עבור לתוכן

המלצה לנגן (נייד) טוב עד-1200

Featured Replies

פורסם

אתה לא תוכל להעביר קבצים משקלם גדול מ4GB לקובץ.

כמה קבצים כאלה כבר יש לך? וכמה קשה לחלק אותם לכמה חלקים

בואו אני אגיד לכם מה היו השיקולים שלי בקניית הD2 שלי (תקף לגבי כל נגן)

מה אני רוצה?

1. איכות - IAUDIO/COWON קופצת לראש, תמיכה חסרת תקדים בפורמטים

2. סוללה - אני חייל = נסיעות = חייב סוללה. נשללות כל הסדרות מלבד X5L עם 35 שעות וD2 עם 50 (נכון שזה לא הזמן במציאות אבל זה הרבה גם בלי זה)

3. שימושיות - לראות סרטים מדי פעם זה טוב - D2

4. נפח - 30 גיגה זה טוב (X5L) אבל תמיכה בSD זה מצוין (D2) בגלל שהם זולים כמו כלום וגם יש לי גישה למחשב שלי קבוע אני אשרוד עם שירים בנפח של כמה גיגה שבוע

5. מחיר - כל אחד והכיס שלו

6. גודל - X5L אחד גדול כמו 2 D2 בערך

7. עוצמה - כל IAUDIO חזקים, אני אישית ניסיתי להפעיל את האוזניות של חבר שלי HD605 על הD2 והם החזיקו (לא חזק מדי אבל העובדה שהם החזיקו זה היה זעזוע קל לחבר שלי, זה לא אוזניות קלות. את הHD595 הD2 מחזיק בלי בעיה)

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמה קבצים כאלה כבר יש לך? וכמה קשה לחלק אותם לכמה חלקים

*לא קשה לחלק אותם, זה ברור. אבל לפעמים יש לי איזה 8GB~9GB ביום :smile1:, חוץ מזה אני סוחב לפעמים איזה 15GB איתי כשאני חוזר לצפון (להורים) ככה שאני יכול למלא את הנגן בקבצים כמו כלום.

בואו אני אגיד לכם מה היו השיקולים שלי בקניית הD2 שלי (תקף לגבי כל נגן)

מה אני רוצה?

1. איכות - IAUDIO/COWON קופצת לראש, תמיכה חסרת תקדים בפורמטים

*לא נתקלתי בחברה מקודם (רק שמעתי עליה אבל אני מניח כי היא איכותית מאוד לפי ביקורות ברשת)

2. סוללה - אני חייל = נסיעות = חייב סוללה. נשללות כל הסדרות מלבד X5L עם 35 שעות וD2 עם 50 (נכון שזה לא הזמן במציאות אבל זה הרבה גם בלי זה)

*חיי סוללה ארוכים זה ברור כמה שיותר, יותר טוב ;)

3. שימושיות - לראות סרטים מדי פעם זה טוב - D2

*כמו שאמרתי אני לא צריך את האופציה הזאת כלכך, אני לא מצליח להתפשר על איכות, ולצפות על מסך של 2-3-4 אינצ'ים היא התפשרות מצידי.

4. נפח - 30 גיגה זה טוב (X5L) אבל תמיכה בSD זה מצוין (D2) בגלל שהם זולים כמו כלום וגם יש לי גישה למחשב שלי קבוע אני אשרוד עם שירים בנפח של כמה גיגה שבוע

*עברתי על נקודה זו מקודם, נראה לי ש-8GB לא יספיקו. נכון שאפשר להרחיב את ה-D2 דרך SD אבל עד כמה? ואני גם לא הולך לקנות כמה כרטיסים SD ולהחליף במהלך השימוש.

5. מחיר - כל אחד והכיס שלו

*והכיס תמיד לא עמוק דיו... :'(

6. גודל - X5L אחד גדול כמו 2 D2 בערך

*לא בעיה מבחינתי

7. עוצמה - כל IAUDIO חזקים, אני אישית ניסיתי להפעיל את האוזניות של חבר שלי HD605 על הD2 והם החזיקו (לא חזק מדי אבל העובדה שהם החזיקו זה היה זעזוע קל לחבר שלי, זה לא אוזניות קלות. את הHD595 הD2 מחזיק בלי בעיה)

*האמת שאני צריך לנסות, עדיין לא החלטתי על אוזניות מסויימות (תקציב 500~600 ש"ח) אבל אם הוא מצליח לדחוף את ה-HD נראה לי שהוא יסתדר עם אוזניות 32-64 אוהם (שזה מרגיע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים