פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים שלום רב, הייתי שמח לדעת איך לפרק את השני לדים שנמצאים בקדמת המארז(ואולי גם את השניים מאחור) כי הם מאירים לי את החדר ובגדול מעצבנים אותי, מה שגורם לי לשים חולצה שחורה על קדמת המארז ובכך אני פוגם בזרימת האוויר.תודה לעוזרים.
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים הייתי ממליץ לך לעקוב אחר החוטים שמתחברים ללדים, בשלב כלשהוא הם יתחברו לספק של המחשב, ככל הנראה בחיבור מולקסכל שאתה צריך הוא פשוט לנתק את החוט הנ"ל מהספקבכל אופן, הייתי ממליץ לך להוסיף מתג למעגל, ובכל תוכל לשלוט על הלדים (או אם יש לך ריאו בס או משהו בסגנון..)
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה.לעניין : אין לי מושג בחשמל ולכן אין לי מושג כיצד לבנות מעגל(או מה זה ריאו באס).לגבי מה שאמרת עם החוטים אז לכל מאוורר יש חוט אדום ושחור כך שאין חוט נפרד ללדים.....מה אני יכול לעשות?
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים לא בדיוק הבנתי מה הקשר למאווררים, בכל מקרהכמו שלמאורר יש חוטים, כנ"ל לגבי הלדיםמתחת\מאחורי הלד יש 2 חוטים המתחברים אליונסה לאתר אותם, לעקוב אחריהם, ולנתק אותם, סביר מאוד להניח שהם יתחברו לספק בעזרת קונקטור (מולקס לרוב, כמו של הכוננים, עם ה4 חוטים..)במידה ואתה עדיין לא מצליח, תעלה תמונות של הלדים, ונוכל להנחות אותך יותר טוב..
פורסם 2007 באוגוסט 718 שנים מחבר הקשר הוא שהלדים מחוברים למאווררים על אותו מעגל חשמלי ואין להם חוטים נפרדים. משמע, אם אני מנתק את החוט אז המאוורר לא יעבוד...
פורסם 2007 באוגוסט 818 שנים lolנראה לי הוא מנסה לנתק את הלדים המובנים של מאוור 80MM \ 120MM לולרק שתדע אם כך עליך לקנות מאוור 120MM \ 80MM שחור רגיל מחיר בחנות120MM - 4580MM - 20 שקל
פורסם 2007 באוגוסט 918 שנים מחבר כן! אולי לא הייתי ברור אבל דיברתי על הלדים של המאווררים הקדמיים...אתה אומר שאי אפשר לנתק אותם?
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אם זה מפריע לך אז אין לך ממש ברירה אלה להחליף את המאווררים בכאלו בלי לדים. עוד רעיון שאולי יתאים לך,אבל הוא לא אסטתי וזה...תנסה לצבוע את המאוורר עם ספרי ואז האור לא יאיר ממש אולי קצת,אני אישית אבל הייתי קונה מאוורר חדש בלי לד ,פשוט כי חבל להרוס את אלו...
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים הקריאה לא תאכל אותךקראתי אבל אם תשים לב הוא לא כתב על הלדים של המאוררים!בגלל זה שאלתי, אם אתה כל כך רוצה לנתק אותם לפי דעתי תעשה להם כפתור הלדקה וכיבוי בלי לנתק אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.