עבור לתוכן

9500PRO FOM HERC - OC ???

Featured Replies

פורסם

האם היכולת של ה OC בכרטיס זה פתוחה

פורסם

אין שום סיבה שהאפשרות תהיה נעולה

פורסם

לא ATI חסמה את זה בביוס, אבל יש דרך לפתוח את האפשרות של אוברקלוק אתה צריך לעשות פלאש לביוס, את ההסבר ואת הביוס אתה יכול למצוא כאן .

פורסם

עד כמה שזכור לי בחברות צד שלישי המצב לא ככה והכרטיס פתוח, לא בדקתי תנושא לעומק.

פורסם

כנראה שסגור.... תחפש באתררים איפה אפשר לעשות FLASH לביוס אבל שתדע שזה הורס את האחריות!

פורסם

עד כמה שזכור לי בחברות צד שלישי המצב לא ככה והכרטיס פתוח, לא בדקתי תנושא לעומק.

נכון לכרטיסים של ספיר לא עשו את ההגבלה הזאת, ATI עשתה את זה מהפחד שעם אוברקלוק טוב אפשר להגיע לרמה של 9700 והם אפילו התחילו להוציא מהשוק את ה-Radeon 9500 (לא פרו) של ספיר בגלל שהם הכרטיסים הכי טובים למוד שהופך ל-Radeon 9700.

פורסם

התחילו להוציא אותו משוק? מאיפה הגעת לזה?

פורסם

לינק

עריכה הנה קצת מהכתבה :

I've got some good news and some bad news. According to sources, sorry dunno where I read it, maybe from FM forums but ATI are taking action to remove the Sapphire 9500 from the production line because the number of cases they've heard for them to be modded. [Ed.: The Sapphire card is built on Radeon 9700 PCB.]

Now I'm collecting raw data from a number of reliable fourms about the number of success and what make they are.

If you're in the UK and are thinking about getting a new nice video card because the GF FX is poo then go to these places to grab the 9500 from 3D Connect.

Well it's true ATI have asked Sapphiretech to remove these cards and as of now Connect3D is the only company that you can get these cards from until the stock runs out and that's it for the 9500 product line or @ least for the 128Mb Radeon 9500 Non Pro with 9700 PCB's.

פורסם

לפי מה שכתוב זה שקנראה הם עשו טעות ושמו FCB לא נכון.......... זה לא שהם יפסיקו את הייצור.... (לפחות ככה זה ניראה לי).

פורסם

כל קטע המוד הזה סתם נופח מעבר להיותו בסיס נחמד לכאלה שמוכנים לקחת סיכון גדול, זה לא פירצה גדולה כמו שחשבנו, בסופו של דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים