עבור לתוכן

האם SCYTHE INFINITY יכנס למארז שלי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

א. סחטיין על המטאפורה :xyxthumbs:

ב. זיסקינד כבר הסביר שגם אם על מאוורר לא מסומן כיוון סיבוב הכנפיים וכיוון זרימת האוויר (יש פה לידי אחד שמסומן ככה, די נוח), בדרך המדבקה והמקום שאליו נכנסים החוטים הוא גם המקום שאליו המאוורר זורק אוויר ;)

ג. זה ש-IQPC גם חיברו את ה-FREEZER ככה שיזרוק אוויר שגם מתנגש עם ה-120MM הקדמי של המארז, וגם מתנגש עם האחורי של המארז, זה קצת חוסר מחשבה, אם הפריזר הזה עכשיו שמיש, הייתי בודק טמפרטורות למקרה של שיפור, וממשיך בפרויקט האוברקלוק שלי שנטשתי כי לא היה לי זמן להתעסק בזה.

ד. בתחתית המארז, איפה שה-GTS מחובר, יש לי סלוטים כאלה שמיועדים ליציאות של כרטיסי PCI, אבל אפילו שאין לי שם כרטיסי PCI, היציאות האלה פתוחות בשביל שלמאוורר של NVIDIA יהיה קל לשאוב אוויר קריר ממחוץ למארז, וכמובן, גם לפלוט אותו מהר החוצה, מה שחשבתי, זה שאולי כדאי לי לשים שם איזה מאוורר 80MM שיש לי, ככה שיעזור למנגנון שתיארתי, השאלה היא לאן אני יכול לתפוס אותו והאם אני אצליח בכלל לחבר אותו לספק כוח.

מה שכן, בזכות החובבנות של IQPC למדתי אתמול (והיום) לא מעט, אני כבר כמעט שמח שהרסתי את הרגליים של הפריזר (כשהחלשתי אותן, זה פשוט נראה לי הדבר ההגיוני לעשות, פשוט כי הן הפריעו לי לחבר מחדש את הפריזר, אז לא ידעתי על מנגנון הנעילה של הפריזר, ולמעשה של כל קירור של אינטל)

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בגלל זה כתוב במדריך איך להוציא את הפירזר :-X

בכול מקרה, אפשר לחבר מאוורר כזה (זה מה שאני עשיתי), לא צריך לחבר לספק, קח אחד מהברזלים שבאזור הPCI, אם הוא גמיש ולא אכפת לך להרוס אותו תקופף אותו ותחבר אליו מאורר, אם אכפת לך ממנו אתה יכול לחבר אותו עם אזיקונים למארז (ככה אני עשיתי, אי אפשר לכופף את הברזלים האלה בסטאקר שלי).

רק תבדוק שאכן המאורר מוחזק טוב, אתה לא רוצה שהוא יקפוץ לך בתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, עידכון קטן:

קירור הסטוק של אינטל היה גרוע מסתבר, לא רק שאיתו המעבד על 100 מעלות (ב-TAT, ו-85 ב-CORE TEMP BUILD 94), הוא גם חופר במוח. בשביל לוודא שהמשחה הטרמית שלי טובה (=בעבודה של אבא שלי משתמשים בה לרכיבים אלקטרוניים, היא טובה), ושזה אכן הקירור של אינטל דפוק, השכבתי את המארז, מרחתי מחדש משחה טרמית (באותה הכמות בערך), ושמתי את הפריזר על המעבד, כמובן שבשביל למנוע ממנו ליפול (= הרי החלשתי את מנגנון הנעילה שלו), המארז שוכב, פתוח מולי, עם הפריזר מכוון ל-120MM באחורי המארז ושניהם במהירות מקסימאלית, כרגע אחרי כמה דקות ב-TAT הטמפרטורה לא עוברת את ה-79 מעלות ב-TAT, ואת ה-65 מעלות ב-CORE TEMP 94, במילים אחרות, זה גוף הקירור, ולא המשחה הטרמית, כעיקרון, עכשיו אני צריך למדוד אם ה-INFINITY וה-TUNIQUE TOWER יכנסו למארז שלי או לא ;)

פורסם

הם יכנסו.

פורסם
  • מחבר

הרגע לקחתי סרגל ומדדתי, יש 19 סנטימטר בין לוח האם לדלת המארז, יכנסו?

פורסם

הרגע לקחתי סרגל ומדדתי, יש 19 סנטימטר בין לוח האם לדלת המארז, יכנסו?

ואפילו ישאר לך מרווח קטן בין הגוף קירור לדלת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ביררתי הרגע באתר של SCYTHE, מאשרים שם את מה שאמרת הרגע, הבעיה היא שהדבר הזה שוקל קילו שלם, יש לו תמיכה אחורית ללוח האם? אם לא, כדאי לתלות אותו על הגריל של ספק הכוח בשביל להפחית את הלחץ שהוא מפעיל על לוח האם? לא מתחשק לי שהוא יקרע את הלוח עוד כמה שנים ;)

פורסם

אם אני לא טועה אין לו חיזוק מאחורה

פורסם

ביררתי הרגע באתר של SCYTHE, מאשרים שם את מה שאמרת הרגע, הבעיה היא שהדבר הזה שוקל קילו שלם, יש לו תמיכה אחורית ללוח האם? אם לא, כדאי לתלות אותו על הגריל של ספק הכוח בשביל להפחית את הלחץ שהוא מפעיל על לוח האם? לא מתחשק לי שהוא יקרע את הלוח עוד כמה שנים ;)

בנינג'ה שלי יש תמיכה אחורית אז בגוף קירור אימתני כמו זה אני בטוח שיש שם פלטה :)

ד"א, אל תעשה את הטעות שאני עשיתי!

אתה אמור לקלף את הנייר מהפלטה ולהדביק מאחורי הלוח, אל תעשה את זה!

תשים את הפלטה ישר איך שהיא, בלי להוריד את הנייר כדי שהוא לא יידבק לך.. כי אז אם תרצה להוריד את הפלטה יהיה לך סיוט ורוב הסיכויים שידפק לך הלוח (מה שקרה לי פעמיים - אחד עם ה BT ואחד עם ה NINJA)

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

REV A יש פלטה, דורש פירוק הלוח.

REV B אין פלטה. לא דורש פירוק הלוח.

פורסם

אני יודע שזה ככה ב NINJA, זה גם ככה ב INFINITY?

פורסם

אני יודע שזה ככה ב NINJA, זה גם ככה ב INFINITY?

אין בנינג'ה פלטה מאחורה.

פורסם

וחוץ מזה יש עוד הבדלים?

פורסם

אין בנינג'ה פלטה מאחורה.

מה אתה מדבר שטויות,

לי יש.

פורסם
  • מחבר

האמת? ממש לא איכפת לי לפרק את הלוח, אני רק אלמד עוד. איזה רוויזיה מוכרים בארץ? A או B? ויותר חשוב:

וחוץ מזה יש עוד הבדלים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים