עבור לתוכן

כרטיס מסך pci-e עד 400 שקל?

Featured Replies

פורסם

התוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך סביר עד 400 ש"ח?

חשוב לי שיהיה בו יציאה לשני מסכים... כרגע יש לי מסך CRT אבל בקרוב אני מתכנן להביא שני LCD ולכן אני צריך תמיכה בשניהם. ביצועים לא כל כך חשוב לי מכיוון שהמחשב עצמו מיועד לעבודה עם אודיו, אך מידי פעם ארצה לשחק בTiberium wars.

כרגע אני מתלבט בעיקר בין כרטיס של Sapphire HD2400 pro 256mb לבין 7300gt של חברת POV. מה מביניהם עדיף? או האם יש כרטיס אחר שתוכלו להמליץ?

כמו כן, האם קרור פסיבי זה דבר הגיוני? אני מעדיף כי זה שקט אך אני מפחד מעצם העובדה שאין קירור ממשי שמקרר את הכרטיס?

הרבה שאלות אני יודע אבל זה מאוד חשוב ואשמח אם תענו לי. תודה מראש - יוסי.

פורסם

אם אתה מתכנן להריץ VISTA ורוצה תמיכה ב-DX10 אז תשקול לקחת 8500GT

פורסם

למה ?

מה הקשר בין להריץ VISTA לכרטיס עם תמיכה ב - DX10 (שלא עוזרת לו בגרוש) ?

פורסם

מן הסתם לא נראה לי שהוא מחפש לרכוש "כרטיס זמני" ולכן יש לקחת בחשבון גם את האפשרות כי הוא יעבור לעשות שימוש במערכת ההפעלה ויסטה (הצפי הוא כי בשנת 2008 רבים ינטשו את ה-XP לטובת ה-VISTA).

אחד הפיתוחים היותר מעניינים במערכת ההפעלה החדשה הינו המנוע הגראפי DX10 שיאפשר פירוט גרפי ברמה גבוה יותר, מציאותית יותר ומורכבת יותר (גם בשימוש במערכת ההפעלה עצמה). בעתיד יותר ויותר תוכנות ומשחקים (כגון Crysis) ידעו לנצל את הטכנולוגיה הזו וחבל שהוא יישאר מאחור רק בשל המלצתך והתהיות שהצטרפו אליה בתגובתך האחרונה.

אם נוסיף לכך את היכולת הטמונה בכרטיס הספציפי עליו המלצתי להריץ תוכני HD ללא קשר לנתוני המעבד יהיה זה אבסורד לרכוש באותו סכום את 7300GT .

אני משוכנע שפותח התרד יעדיף להשקיע ביכולות ובאופציות של הכרטיס יותר מאשר בביצועים שלו ,כפי שהוא ציין בעצמו (מה גם שהדרייברים ל-8500 עדין לא בשלים).

והנה מעט מידע בסיסי כדי להרחיב אופקים:

DX10

Unified_shader_model

Lumenex

PureVideo HD

פורסם

נגיד ומה שרשמת למעלה כולו נכון, מה הקשר בין 8500GT לבין CRYSIS ? הכרטיס בקושי יוכל להעלות את התפריט שלו על הגדרות נורמאליות.

פורסם

תקרא היטב מה כתבתי ותשתדל לא להסיק מסקנות ממה שלא רשמתי...

פורסם

אף אחת מהתכונות של ה - 8500GT לא מצדיקה את קנייתו (אלא אם כן פותח הדיון צריך פענוח H264 אבל הוא ציין זאת וגם ה - HD2400PRO כנראה עדיף למטרה זאת).

וה - AERO של VISTA דורש DX9 ולכן לא צריך כרטיס תומך DX10 בשביל מערכת ההפעלה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו שסיבכתם אותי עד מאוד, אולי תוכלו לתת לי באמת המלצה לאיזה כרטיס לקנות עד הסכום הנ"ל?

והמפרט שלי הוא לוח אם של גי'גה בייט GA-945GCMX-S2, מעבד E6750 ושני ג'יגה DDR2 ב667MHZ.

שוקל כרגע לקנות ספק כוח של Hec 500TD-TF האם הוא יחזיק את המערכת הנ"ל?

פורסם

אני הייתי לוקח את 7300,זאת גם הגירסה המומהרת שלו,יכול להיות שהדרייברים של ATI אם הם לא בשלים יגרמו ל8500 לעבוד מהר יותר,אבל השאלה מתי הם יצאו?

ועד כמה כבר הם יתנו שיפור?

פורסם

הוא הרבה מעבר לתקציב ולא משתלם גם בלי קשר לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים