עבור לתוכן

חוות דעתי על Cordless Rumblepad II

Featured Replies

פורסם

חשבתי שיהיה זה מקום מתאים לפרט מה דעתי על הגייםפאד הזה

קניתי אותו בעיקר בישביל Pro Evolution Soccer 6 . המחשב שלי מחובר לLCD32 ככה שיחד עם השלט אני חוסך PS2

אז ככה הוא מגיע באריזה דיי גדולה ויפה . http://www.2send.us/picture.php?file=98f7306a50.JPG

בתוך האריזה ניתן למצוא את השלט יחד ,משדר ,דיסק התקנה,2 בטריות של דורסל. שום דבר מיוחד מדיי . http://www.2send.us/picture.php?file=32ed547f76.JPG

התקנת השלט היא פשוטה ולוקחת מספר שניות. כמה מילים על השלט עצמו : הוא דומה בצורתו לשלט של PS2 איך הוא מעט גדול יותר . הוא גם שוקל מעט יותר מה שנסלח בהתחשב בעבודה שיש בו 2 בטריות . מבחינת עיצוב אני הייתי מגדיר את העיצוב שלו כסולידי ואלגנטי וככה אישית אני אוהב מתאים בדיוק לכל שאר המוצרים בחדר שלי . את השלט אומנם נוח להחזיק והוא בעל חיספוס עדין אבל לאחר זמן משחק לא ארוך מדיי ידיי התחילו להזיע מעט .

http://www.2send.us/picture.php?file=186cc59d96.JPG

השלט נבדק מבחיניתי על שלושה משחקים והם PRO evolution6 ,NBA LIVE07 ,Virtua Tennis 3

לפני שאתחיל לפרט על כל משחק כבר אומר שלא הרגשתי שום בעיה עם זמן התגובה של הגיימפאד גם ממרחק של שלושה מטרים וכאשר אני לא ישירות מול המשדר שלו.

ב PRO השלט תיפקד נהדר גם מבחינת שליטה בתפריטים וגם במשחק עצמו הרגשתי ממש כאילו אני משחק בפלייסטיישן .

במשחק הטניס גם השלט תיפקד נהדר מבחינת תפריטים ומבחינת המשחק אבל מי שיצא לו לשחק במשחק הזה אפילו עם מקלדת יודע כמה הוא באגי ולצערי החלום שלי לשחק במשחק עם עוד חבר כאשר אני בשלט והוא על המקלדת התנפץ כשאר הבנתי שהמשחק מזהה את המקלדת והן את השלט כשולטים על אותו שחקן ללא יכולת לשנות זאת בתפריטים ובהגדרות המשחק .

בNBA - השלט לא שולט על שום תפריט מה שגרם לי כל סוף רבע לקום מהמיטה וללחוץ על המשך פשוט מעיק מיותר לציין שהבעיה איננה בשלט אלה בתיכנון של המשחק

אני רק יכול לקוות שיתקנו את זה ב08 בתוך המשחק השלט מתפקד יוצא מהכלל וזה פשוט חוויה.

לסיכום : אחלה שלט למי שרוצה להנות מפרו כמו בסוני או אם יש לכם הצעות לעוד משחקים טובים לגיים פאד אני אשמח

יתרונות -אחלוטי ,עיצוב יפה , מתפקד נהדר ,יכול לחסוך לכם הוצאה בקניית פלייסטישן

חסרונות- גורם להזעה .יש משחקים שלא מתואמים 100 אחוז מבחינת עבודה במסכי התפריטים עם השלט

הציון שלי 9 מתוך 10

נ.ב אם אתם רוצים שאני העלאה תמונה שלו ליד שלט של סוני תבקשו . מקווה שעזרתי לאלו שחשבו אם לקנות אותו

פורסם

תודה רבה אחי !!!

רציתי לפתוח דיון עם שאלות על הגרסה החוטית של השלט הזה (Rumblepad 2) שאני רוצה לקנות, אבל חסכת לי אותו. רציתי שלט שממש דומה לזה של הסוני2 (וזה נראה דומה מאוד) אבל הוא לא השלט של הסוני2 (היה לי ניסיון רע איתם), שיהיה חוטי (הבטריות מוסיפות משקל), וישתאים לפרו 6. אז כנראה שעכשיו מצאתי את השלט.

פורסם
  • מחבר

שמח שעזרתי ;)

פורסם

אני עם הדואל אקשן ובהחלט חשבתי לקנות את השלט הזה

תודה רבה על הסיקור

פורסם

עדיין לא החלטתי אם ללכת על חוטי או אל-חוטי.

כמה זמן אפשר לשחק עם הבטריות וכמה משקל הן מוסיפות?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא יודע כמה זמן הבטריות מחזיקות מכיוון שאני לא בדיוק סופר את שעות המשחק שלי ובגלל העבודה יוצא לי לשחק ממש מעט

חוץ מבסופי שבוע ....

הבטריות מוסיפות משקל של 2 בטריות אתה יכול לקבל אינדקציה לבד אני לא יודע מה משקלה של בטריה בגרמים .

ובקשר להתלבטות אם חוטי או אל חוטי , השיקול שלי היה כזה : חוטי עולה 180 ש"ח והוא בעל כבל קצר עכשיו מכיוון שהמחשב שלי רחוק מהעמדה בה אני יושב זה אומר שאני אזדקק לכבל מאריך ל USB שהערכה גסה שלי עולה באיזור ה 20 ש"ח ביחד זה יוצא 200 ש"ח

בישביל עוד מאה שקלים היה נראה לי משתלם לפנק את עצמי בגירסא אלחוטית . אבל היי זה השיקול שלי .

תעשה את החישוב שלך 8)

פורסם

אין מה להשוות בכלל בין חוטי לאל חוטי

הייתי משחק ב PS2 עם שלט אלחוטי מתחת לשמיכה בחורף

בלי ששום כבל הפריע לי, אין בכלל מקום להשוואה בסיטואציה שלי לדוגמה,

שום דבר לא משתווה לזה

פורסם

הבעיה שהבטריות דופקות. אם רוצים לשחק, נגמר הכוח בבטריות, ונגמרו הבטריות בבית, אז נדפקת...

והעניין שתמיד צריך לדאוג למלאי בטריות בבית... זו עז. אני אלך על חוטי ואם החוט יפריע אני אקנה כבל מאריך.

פורסם

cordless rumblepad II הוא שלט בסדר כזה בכאילו... פעם גם הייתי ממליץ עליו אבל היום אתה מוצא את השלט האלחוטי של הxbox 360 למחשב במחיר זול יותר והוא שלט משמעותית יותר טוב ויותר נתמך.

פורסם
  • מחבר

השלט של האקס בוקס יותר זול ב30 ש"ח .

אולי הוא יותר נתמך. אבל אישית לי יותר נוח שלט של סוני וה rumblepad הוא יותר דמוי סוני .

פורסם

^

והשלט של ה XBOX יותר דמוי XBOX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים