עבור לתוכן

מחפש ספק הכי חזק ואיכותי בתקציב של 1000 ש"ח +- וגם המלצה למארז בסכום דומה

Featured Replies

פורסם

ל CM stacker 810 יש פילטרים, זה מארז מעולה, יש לי אותו, אבל אין לו לוח נשלף (לא שצריך, יש שם הרבה מקום פנוי)

אני חושב של CM stacker 830 יש בנוסף גם לוח נשלף, אבל זה לא בטוח

פורסם

מארז:

NZXT LEXA w/o PSU ¤662

ספק כוח:

HEC ZEPHYR 750W ¤683

מחיר סופי: ¤1345

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

(אני יודע שינזפו בי בנוגע לספק, וזה נכון, אבל אני עדיין יודע בליבי שהספק הזה מעולה).

יש לו 2 כבלים של 8 פינים שמספיקים לCROSSFIRE של 2900XT ו4 חיבורי 6 PIN שמספיקים לSLI של 8800ULTRA.

יש ביקורת וידיו וביקורת רגילה על אחיו הקטן, ה650, על ה750 עדיין לא עשו, אך לפי חוות הדעת של הרוכשים הוא שקט מאד (גם לפי הביקורת)

יש לו מאוורר לד שמאיר את המארז, והספק עם כבלים לכל כרטיסי המסך העתידיים+העדכניים בשוק.

הוא דגל החברה של HEC, ומאד מומלץ בשל מחירו הנמוך.

בנוגע ללקסה, זה כבר בחירה שלך, תמיד אפשר ללכת על הארורה 570 ועל הP182, אבל החלטתי ללכת על זה, עם 4 מאווררי פילטרים, מספיק מקום ל2 ULTRA תצוגת LCD של הטמפרטורה וחלון עם מאווררי לדים.

פורסם

אני עדיין יודע בליבי שהספק הזה מעולה.

זה לא מעניין אף אחד.

פורסם

בקיצור קח קרוסייאר 520 ואירוקה.

פורסם
  • מחבר

תראו לגבי הלוח הנשלף לא היה לי מארז כזה כך שזה לא בדיוק מפריע לי זה מה שנקרא אצלי יתרון שולי...

לגבי ה 810 יש לו יתרונות ברורים שהם הרכבת מאווררי ה 120 על כל הפאנל הקידמי אם צריך, שישה USB עליונים כי הרי זה מארז שיושב על העגלה בריצפה מה שחוסך התכופפויות מיותרות, סידור נוח יותר לטעמי מבחינת ההארדיסקים כי האירוקה והטרנספורמר חולקים משום מה סידור פנימי זהה וזה לא הסידור שמועדף עלי.

האבק שנכנס זה הדבר הפחות מציק לי כי המעבדה שלי סטרילית זאת המעבדת תוכנה שלי שרק לאחר כל עבודת הפירוק הניקוי וההרכבה במעבדה המלוכלכת (חומרה) המחשבים ניכנסים אליה כך שאין כאן כמעט אבק והמקום מנוקה מידי יום בסוף היום אז ככה שאין לי יותר מידי מה להיות לחוץ מהבחינה הזאת.

הטיפולים שיש למחשב הקיים הם טיפולי תחזוקה שנוצרו עקב חוסר הפרדה בין המעבדה המלוכלכת (חומרה) לבין המעבדה הנקייה (תוכנה) ולכן הייתי צריך טיפולים שוטפים כדי לשמור על טמפרטורות תקינות וכמו כן חוסר השגת אופטימציה בסירקולצית האוויר בתוך המארז.

בכל מקרה חבר'ה העניין הוא שאני מחפש סירקולצית אוויר טובה עם מרווח גדול במארז וכמו שראיתי ה CM נותן לי את כל היתרונות הברורים אך מכיוון שמעולם לא עבדתי עם המארז הזה אז אין לי אינדיקציה ולכן התייעצתי כאן.

לגבי הספק אמרתם כבר שהקורסאייר 520 ייתן לי את ההספק הדרוש לעבודה מאומצת ותקינה של המחשב לאורך זמן בלי בכי וצעקות בעבודה של 24/7

לגבי מארז NIZZAN7 ממליץ בחום על האירוקה ויש לו כמה חסרונות בולטים שיכולים מאוד להפריע לי שהראשון שבהם הוא החוסר ב USB למעלה ואני מתלבט לכיוון ה CM דווקא בגלל זה אם יש למישהו מארז נוסף להכניס למשוואה שאולי יתפוס את תשומת ליבי עם תיכנון טוב אני אשמח העניין הוא שצריך פרקטיות בעיקר במארז אין לי צורך בפלטות נשלפות או הרכבה ללא ברגים זה מחשב שהולך להיות מורכב פעם אחת ולקרוע את התחת בעבודות כך שהסירקולציה והגודל של המארז זה העניין היחיד שמעניין כאן וכמובן חובה FULL TOWER ודבר חשוב נוסף זה USB בחלק העליון של המארז וחשוב שיהיה יותר משני יציאות (ת'כלס אני לא סובל מרכזיות USB אז בלי הצעות כגון אלו)

המחיר כמו שאמרתי יכול גם להגיע ל 2000 שקל כל עוד המארז נותן תמורה עבור הכסף!

המחשב הקיים שלי כבר מעל לגיל שלוש ולסחוב הוא כבר לא הכי סוחב למרות איכויות החומרה הגבוהות שלו ה NORTHWOOD 2.8 שלי כבר לא מספק את הכוח חישוב שדרוש לעבודות של היום ובמיוחד כשצריך לבצע עבודות במקביל.

אני אודה לכם על תגובות בעניין זה כבר די לחוץ לי לקנות מחשב חדש המעבדה מתחילה להפסיד עבודות כי אני לא עומד בקצב עם המחשב הישן לי, אני ממש אעריך התיחסויות בנושא.

פורסם

תסתכל על המארז הזה ותגיד אם הא מוצא חן בעינך:

http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=17&id=16

הוא מצוין ואני אישית מאוד אוהב אותו.

אבל את אחיו הקטן אני שונא.

אגב יש לו את כל העניין של החיבורים למעלה!

פורסם

קח את הקרוסייר HX 520 בתור ספק.

בתור מארז אצה יכול לקחת את הסטקר

או אנטק P182/180.

פורסם

הבעיה שהאנטקים הם קצת קטנים כדי להכיל כזה מפרט 24/7.

מה גם שהם רק MIDI ולא FULL.

פורסם
  • מחבר

או זה נראה מארז מצויין הוא ממש גדול הוא יותר גדול מהטרנספורמר שלי וזה מעולה!

וראיתי שיש לו את החיבורים כפולים למעלה גם מקדימה וגם על הגג שזה יעיל ביותר!

אני חושב שבאמת אני אקח אותו, הוא נראה יעיל יותר מה810.

לגבי האנטקים אין מה לדבר מארזים יפיפיים אבל לא בגודל הרצוי ומפרט מתאים.

אם יש עוד מארזים בסגנון אני אודה לכם.

פורסם

אם ה832 בתקציב הוא יהיה עדיף על ה810 (כי הוא גרסא מתקדמת של ה810 וכאלה :P )

פורסם

החיסרון של הסטקר זה המחיר שלו....

לינק-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422071

ואני לא חושב שיש בארץ את ה832.

פורסם

לא יודע מה אתה מוצא בשואבי אבק האלה...

פורסם

הוא אמר שהוא עובד בעבדה סטרילית והוא חייב מארז מאוד מאוורר.

פורסם

לא יודע מה אתה מוצא בשואבי אבק האלה...

בשביל זה יש להם פלטרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים