עבור לתוכן

מצלמה קומפקטית תקציב 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש בפורום,

ההורים שלי החליטו לקנות מצלמה חדשה, חובה שהמצלמה תיהיה קומפקטית ושתוציא צילומים טובים בלי הרבה התעסקות.

המצלמה בעיקר לטיולים לצילומי נוף ואנשים באור יום אבל גם קצת לצילומים באור חלש. המליצו לי על פוג'י f31 וקנוןa640 קראתי ביקורות ועדיין לא הגעתי להחלטה בבקשה תעזרו לי. איזה מצלמה יותר טובה? האם יש משהו אחר בתקציב הזה? במה הפוג'י יותר טובה או פחות טובה מהקנון וההפך?אה ועוד משהו... אחותי רוצה רק סוני היא אומרת שהיא הכי טובה, ניסיתי להסביר לה על מצלמות אחרות אבל היא מתעקשת :kopfpatsch: האם יש מצלמה טובה של סוני בתקציב הזה שמשתווה לפוג'י ולקנון?אני ינסה להסביר לה שוב למרות שהיא בכלל לא מקשיבה לי.

תודה לעוזרים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בבקשה תעזרו לי כבר 10 ימים אני מחכה לתשובה

פורסם

היתרונות העקריים של הפוג'י: איכות צילום הרבה יותר טובה באור חלש (גם בסטילס וגם בווידאו), זמן סוללה ארוך יותר, מסך LCD איכותי יותר, גודל ומשקל של מצלמת כיס.

היתרונות העקריים של הקנון: מסך מסתובב, עינית אופטית, יותר שליטות ידניות, עדשה ארוכה יותר, היסטוגרמה, אפשרות לצילום RAW באמצעות תוסף תוכנה צד-שלישי

לשילוב של צילום באור יום וצילום באור חלש הפוג'י עדיפה. ללימוד צילום הקנון עדיפה. לצילום נופים שתיהן מוגבלות מאוד, כי אין להן עדשה רחבה (35 מ"מ בקנון, 36 מ"מ בפוג'י). ה-E900 של פוג'י כוללת עדשת 32 מ"מ וביצועים לא רעים בכלל באור חלש, ולכן היא אולי תהיה הפשרה ההגיונית ביותר לצרכים שלך. אם אתה יכול להתפשר על צילום באור חלש אז יש אופציות אחרות עם עדשה רחבה באמת - 28 מ"מ. קנון SD800 וריקו R6 הן שתי מצלמות כיס מומלצות שכוללות עדשה כזו. פנסוניק TZ3 היא אופציה טובה נוספת, אבל המימדים שלה גדולים יותר.

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה. איך הסוני tsct20 או w90? בבקשה עזרה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

איך הסוני w90 אחים שלי רוצים לקנות אותה הם פאנבויים של סוני בבקשה תגובות

פורסם

עוד תגובות בבקשה. איך הסוני tsct20 או w90? בבקשה עזרה.

שתיהן לא מתקרבות לאף אחת מהמצלמות שציינתי קודם - לא לאלה שמצטיינות באיכות תמונה, ולא לאלה שמצטיינות בתכונות. לא ברור לי איך סוני מצליחים להוציא מצלמות כל כך משמימות ועדיין מוכרים כל כך הרבה מהן. אולי האחים שלך יוכלו לפענח את התעלומה ;)

פורסם

אני משתמש כבר חודשיים ב Panasonic DMC FX10, ואפילו שהיא לא נותנת את התוצאות הכי טובות בחושך, היא מצלמה מצויינת (לדעתי). שקול ברצינות!

פורסם
  • מחבר

איזה מצלמה תיהיה הכי טובה לטיולים ולצילום אנשים באור יום? לא חשוב כל כך צילום בחושך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים