עבור לתוכן

מה נסגר עם ה-GFFX?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי קצת בארכיון חדשות פה, אבל לא מצאתי משהו רשמי.

האם הוא יוצא או לא בסופו של דבר?

אני שואל את זה כי אני רוצה לקנות את ה-4800SE ואני לא יודע אם כדאי לחכות קצת עד שה-FX יצא והמחירים של הדור הקודם ירדו...

תודה :)

פורסם

כן, הוא ייצא. וממש אבל ממש לא כדאי לך לקנות אותו.

גם יעלה יותר יקר מ Radeon 9700 Pro ויספק בטיפה יותר ביצועים, הוא גם כרטיס גדול ותופס שני סלוטים.

אני מציע לך לחכות ל R350, אשר אמור לפי השמועות להיות זול מ FX ולהיות בכ-10% טוב יותר ממנו בביצועים.

בכל זאת,

אם אתה מתלבט על ה Ti4800SE, הוא מספק את אותם ביצועים כמו הTi4400, אך ההבדל בינהם שה-Ti4800SE תומך AGP 8x.

אני הייתי לוקח Radeon 9500 Pro באותו מחיר, מספק בערך אותם ביצועים, קורע ל Ti4600 את הצורה בביצועי AA וAF, בנוסף תומך ב DX9, פלוס מאוד ענק לכרטיס.

החלטה שלך

פורסם

הוא יצא? מתי... גכל מה שקראתי זה שיש כוונות להוציא אותו.

פורסם

הוא אמר "ייצא", בעתיד...

פורסם

FX לא שוה קנייה. תקנה את ה-R9800 הכרטיס אמור לצאת לשוק לקראת אפריל הקרוב.

פורסם

קרא את החדשות מאתמול ותבין למה הכרטיס ממש לא כדאי.

מומלץ אכן לקנות את ה R9800 או ה R9900 שאמורים לצאת באפריל. או לא להמתין ולקנות כבר עכשיו את ה R9700 או ה R9500. שבכל מקרה עדיפים על כל Geforce מהתקופה האחרונה שכן הם תומכים DX9.

פורסם

הR9900 עולה 400$ יותר מהR9800

$400 לבד זה הרבה כסף.

פורסם

גם יעלה יותר יקר מ Radeon 9700 Pro ויספק בטיפה יותר ביצועים, הוא גם כרטיס גדול ותופס שני סלוטים.

אני מציע לך לחכות ל R350, אשר אמור לפי השמועות להיות זול מ FX ולהיות בכ-10% טוב יותר ממנו בביצועים.

התכוונת שהR9700P טוב יותר ביצועים מהGF5800U, ולא להיפך. אחוזים? הR9700P יהיה טוב יותר בכ10%. ואם הכריזו על שהR9800P יהיה טוב יותר מה9700P ב40%, אז לפיכך שהR9800P יהיה טוב יותר בכ50% מהGF5800U. בכל אופן, אם לחכות למשהו אז לR9800P, אך אם לא בא בחשבון לחכות, קח את הR9700P.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון - אין לי כוונה לקנות את ה-GF5800 או את ה-9700PRO. שאלתי אם כדאי לחכות שה-GF5800 ייצא כדי לקנות את ה-GF4800SE במחיר נמוך יותר, זה הכל.

:)

פורסם

אם כבר תחכה להוזלת מחירים מצד ATI.

פורסם
  • מחבר

אם כבר תחכה להוזלת מחירים מצד ATI.

אמורה להיות אחת כזאת בקרוב?

ד"א, אחרי נבירה בפורום ובעוד מקורות, החלטתי ללכת בסופו של דבר על ה-9500Pro.

:)

פורסם

ההוזלה תיהיה באפריל אחרי שיצאו הכרטיסים החדשים

פורסם

ד"א, אחרי נבירה בפורום ובעוד מקורות, החלטתי ללכת בסופו של דבר על ה-9500Pro.

צעד נבון. תתחדש ותהנה. ;)

פורסם

הולכים לצאת מלא כרטיסים! אני מציע לכולם את הריאדון9600!!

שיעלה בערך 200$ ויספק ביצועים טובים!!

הריאדון 9900 הולך לצאת עם 256מ"ב ראם

פורסם

מעניין........................................................................................................................ 256? בשביל מה צריך את זה בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים