פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים אולי גולגולת?[br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 00:10:292pac מלך, אבל מי זה הלבן לידו? פעם ראשונה שאני שועמ עליועל איזה שירים שלו אתה ממליץ?הבחור הזה נקרא - Hussein Fatal . הוא חלק ממשפחת ה OUTLAWS ש 2PAC צירף אליו והחתים אותם בערך בשנת 95 אם אני לא טועה..הם הוציאו המון שירים/אלבומים ביחד.. ויש להם הרבה שירים מוכרים בראפ של 2PAC..יש להם בין היתר את האלבום STILL I RISE והם אורחים בכמה שירים בעוד אלבומים..אתה יכול לקרוא בהרחבה כאן -http://en.wikipedia.org/wiki/Outlawz
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים אתה פשוט גיי וראיתי ששינת ניק מאיפה אתה מביא את זה אלוהים ישמור אותך! דרך אגב הגיע הזמן לשנות ניק אחרי הBMW5 צריך להתקדם בחיים אם לא איך תצליח. ;D
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים הלוגו של תחנת המחקר בשם "הברבור", כחלק מהפרויקט של "יוזמת דהארמה".למי שלא מכיר, הארגון הזה הוא חלק מהסדרה אבודים,המסתורין סביב דהארמה הוא עיקר הבחירה שלי בלוגו.* לדעתי האווטר הוא סימן זיהוי, לפעמים זוכרים אנשים מסוימים לפי האווטר ולא לפי השם. לכן, מאז שנרשמתי לאתר לא שיניתי אותו עד היום.
פורסם 2007 באוגוסט 618 שנים * לדעתי האווטר הוא סימן זיהוי, לפעמים זוכרים אנשים מסוימים לפי האווטר ולא לפי השם. לכן, מאז שנרשמתי לאתר לא שיניתי אותו עד היום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.