עבור לתוכן

מישהו חיבר פעם לד לעכבר עם חיבור SERIAL

Featured Replies

פורסם

חבר שלי ראה את העכבר והעבודה שעשיתי בינתיים על "פרוייקט הכדור" (שיקבל בקרוב שם טוב יותר) ואמר שהוא רוצה גם כזה (עכבר לא כדור) - בהתחלה חשבתי שהוא מדבר על הintellimouse explorer שלי אבל הוא הסביר שהוא רוצה לוגו...

הוא הביא את העכבר ואני חרתתי הדבקתי והגעתי לשלב האחרון - חיבור הלד וכאן מתחילה הבעיה...

יש לו מחשב פנטיום 2 ישן שהוא משתמש בו בשביל לכתוב (חושב שהוא כותב תסריטים :) --- סתאאאאאם - הוא גאון , גאון... ו... לידי)

ולכן העכבר הוא סיריאלי...

בדקתי בכל הפורומים ואתרי המוד שיכולתי למצוא - אין.

כל חיבור שאני עושה ומפעיל את הלד מנטרל את העכבר. לאחר מחקר מקיף גיליתי שהמתח בעכבר מסופק ע"י הסיגנל הנקלט :(

ניסיתי הרבה נקודות (ברור שחיפשתי עם מודד - כאילו דההההה...) אבל תמיד אותה תוצאה...

הצעות - מישהו - משהו - מניסיון???

פורסם
  • מחבר

כרגיל - הרצון מנצח - אחרי בדיקה של כמה שעות במאגרי מידע - מצאתי את ה spec של יבור סיריאלי לעכבר ולאחר הרבה מדידות הצלחתי למצוא מתח פנימי של output שמשתנה ב+/- 23. וולט - לאחר כמה הלחמות וניסויים - יוצב המתח והלד עובד - הבעיה היא שבתוח עכבר סיריאלי מסתבר שהזרם המירבי הוא בערך 10-15 mA (הלד צריך 20) ולכן האור לא כ"כ חזק כמו שתכננתי - אבל... (עדיף מכלום)

לידיעתכם.

פורסם

תודה על המידע

פורסם

מה לגבי לד 3 מ"מ?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון ללד אולטרה ברייט אז יש לי גם כמה כאלה של 6000 MCD וגם הם 3V 20MA אבל הם מסרבים בתוקף לעבוד כנראה זרם חלש מדי :(

לזה התכוונת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים