פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים שלום לכולם.אני רוצה להעביר קבצים גדולים (500 מגה) למחשב של חבר שלי.שנינו מחוברים לאינטרנט המהיר, איזה דרך תהיה הכי מהירה?אם יש תוכנות שנועדו להעברת קבצים בין שני מחשבים מרוחקים שמישהו מכיר?.תודה מראש. דן.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים אני חושב שדרך הICQ זה אפשרי אבל זה יקח המון זמן לא משנה איזה תוכנהגם אם תקימו רשת וירטואלית בין 2 המחשבים...
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים מחבר התקנו תוכנת FTP SERVER שנקראת SERV-U אבל העברת הקבצים נורא איטית, בסביבות 12KB זה הכי טוב שיש?אם מישהו יודע דרך טובה יותר אודה.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים לצערנו הרב זה הכי טוב שיש מסיבה נורא פשוטה: העלאת קבצים מוגבלת בארץ (למשתמשים ביתיים) למשהו כמו 12-13 קיי. גם ב-ADSL וגם בכבלים.ככה שזה ששולח הוא הגורם לאיטיות, וכל אחד בארץ ששולח בעצם לא יכול לשלוח ביותר מזה.אבל את אותו הדבר היה אפשר לעשות עם שליחה פשוטה באייסיקיו. המהירויות היו זהות לחלוטין.
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים ולכן אמרתי:לצערנו הרב זה הכי טוב שיש מסיבה נורא פשוטה: העלאת קבצים מוגבלת בארץ (למשתמשים ביתיים) למשהו כמו 12-13 קיי. גם ב-ADSL וגם בכבלים.ככה שזה ששולח הוא הגורם לאיטיות, וכל אחד בארץ ששולח בעצם לא יכול לשלוח ביותר מזה.אבל את אותו הדבר היה אפשר לעשות עם שליחה פשוטה באייסיקיו. המהירויות היו זהות לחלוטין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.