עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמפצלת סרטי HD (קבצים כגון:TS, MKV וכד' או לפחות חלק מהם)

Featured Replies

פורסם

^^^

תודה מראש

פורסם

לפיצול קבצי MKV תוריד ותתקין את הקובץ הבא:

http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/win32/mkvtoolnix-unicode-2.0.2-1-setup.exe

בתפריט התחל > תוכניות תופיע לך קבוצה חדשה mkvtoolnix, כנס בתוכה ל-mkvmerge GUI

גרור לתוכה את הקובץ שאתה רוצה לפצל, לך למעלה ללשונית Global, סמן בוי את Enable splitting וציין לו את גודל הקבץ הרצוי במגהבייטים בתוספת M בסוף (שים לב לזה! תראה בדיוק איך זה רשום באופציות שיפתחו לך שם בתפריט).

תן למטה שם חדש לקובץ ותלחץ על Start muxing. אין צורך לשנות שום הגדרות אחרות. בסיום יופיעו לך הקבצים הדרושים, רק שים לב שיכולה להיות סטייה של כמה מגה כתוצאה מזה שאי אפשר לחתוך בנקודה ספציפית, לכן עדיף שתרשום גודל קובץ קצת יותר קטן למקרה שאתה רוצה לצרוב את זה...

בקשר לפיצול TS אני לא בטוח כרגע, לא יצא לי כ"כ להתעסק עם קבצים כאלה, יש מצב שאם תגרור את הקובץ לאותה תוכנה ממקודם תוכל לשמור אותו כ-MKV מפוצל לפי הדרישה שלך אבל כמובן שלא בדקתי את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אם למישהו יש עוד חומר בנושא, אשמח לדעת

אגב, התוכנה יודעת גם לחבר?

למרות שהשם שלה אומר שכן,

אבל עוד לא השתמשתי בה עדיין

פורסם

כמובן שהתוכנה יודעת גם לחבר!

פתח את הקובץ הראשון והוא יופיע לך ברשימה למעלה. ליד הרשימה יש כפתור Append, לחץ עליו והוסף את הקובץ השני ואז תראה שיש קטע כזה עם פלוסים וחיצים. תן שם חדש ו-Start muxing. אאל"ט המגבלה היחידה שיש למטרוסקה זה שהקודקים יהיו זהים, אפילו קצב הפריימים לא חייב להיות זהה (כן כן, למטרוסקה יש תמיכה מלאה ב-VFR).

סתם שתדע זה שהתוכנה הזאת יכולה לעשות די הכל עם קבצי MKV, זאת בדיוק אותה תוכנה שבה משתמשים בקבוצות שעושות ריפים לסרטים והסדרות (כמובן רק ל-muxing, לא לקידוד וכו'). הוספת וידאו, אודיו, כתוביות, פרקים, פיצול או חיבור קבצים ושינוי כל מאפיין אפשרי של הקובץ בערך... כל זה קטן עליה. זה באמת תוכנה פשוטה ואני בטוח שתבין לבד איך לעשות בה כל מה שאתה צריך אבל אם בכל זאת אתה צריך עוד עזרה אני תמיד פה.

פורסם
  • מחבר

א. תודה רבה לך על העזרה

ב. הבחנתי ברחבי הרשת שהתכנה הזאת נפוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים