עבור לתוכן

RADEON 9500PRO- ATI or HERCULES???

Featured Replies

פורסם

NIke למה אתה חושב שאתה יודע הכי טוב?

התכוונתי במחשב חדש היום חובה מסך 19".

כמו שה-17" החליף את ה-15" ככה

גם ה-19" מחליף את ה-17",

לקנות היום 17" לא יהיה חכם, קונים

19" טוב ואפשר לשמור אותו אפילו למחשב

הבא.

• תגובות 55
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

במסכים זה לא כמו בשאר רכיבים. אולי צורת התצוגה של המסך יכולה להשתנות (LCD, CRT), אבל באשר לגודל המסך זה לא ככה. יש כאלו שיעדיפו 19", אבל מעבר לזה -זה כבר גדול מידי בשביל שימוש של משחקי מחשב ואינטרנט. היום קונים רק 17". בכל אופן הטענה שלי היא שאתה מדבר שטויות, ואתה יודע מה? נרד מהקטע של 'מה יותר מקובל' ופשוט נאמר שזה הקונה שקובע. סבבה? כי אין לי כח להתווכח בנושא הזה, כי אין הוכחות לדבר. אני יודע מה שאני יודע ואני יודע שאני צודק. זה הכל. ולעזאזל, אני לא חושב שאני יודע הכי טוב.

פורסם

קודם אני אגיב לנושא, לפותח הת'רד. כן, תירגע, קח את גרסאת הOEM של הR9500P מבית ATi.

עכשיו, MoonMage, קירור טוב יותר הוא פיצ'ר שעוזר בבחירת כרטיס מסך אשר יתבצע עליו OC. קירור טוב יותר מעלה בביצועים גם בלי OC, אבל זה לא נראה לעין וזה ממש, אבל ממש לא דראסטי במספרים- בקצב הFPS זה יכול להיות אפילו אותו דבר (עם קירור טוב ובלי), אבל בעיקרון- קירור טוב יותר רק מוסיף לכרטיס. לא, זה לא אומר שעליו לקחת את הכרטיס של Hercules, כי זה לא שלATi ישנו פתרון קירור מחורבן ולHercules משהו פצצה, אלא שלATi יש משהו טוב+ ולHercules טוב+++. קאפיש?

גם אם השיפור לא יראה כלל, לא לעין ולא בקצב הFPS ודרך שאר בחינות, תמיד טוב לשמור על כרטיס מסך בטמפרטורה כמה שיותר נמוכה, כך שקירור טוב יותר יכול רק להטיב לכרטיס המסך ולא להזיק לו. בקיצור, על פותח הת'רד לרכוש את הRadeon של ATi בעיניים עצומות ובלי לחשוב הרבה. כמובן שאת גרסאת הOEM, כי אני בטוח שהוא מעדיף לחסוך כסף ולא לקבל קופסא מלאה בקשקושים מיותרים.

תתחדש.

שנייה לאט, אתה טוען שתמיד עדיף קירור יותר טוב? (תקן אותי אם אני טועה)

אז למה אתה ממליץ לקחת את ה9500 פרו של איי טי איי אם יש כרטיס בעל אותם ביצועים עם קירור יותר טוב?

(אל תשכח שאמרת שעדיף תמיד שיהיה לכרטיס קירור יותר טוב!)

פורסם

קירור יותר טוב הוא תמיד עדיף, אבל במקרה שלנו לא. למה? כי זה לא שהקירור של ATi מוזנח, כי הוא מן הסתם נבנה לתפקד כפתרון הקירור של ליבת הכרטיס. לא ככה? כלומר, זה לא שהכרטיס תוצרת ATi בא לגמריי בלי קירור, אלא קירור פחות טוב. אתה מבין? אם המארז שלך מקורר בצורה ממוצעת+ אז אל תחשוב על הR9500P של Hercules וכפי שאמרתי, רק ATi.

פורסם

יאסר

במארז המיני שלך הכול יחנק אתה צריך עוד מאוור או 2 לפחות עוד כמה חורים

או בכלל להחליף לאיזה טאוור

בכל מקרה אמרתי לך כבר תפסיק להטלבת כך את הג'יגהבייט כבר

פורסם

זאת הבעיה אין לי בכלל מערכת קירור, פשוט מידי פעם אני פותח את המארז שואב הרבה אבק ושם

את המפזר אוויר על קר ומכוון למחשב.

פורסם

במסכים זה לא כמו בשאר רכיבים. אולי צורת התצוגה של המסך יכולה להשתנות (LCD, CRT), אבל באשר לגודל המסך זה לא ככה. יש כאלו שיעדיפו 19", אבל מעבר לזה -זה כבר גדול מידי בשביל שימוש של משחקי מחשב ואינטרנט. היום קונים רק 17". בכל אופן הטענה שלי היא שאתה מדבר שטויות, ואתה יודע מה? נרד מהקטע של 'מה יותר מקובל' ופשוט נאמר שזה הקונה שקובע. סבבה? כי אין לי כח להתווכח בנושא הזה, כי אין הוכחות לדבר. אני יודע מה שאני יודע ואני יודע שאני צודק. זה הכל. ולעזאזל, אני לא חושב שאני יודע הכי טוב.

מי אמר ש-19" גדול למשחקים? שמת לב שכל מה שאתה אומר זה רק דעות שלך ואף אחד לא אמר כאלו דברים?

בעולם קונים היום רק מסכי 19" ומעלה וגם בארץ התחילה מגמה כזו, 17" זה כבר קטן, ועם תסתכל על מפרטים

של אנשים עם מחשבים חדשים תראה שיש להרבה מסכי 19", בשביל מה להתווכח? בו נשאל אותו,

יש כאלו שיצטרכו מסך 19" ויש כאלו שלא, גיימר תמיד יקח מסך 19" ומעלה, זה פשוט חוייה אחרת.

פורסם

מה זאת אומרת אין לך מערכת קירור? אין לי מושג איזה מחשב יש לך, אבל אין מאוורר ו/או היטסינק על המעבד? אין מאוורר מוציא אויר בספק-כח מאחור? אין מאוורר אשר מכניס אויר מקדימה? בכל אופן זה לא מה שחשוב. תגיד לי מהי הטמפרטורה של הלוח שלך ואני אגיד לך אם זה סבבה. בכל אופן זה לא משנה, הפרש המחירים הוא ממש, אבל ממש לא גדול. (שימו לב לגרסאות Retail ו-OEM)

פורסם

לא בטוח שיש לו חיישנים אם אני זוכר נכון זה לוח אינטל

מאוור יש לו רק בספק ובמעבד

בכל מקרה חם שם

יש לו אינטל 423 1500 זכרון 128 RDR וGF 2MX

לא החלקים שהכי מתחממים

ויש לו מארז מיני כמו שאמרתי

אולי אני אשכנע אותו לקנות איזה מארז טאוור או מידי נורמלי :P

פורסם

בכסף שנשאר לך תחסוך לצורב.

אל תחליף את הDVD כמו שאמרו לך.

בעצם יותר פרקטי להגדיל את הדיסק הקשיח (בכסף שיש לך).

פורסם

הכל מסתכם בזה ש9500PRO לא זמין בינתיים והיבואן לא מביא משלוח כבר הרבה זמן (אני יודע כי אני ברשימת ההמתנה של שלוש חנויות לכרטיס). אז HERC זמין עכשיו או כמו שהדובים אמרו עוד שבוע וחצי מקסימום.

פורסם

כנראה שאני לקחתי את אחד האחרונים שהיה להם במלאי ;D

פורסם

הדובים כמו שאר החנויות מרמים חופשי בזמני האספקה

פורסם

Mrraz תספיק לזרוק שטויות רק על מה ששמעת על חנות מסוימת,

פנדה לדעתי היא חנות מצויינת ואמינה, וכל האנשים שאומרים

שהיא לא רובם לא קנו אצליהם וסתם מדברים משמועות.

פורסם

אולי לא קראת טוב

אבל התכוונתי לכלל החנויות ופנדה אינה שונה מהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים