פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים המפרט הואQ6600P35 PRO2900XT4GB G.SKILL 2X2048 2X WD500YS RAID 02X H62Nלא מתוכנן OC מחשב למעבדת מחשבים לעבודות מאומצות 24X7 (גיבויים, סריקות, שיחזורים, משחקים לשעות הפנאי תוך כדי עבודה כמובן... וכו')אשמח להמלצה על מארז איכותי גדול ומרווח ובעל סירקולציה מעולה אין לי כוח לתת יחס מסור מידי למחשב זה ממש מבזבז לי את הזמן ולפעמים גם המחשב מושבת לצורך הטיפולים האלה ואני רוצה לחסוך את הטיפולים האלה כמה שיותר!
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים ספק את יכול "להסתפק" בCROSAIR HX520 שיהיה מצוין למפרט ויחזיק בקלילות ויהיה יציב, אמין ושקט.מארז קח את הTT EUREKA שהוא מארז בעל סירקולציה מצוינת וגדול מאוד.אבל אין דבר כזה מחשב בלי טיפולים!!כל בערך חודש-חודשיים צריך לנקות את המארז מבפנים.אגב אתה מודע לכך שהכ.מ. שלך לא כל כך מומלץ ובכסף שאתה חוסך בספק והמארז קל את הGTX שיהיה יותר חזק וטוב.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים כך ספק כח כמו שלי, זה הספק כח הכי טוב עד 1100 ש"ח, ומארז אפולו ותוסיף לו מאורר מקדימה http://www.bit-tech.net/hardware/2007/05/10/700w_to_850w_psu_group_test/1
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים כך ספק כח כמו שלי, זה הספק כח הכי טוב עד 1100 ש"ח, ומארז אפולו http://www.bit-tech.net/hardware/2007/05/10/700w_to_850w_psu_group_test/1 מה אתה מציע לו לעזעזל?!?!?! המארז לא יחזיק כזה מפרט 24/7. הספק סתם נורא יקר ולא נחץ כשהקרוסייר עולה חצי ויחזיק בקלילות.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מה אתה מציע לו לעזעזל?!?!?! המארז לא יחזיק כזה מפרט 24/7. הספק סתם נורא יקר ולא נחץ כשהקרוסייר עולה חצי ויחזיק בקלילות. מה לא יחזיק מה אתה רוצה, הבן אדם רוצה לקנות ספק להרבה שנים זה אסור?
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים זה מותר אבל עולה פי 2....לא יחזיק כי האירוקה הרבה יותר מרווח ומאוורר.וזה שני מארזים בתקציבים ורמות שונות לגמרי!
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר ראיתי את הקורסאייר, אך חשבתי על משהו יותר גדול ממנו מבחינת ההספק כמובן אין לי צורך ב 1K אבל אני צריך אחד שישאר איתי בעבודה מאומצת ובלי התחממות יתר ושיהיה מוכן לשידרוגים עתידיים כי הרי אני לא הולך להחליף מארז או ספק בקרוב. חשבתי על ה THOUGHPOWER 850 בגלל המודולריות והעוצמה שהוא נותן במסילת ה 12V אבל אני לא סגור על זה בכלל...לגבי מארז חשבתי על ה P180 או משהו דומה בגלל הגודל שלו, כי ת'כלס אני לא הולך להזיז את המחשב הזה לשום מקום הוא הולך להישאר על העגלה שלו עוד הרבה זמן.לגבי טיפולים אני אסביר לך לרגע לא חשבתי שמחשב יכול להישאר בלי טיפול ובמיוחד מחשב שהולך לעבוד כל כך קשה, כרגע יש לי כאן מחשב קטן שאני עובד איתו אמנם הוא עושה את העבודה (באיטיות) אבל הוא מצריך טיפול שוטף משמע כל הזמן להיות בניטור טמפרטורה ולדאוג לניקוי גופי הקירור שלו כדי שהוא ישאר בתחום האופטימלי אז כל הרצון שלי הוא שאני אוכל להיות פחות טרוד במה מצב השרת בכל רגע נתון.וכמובן להינות ממחשב שיכול לעשות קצת יותר עבודות בו זמנית ובצורה מהירה יותר בלי להתבכיין שקשה לו.אז את החומרה כבר בחרתי ואני לא מתכוון כרגע לשנות את המפרט אלא אם כן המחירים ישתנו בחודש הקרוב אני כרגע זקוק להמלצות על מארז וספק.תודה על התגובות בינתיים.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים אם אתה בכוח רוצה לבזבז את הכסף אז בכיף.אבל הHX520 יספיק ויחזיק את המפרט בקלילות ומאוד יציב ושקט.מארז כבר אמרתי חד משמעית האירוקה!!
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר אוקיי אני רואה שיש כאן המלצה בלתי מעורערת על הקורסאייר סבבה אני אבדוק אם אני אקח אותו או את האח הגדול שלו נראה כבר יש מצב לקישור למארז המדובר? תודה
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים לינק-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5035 לינק-http://skypc.co.il/pl_product~VC8000BWA~6~0.htm לינק-http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=941 לינק-http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=940 תתחדש עריכה: אין לך צורך באח הגדול שלו. ואם אכפת לך מודלריות אז גם הקרוסייאר מודולרי בכל מקרה.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר אחרי בדיקה של שאר המארזים הגדולים אני חושב שאני אלך דווקא על ה CM 810, הוא הרבה יותר פרקטי לדעתי ולו בגלל הניצול של ה USB הקידמי שנמצא למעלה בדיוק כמו שיש לי בטרנספורמר שאני כרגע עובד איתו, ה TT לדעתי מצועצע מידי ה CM משדר יותר פרקטיות ומקצועיות נראה הרבה יותר טוב לעבודה שלי.אני חושב שאני אלך על הקורסאייר 520 עם ה CM810 .אם יש איזה דפקט שאני לא מודע אליו ב CM אני אשמח להארות בנושא.בכל מקרה תודה על העזרה
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים אם כבר אז לך על ה830.הTT עדיין יותר גדול ונוח לעבודה ומאוורר.אני עדיין הייתי הולך על הTT נ"ל.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים בסטקר יש הרבה רשתות = אבק.אכן ואני גם לא בטוח אם יש בו פילטרים מה שיש לTT.לTT יש גם מגש לוח אם נשלף מה שאני לא בטוח שיש לCM.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.