אין שום כפתור נוסף אלא רק 2 כפתורי + / - ל DPI , כפתור צדדי רגיל וכפתור הגלגלת.

דבר שני, לעכבר אין גומי בצד שמאל של העכבר שמונע זיעה - מה שמאוד מעצבן לעומת הגירסא הרגילה.

אבל לא נורא, בשביל כזה מחיר זה אחלה :)

פורסם

הגרסה הכחולה היא הפחות טובה,

קודם כל, אין שום כפתור נוסף אלא רק 2 כפתורי + / - ל DPI , כפתור צדדי רגיל וכפתור הגלגלת.

דבר שני, לעכבר אין גומי בצד שמאל של העכבר שמונע זיעה - מה שמאוד מעצבן לעומת הגירסא הרגילה.

אבל לא נורא, בשביל כזה מחיר זה אחלה :)

32379337-2-300-overview-1.gif

ובקשר לגומי - זה עוזר רק קצת עם הזיעה, לא משהו רציני

פורסם

32379337-2-300-overview-1.gif

ובקשר לגומי - זה עוזר רק קצת עם הזיעה, לא משהו רציני

אה אתה מדבר על הכחולה הזאת :P

יש כחולה / אפורה אחרת..

פורסם
  • מחבר

יש לי תגירסה הזאת:

logitech_g5se.jpg

אחלה, ממש מדהים איך שזה עוזר במשחקים... :yelclap:.

כבר אמרתי שזה מומלץ?

פורסם

יש לי תגירסה הזאת:

logitech_g5se.jpg

אחלה, ממש מדהים איך שזה עוזר במשחקים... :yelclap:.

כבר אמרתי שזה מומלץ?

בדיוק - על זה דיברתי.

פורסם
  • מחבר

למה אני הפסדתי בעיסקה הזאת? ???

פורסם

210 שקל אתם אומרים? ולחשוב שלפני שנה וחצי קניתי את הגירסה עם המראה החלוד ב345 וזה נחשב למחיר מציאה.

למרות שאני עדיין מעדיף את המראה החלוד על פני הגירסאות החדשות(באטלפילד/אפור/כחול).

פורסם

הזמנתי דרך חבר את זה: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=10006393

$70 דרך פייפאל, שזה גם כולל את הוצאות פייפאל, ושליחת העכבר לארץ.

אני יודע שטיפה יקר, אבל אני חייב שני כפתורים לאגודל :P ולא רציתי את הMX518.

פורסם

הזמנתי דרך חבר את זה: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=10006393

$70 דרך פייפאל, שזה גם כולל את הוצאות פייפאל, ושליחת העכבר לארץ.

אני יודע שטיפה יקר, אבל אני חייב שני כפתורים לאגודל :P ולא רציתי את הMX518.

נחמד אבל לא אהבתי את העיצוב שלו :-X

Ryan-Inc, אל תדאג, הרווחת כאן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקייי ניראה לי שסיימנו כאן,

קנייה הבאה בשופיג ליסט: G15/ :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים