עבור לתוכן

בואו תראו מה זה טמפרטורות טובות !

Featured Replies

פורסם

יש לי Q6600 ו-8800GTS 320MB OC2 , ASUS P5N32E-SLI, עכשיו יש לי טמפרטורות נמוכות מאוד יחסית.

אני כרגע עם קירורי סטוק גם לכרטיס מסך וגם למעבד.

אוקיי אני יציג לכם את הנתונים ואני לא משקר עליכם תאמינו לי, לא הייתה לי תמונה מהאוורסט אז רשמת לכם ידנית:

דרך אגב כל המאווררים במארז על 100% עבודה וגם של הכרטיס מסך,המאוורר של המעבד אוטומטי, יש לי בסך הכל שני מאווררים במארז, אחד צדדי ואחד קידמי.

הטמפרטורות המוצגות פה הן בעזרת מזגן פועל בחדר על טמפרטורה של 25 מעלות צלזיוס. שטמפרטורת החדר היא 25 מעלות.

מנוחה:

לוח אם: 34

מעבד: 29

כרטיס מסך: 44

עבודה:

לוח אם: 38

מעבד: 44

כרטיס מסך: 54

*אני מתאר לעצמי אתם אומרים לעצמכם איך יכול להיות שיש לו כאלו טמפרטורות נמוכות אז התשובה היא פשוטה, פשוט תסתכלו על זה:

כן כן זה המארז שלי AEROCOOL EXTREMENGINE 3T שקניתי לפני שבוע עם המחשב. רק שתדעו שהמארז נותן ביצועים מעולים בעיקר המאוורר 25 CM בצד שעושה עבודה מעולה! :xyxthumbs:

אני ממליץ לכם מאוד על המארז, דרך אגב הטמפרטורות שהוצגו הם רק עם שני מאווררים שבאים עם המארז, ישנה אפשרות לשים מאוורר 120 MM מאחורה.

***וזה לדניס שאמר בכבודו ובעצמו "שהמארז הזה הוא זבל טהור".

IMG_2758.jpg

מה אתם אומרים?

פורסם

אני אומר שאין לדיון הזה מטרה.

פורסם

אני משיג מעלות דומות עם מאוורר אחד ג'נרי של 80MM שמכניס

פורסם

גם אני מצדד במיוחד בזה שמעליי ואם דניס אמר אז דניס צודק מניסיון שלי הוא בחיים לא אמר לי משהו שהוא לא בדק ו99.9 אחוז מהפעמים (אני לא יגיד 100 אחוז כי כול בנאדם יכול לטעות) הוא צדק/צודק....בכול מקרה גם אני שמתי עין על המארז הזה פעם ומבחינת איוורור הוא גרוע לחלוטין שתיהיה בעיניים שיש לי גם מארז עם כזה מאוורר...המאורר בקושי דוחף אוויר

פורסם
  • מחבר

אלק לא דוחף אוויר איזה מצחיק אתה תנסה לשים את היד שלך מוך המאוורר ותראה מה זה.

בקיצר לא יודע מה איתכם אבל יש לי טמפרטורות פצצות.

תסתכלו את כל האנשים האילו שמתלוננים שיש להם Q6600 שהוא כמו תנור קטן והם מתלוננים על טמפרטורות גבוהות כמו 70 מעלות.

לא צריך טובות שלכם אל תפרגנו, מצידי אתם סתם לא יודעים לפרגן, רק יודעים להשמיץ פה בפורום הזה.

יאללה לנעול דיון יש פה סתם ליימרים...

פורסם

יש לי כזה בדיוק אתה רוצה להגיד לי מה זה דחיפת אוויר?! יש לי מאוורר 120 מ"מ שדוחף יותר אוויר ממנו...באחריות אפילו לפי נתונים של החברה באתר הוא דוחף יותר מהגדול הזה...אבל בכיף תנעלו...בכול מקרה יש לך מעלות סבבה לגמרי

פורסם

ממתי בודקים טמפ' מעבד עם אוורסט :screwy:

יאללה לנעול דיון יש פה סתם ליימרים...

word

פורסם
  • מחבר

ממתי בודקים טמפ' מעבד עם אוורסט :screwy:

word

מתמיד, מה יש לך תגיד, כאילו דה מי לא משתמש באוורסט :s05:

טוב תקשיבו אין לי כוח לחפירות יתר ביקשתי לנעול את הדיון אני לא צריך פה את התגובות הלא מועילות שלכם.

תודה רבה בכל מקרה, אבל התגובות שלכם תמיד בעל גישה שלילית. כנראה ככה זה פה ב- HWZONE.

אתם מחפשים להיות צודקים אז יאללה שיהיה לכם בכיף.

לנעול!!!!!!!!!!!!!!!! :bash::s07::pissed::kopfpatsch:

פורסם

אז זהו שממש לא מתמיד....טמפרטורת מעבד הכי מדוייקת תיהיה אך ורק בTAT וטמפרטורת כרטיס מסך תבדוק בתוכנה של הכרטיס מסך שלך

פורסם

טמפ' מצוינות!

ואל תתייחס לכל אלה שמנסים להרגיז, זה הדור הישן והמגעיל בHWZONE ...

איפה הדור של שנת 2003 ????

פורסם

כי אוורסט לא מדייקת בטמפ' של מעבדי C2D, תבדוק רק עם TAT/CoreTemp.

פורסם

טמפ' מצוינות!

ואל תתייחס לכל אלה שמנסים להרגיז, זה הדור הישן והמגעיל בHWZONE ...

איפה הדור של שנת 2003 ????

איפה "הדור" הזה? הוא קיים ובועט בדיוק כאן.. ואתה לא ממש אחד מהם.. (לא שאני כן)

לעניין הטמפ',

גם אני יכול לרשום באוויר סתם טמפ'.. הינה:

הטמפרטורה של המעבד שלי היא 15C'.

יופי.. זה אומר שזו הטמפ' שלי?

דבר ראשון, תביא לפחות תמונה ומתוכנה נורמלית כמו TAT ולא Everest.

רוצה הוכחה שהיא מזייפת?

בבקשה: (תמונה ראשונה לפני הפעלת Everest, תמונה שניה לאחר הפעלה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

פותח הת'ראד, כדי למדוד טמפ' מדויקת (גם זה לא, אבל כדי לקבל מושג די טוב) תוריד את core temp.

פורסם

אף אחד פה לא יאמין לטמפ' המופרכות האלה, עד שתביא תמונה שמוכיחה זאת.

פורסם

מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים