פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים 1.אני צריך את החבילה המעדכנת את הווינדוס עם הפיירוול וכל הדברים...2.פירמתטי את המחשב ועדיין יורד לי לאט בהורדות,עכשיוו,האם זה שוב בעייה במחשב??3.הורדה לאינטרנט אקספלורר 7.4.שאני פותח את המחשב הוא מבקש סיסמה ואני לא רוצה שזה יהיה ככה,ככה גם שאני נכנס למנהל המשימות,הם שונים כאלה,איך משנים?5.איפה ההיסטוריה של ה-MSN ושל ה-ICQ?אני רוצה להכניס את ההיסטוריה שהיית לי שיהיה לי כל פעם שאני מסתכל בהיסטוריהתודה.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים 1-http://www.microsoft.com/windowsxp/sp2/default.mspx2-זה בכול ההורדות? כנס לאתר של הספק שלך,שם צריכה להיות בדיקת מהירות.3-http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx4-איני זוכר בדיוק איך זה ב XP אבל תכנס ללוח-בקרה=>משתמש/משתמשים=> איפה שהכנסת את הסיסמא שלך,תעשה סיסמא חדשה,אבל תשאיר אותה ריקה,זה יכול לעבוד.5-באי סי קיו תלחץ על לחצן ימיני על משתמש רצוי ושם תיראה אופציה להיסטוריה (ICQ 6),במסגר גם לחצן ימיני על משתמש רצוי לאחר מכן בחר הצג ואז יהיה לך אופציה של היסטוריה
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר תודה,זה בכל הורדה בספקית שלי,זהב יורד על 190+-,אוליי זה בעייה אצלם?אבל בדקתי את זה וזה תקין לפי מה שהם אומרים.ותגיד איך אני עושה שזה לא יישמור את מה שאני עושה חיפוש בגוגל למשל,איך אני מוחק ואיך אני עושה שזה לא יישמור.
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים לא הבנתי,בדקת דרך הספק וזה יורד לך על סביבות ה 190? זה תקין ל 1.5 מגה,יכול להיות מאיפה שאתה מוריד יש אצלם שרת עמוס או איטי,לגבי השאלה השניה כנס לאקספלוררtoolsלאחר מכן ל delete browsing historyותמחק את הראשון ואת השלישי,אם זה לא עבר תמחק את הכול,סך הכול תצטרך עוד פעם להכניס סיסמא ושם משתמש לכול מיני אתרים שדורשים זאת,כמו זה למשל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.