עבור לתוכן

680i SLI האם הוא תומך בפנריין?

Featured Replies

פורסם

מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI

והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין?

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567

פורסם

הוא כנראה תומך בפנרין.

פורסם
Support Intel® next generation 45nm Multi-core CPU
פורסם
  • מחבר

אני כנראה אלך בסוף על הABIT IP35 PRO אבל סתם לידע כללי... מה יותר טוב מבחינת ביצועים ולא OC?

ה-ABIT או ה-ASUS?

פורסם

nForce 680i הינו הצ'יפסט המהיר ביותר שקיים.

פורסם
  • מחבר

אז רגע אני מבולבל... ה-ASUS בעצם יותר טוב?

כי אם כן אני הולך עליו.

מה שחשוב לי בלוח אם זה התמיכה במעבדים הבאים של אינטל 45 ננמטר.

ואם יש את זה אז אני הולך 680I.

ראיתי שיש שתי גרסאות ללוח אם של ASUS:

אחת- ASUS P5N32-E SLI

ושנייה- ASUS P5N32-E SLI PLUS

לא מצאתי את ההבדל בינהם.

פורסם

אין שום סיבה לקחת לוח 680I על פני לוח P35 טוב לדעתי.

פורסם

לדעתי גם אין שום סיבה לקחת לוח כל כך יקר, אבל אולי זה רק אני.

לפותח הדיון, הציפסטים של אנוידיה מראים עליונות קלה על המקבילים של אינטל, אבל חפש ברשת ותמצא שאנשים מאוד לא מרוצים מהציפסטים של אנוידיה ויש להם הרבה בעיות איתם (חום, אמינות וכו')

תוסיף לכל זה את המחיר וזה לא נשמע כמו עסקה משתלמת.

תבין שהשפעת הלוח על הביצועים היא מזערית יחסית, בעוד 300 שח שאתה משקיע בלוח קנה מעבד יותר טוב, זיכרון יותר טוב, כרטיס מסך יותר טוב ותקבל שיפור הרבה יותר גדול בביצועים.

לכן הייתי ממליץ על לוח P35 זול ואמין מהדגמים של אביט,אסוס או ג'יגהבייט.

פורסם
  • מחבר

העיניין הוא שאני קונה מעבד Q6600 ואני קונה כרטיס מסך 8800GTX, למארז וספק כבר הקצבתי תקציב ונשאר לי ללוח עוד 1200שח בערך (מקסימום של המקסימום). ככה שנשאר לי רק לבחור לוח אם... שאתם ממליצים לי על ABIT-IP35-PRO עכשיו אל תחשבו שאני פאנבוי שמציעים לי אביט ואני לא מוכן להקשיב ורוצה אסוס כמו אלה INTEL VS AMD.. פשוט אני רוצה לדעת את כל האפשרויות שלי ולדעת מה אני מפסיד ומה אני מרוויח כשאני קונה לוח אם כזה או אחר.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח כן זה אני..

תשמע אני לא מאמין שהאביט הוא הלוח היחיד בתציב הזה שמתאים לי.. בטח יש עוד אפשרויות ואני רוצה לדעת על כולם ורק אז להחליט. [br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 13:39:56

לדעתי גם אין שום סיבה לקחת לוח כל כך יקר, אבל אולי זה רק אני.

לפותח הדיון, הציפסטים של אנוידיה מראים עליונות קלה על המקבילים של אינטל, אבל חפש ברשת ותמצא שאנשים מאוד לא מרוצים מהציפסטים של אנוידיה ויש להם הרבה בעיות איתם (חום, אמינות וכו')

תוסיף לכל זה את המחיר וזה לא נשמע כמו עסקה משתלמת.

תבין שהשפעת הלוח על הביצועים היא מזערית יחסית, בעוד 300 שח שאתה משקיע בלוח קנה מעבד יותר טוב, זיכרון יותר טוב, כרטיס מסך יותר טוב ותקבל שיפור הרבה יותר גדול בביצועים.

לכן הייתי ממליץ על לוח P35 זול ואמין מהדגמים של אביט,אסוס או ג'יגהבייט.

או קיי אז מה אתה היית מציע לי עד 1000ש''ח?

פורסם

האביט IP35 הוא מצוין, יש גם את הGA-P35-DS3 של ג'יגה בייט ויש את הP5K של אסוס. שלושתם מצוינים.

פורסם
  • מחבר

או קיי סבבה מאוד אבל חלקם לא תומכים בSLI, זאות אפציה מאוד חשובה לי.

עוד משהו.. אני מבין את הרצון העז לגרום לי לא להוציא הרבה כסף על מחשב אבל תתפרעו אני עובד כמו חמור כל החופש לא בשביל אחרכך להתקמצן על חלקים, אני רוצה מחשב ללא פשרות ואיכותי ביותר.

פורסם

מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI

והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין?

ASUS מתחייבת שכן (החל מגירסת ביוס 1103):

http://event.asus.com/mb/45nm/

פורסם
  • מחבר

ואם אני יעלה את התקציב ל1500 שח. יש אולי מעומדים לתקציב הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים