עבור לתוכן

ViewSonic P90F VS Iiyama 452Pro Vision Master.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר טוב, ה-Iiyama 452Pro Vison Master

או ה-ViewSonic P90F, המסך ישמש למשחקים ואינטרנט {בקיצר להכל}, אני לא ממש יכול לדעת מי יותר

טוב בגלל שהמפרט הטכני דיי זהה, ל-ViewSonic קצת יותר גבוהה אבל עדיין לא הפרש גדול, אז תעזרו לי.

תודה מראש,

מתן.

פורסם
  • מחבר

וה-Samsung 959NF יותר טוב מה-ViewSonic P90F מבחינת חדות תמונה\מפרט\ביצועים?

ורוקפורד למה מחקת את ההודעה שלך?

פורסם

???

איפה ההודעה האחרונה שלי?! >:(

ה P90F מבוסס ככל הנראה על ה Shadow Mask, אז יש לקחת את זה בחשבון. וויוסוניק בד"כ מציינים שמדובר בשפופרת A.G.

ל959NF יש מפרט טוב יותר, ואם אתה אוהב את שפופרת ה A.G, אין סיבה שלא ללכת עליו.

פורסם
  • מחבר

מה זה שפורפת A.G, אני יודע מה זה שפורפרת מסך {Sony FD-Trintron, Mitsubishi Diamondtron וכאלו..........},

ואבל מה זה ה-A.G?

פורסם

Aperture Grille, עם כל ההרצאות שאתה עושה כאן לאנשים אתה אמור לדעת את זה ;)

במילים אחרות, סוני ומיצובישי, רק שלוויוסוניק יש טכנולוגיה משלהם ליצירת שפופרות כאלה, והם לא נעזרים בסוני/מיצובישי.

פורסם
  • מחבר

ViewSonic מייצרת את השפורפרת הזו? ואיך היא מתפקדת לאומת ה-FD Trintron וה-Diamondtron?

פורסם

Dunno.

הרבה רוכשים והרבה מרוצים.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה פשוט לדעת, אני לא ילך יקנה מסך עם שפורפרת שרק כרגע שמעתי עליה ואני אולי יתאכזב,

אני רוצה לדעת איך היא מתפקדת, אולי למישהו כאן יש את המסך והוא יוכל דבר עליו קצת?

פורסם

לא רציתה ללכת על 454?

אם יש חנות לייד הביית שלך תקפוץ תראה מסכים ...

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה-454Pro וה-452Pro ב-K.S.P בקריית ביאליק, זה בסניף החדש של K.S.P, מציגים שם את כל המסכים של Iiyama

כולל ה-LCD הכי יקר שלהם וה-CRT 22" שדומה ל-454Pro בעיצוב, ה-454Pro היה הרבה יותר בהיר מה-452Pro

אבל אני מפחד לשלם סתם והם אולי רק שיחקו להם בהגדרות ושמו את ה-454Pro על הכי בהיר, מה אתם אומרים?

פורסם

נו ומה רע בזה שהוא יותר בהיר ?

רק שתדע הבהירות של המסך הזה היא יתרון ענק

דוגמא

כשאני משחק OFP והכול חשוף ואני רואה רק שחור אני מעביר למצב תמונה ואז אני יכול לראות את כל הפריטים

גם המצב תמונה שלו עושה את המשחקים\סרטים יותר יפים!!

וחוץ מזה גם אתה יכול לשחק עם ההגדרות אם אתה רוצה שהוא יהיה על מצב רגיל תלחץ על הכפתור התחתון מתוך ה4

\/

|

<-->

[glow=red, 2, 300] |

/\[/glow]

זה אז זה מעביר לך למצב תמונה ואז אתה יכול ללחוץ על השמאלי והוא יחזיר למצב טקסט שזה ה"רגיל"

ואז תוכל לראות את ההבדלים גם ...

פורסם
  • מחבר

אם אני לוקח את ה-Iiyama 454Pro אני צריך לוותר על מערכת רמקולים 5.1 ולקחת רק 4.1 {Logitech Z540}.

פורסם

רצוי שלא ללכת על ה Z540, אבל זה כבר שמור לפורום אחר.

והעניין עם ה 454 Pro הוא שהטקסט מתעבה ומיטשטש כשהבהירות גבוהה, יחסית.

פורסם
  • מחבר

רוקפורד, תעבור לת'רד שפתחתי בפורום אודיו ומוזיקה ותסביר למה לא כדאי לקנות את ה-Logitech Z540.

וחזרה לנושא:

מה כדאי לקחת, את ה-Iiyama 454Pro Vision Master + Logitech Z540 4.1

או את ה-ViewSonic P90F Aputure Grille + Logitech Z640 5.1?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים