עבור לתוכן

שמעתי את הEureka והוא רועש למדי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה דניס :)

באמת חשבתי על הNZXT ZERO.

8800GTX נכנס בתוכו?

ועד כמה הוא שקט? (הזירו)

תודה שוב :)

• תגובות 40
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חכם יותר יהיה לקחת Armor Full Tower/Kandalf עם דלת צד עם חלון (גירסה שחורה) - הם עשויים מפח מלא ומבודדים רעש יופי.

היוריקה לא מוצלח מהבחינה הזו, אין מה לנסות להשתיק אותו.

פורסם
  • מחבר

הבעיה איתם (חשבתי על לקנות Kandalf) זה שהם מאוד מאוד כבדים... זה חיסרון רציני אם אני רוצה נניח לנסוע ללאן פארטי.

פורסם

אין מה לעשות... :nixweiss:

מארזי אלומיניום ושקט לא ממש הולכים ביחד. מאחר והם קלים יותר, הוויברציות שהם סופגים משאר הרכיבים המכאניים תורמים לרמת הרעש הכללית.

פורסם
  • מחבר

OK.. אז נלך על מארז יותר כבד קצת..

ואם בכל זאת ארצה לנסוע ללאן פארטי.. יש המלצות איך לקחת את המחשב? זה לא בדיוק נישא...

אה, BTW, איך הAguila שקט :o? הוא עשוי מאלומיניום, ובAnandtech ראיתי שהוא עמד על 28 דציבלים..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

ותוכל לענות על השאלה?

איך זה שהAguila עמד על 28 דציבלים (לשם השוואה הP182 עמד על 21) כשהוא עשוי מאלומיניום ושוקל בסביבות השישה קילוגרמים בלבד?

תודה :)

פורסם

דפנות מבודדות. העובי שלו הוא כמעט כמו של פח מארז סטנדרטי - גם מארז שאפשר לשקול בחום (P180/182).

פורסם
  • מחבר

ואי אפשר למצוא דבר כזה רק בגרסא יותר גדולה (ששומרת על משקל לא גבוה) :P?

ועוד שאלה.. יותר שקט בלי חלון, נכון?

פורסם

כשיש לך מארז שלא כל הדפנות שלו הן מתכת, אז אתה מקבל תהודה גרועה יותר - משמע, בליעת רעש טובה יותר.

גם ה BACH VX של Thermaltake מבריק מבחינת בליעת רעש - אבל עשוי להיות קטן לחלק מהאנשים.

פורסם
  • מחבר

אז אין משהו שקט וקל שאפשר לשים בתוכו 8800GTX :(?

בבאך נכנס בכלל?

פורסם

ייכנס, אם אתה מעיף את ה Cage של הכוננים הקשיחים ותוקע אותם ב Bays של ה 5.25" באמצעות מתאמים.

פורסם

ה - KANDALF וה - ARMOR פחות טובים מהיוריקה מכל מבחינה והם ממש לא שקטים יותר.

להשקיט את ה - EUREKA זה ממש לא בעיה ואת בעיית הפילטר אפשר לפתור בקלות.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הNZXT ZERO?

איך האטימות שלו לקול?

(אני חושב שאני אוריד ממנו איזה שני מאווררים מהחלון ואשים על המעבד BIG TYPHOON)

ולמה הוא מארז של 7-8.5 ברוב הביקורות, מה מוריד לו את הציון?

ועריכה לדניס: איך פותרים את בעיית הפילטר, בלי להיפטר ממנו לחלוטין? אני רוצה שישאר פילטר.

פורסם

באחת הביקורות קראתי (מחר אני אחפש אותה ואביא קישור) שהמבקר הוציא את הפילטר והרכיב אותו חזרה כמו שצריך ואז הויברזיות הפסיקו והיה שקט.

מורידים לזירו את הציון על: אין אפשרות שליטה על ארבעת מאווררי הדלת, המארז צפוף יחסית לגודל שלו ועוד כמה דברים שאני לא זוכר (קראתי את הביקורות עליו מזמן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים