פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים יש לי בחדר טלויזית LCD. ברצוני לחבר את הדי וי די ואת הפלייסטיישן לטלויזיה.לשם קח אמרו לי לקנות כבל קומפוננט כחול אדום ירוק שהולך כך:אדום-------------אדוםירוק--------------ירוקכחול-------------כחולוכבל RCA אדום ולבן:אדום--------אדוםלבן----------לבןמישהו יודע איך מחברים את כל זה??!תודה רבה מודה על עזרתכם
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים לא הבנתי מה אתה שואל.החיבור עצמו ( אם זו השאלה שלך ) הוא מאד פשוט ואינטואיטיבי. אתה לוקח את הקבל שקינת, שבקצה שלו יש פין, ומכניס אותו למקום המתאים. תבדוק שבאמת בטלביזיה שלך יש כנסית קומפוננט ותקנה את הקבל באורך המתאים, כנ"ל לגבי הכבל של הקול.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר חייב להיות חיבור קומפוננט הטלויזיה חדשה שבועיים אצלי של חברת loewe הגרמנית.אני צריך לדעת איפה אני מכניס כל פין מהכבלים האלה מה מתחבר למה ואיפה כל חיבור הולך???קניתי את הכבלים המתאימים ובאורכים הנכונים רק אני לא יודע איך מחברים את כל הפרוצדורה הזאת??תודה רבה גל
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים פשוט תחבר לפי הצבעים שבטלוויזיה ב-DVD ובכבל.אדום בכבל לאדום בטלוויזיה וב-DVDכחול בכבל לכחול בטלוויזיה -ב-DVDוככה גם עם הירוקליד החיבור אדום/ירוק/כחול צריכים להיות שני חיבורי RCA לסאונד. פשוט תחבר לפי הצבעים את ה-DVD לטלוויזיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.