עבור לתוכן

קניתי את Logitech MX Revolution התרשמויות

Featured Replies

פורסם

טוב אז עד עכשיו הייתי משתמש בעכבר פשוט אופטי של מייקרוסופט, אני לא גיימר והעכבר הזה פשוט היה לי מושלם.

לאחרונה הוא התחיל לזייף (לחיצה ימנית אחת עושה שתי לחיצות) וזה התחיל לעצבן, פשוט הלכתי על האופציה לקנות עכבר נורמלי והלכתי לקנות את ה G7.

לא היה להם את ה G7 לכן המליצו לי על ה MX הזה, אחרי בירורים וקריאה (טוב זה בחנות עצמה כמה זמן כבר יש לי לברר על רכיב חומרה בחנות) החלטתי שאני הולך על ה MX Revolution.

קודם כל אני חייב לציין שפעם אחרונה שהשתמשתי בעכבר אלחוטי הייתה בשנות ה-90 המוקדמות והדבר ממש הדאיג אותי (בטרייה הייתה נגמרת מהר, הייתי לוחץ בכח שיגיב, חייב לחכות שייטען... בקיצור סיוט שעד היום נמנעתי ממנו), אבל כיום הטכנולוגיה ממש השתפרה, ה MX משתמש בבטרייה Li-ion שהטענתי אותה והתחלתי להשתמש התוכנה מראה לי שהבטרייה תחזיק 15 יום! (כמובן שכמה שיותר משתמשים אז היא יותר מתרוקנת אבל מאחר ואני לא גיימר והפעולות שלי עם העכבר דיי פשוטות אני מאמין שהבטרייה תחזיק לי משהו בסביבות האיזור של ה- 10-15 יום שזה פשוט נפלא).

אני יעזוב בצד את כל האפשרויות שיש לעכבר כי לא באתי לסקור אותו כאן אלא להעביר ביקורת קלה.

קודם כל נוחות: הוא דיי נח, שאני אומר דיי אני אומר שהוא לא מושלם אבל גם לא ממש נורא, לי יש ידיים קטנות לכן קשה לי להגיע עם האגודל לכפתור ה Document Flip, ממש לא נראה לי שאני אשתמש בדבר הזה לכן זה לא נורא ובכל זאת העכבר דיי נח ליד.

הדבר השני (ובעצם היחידי) שממש עצבן אותי זה הכפתור האמצעי שהוא בעצם כפתור הגלילה, בעכבר רגיל הייתי משתמש בו לעיתים קרובות מאוד לפתיחת טאבים נוספים ב FireFox הוא כפתור מאוד קריטי בשבילי, אחרי התקנת התוכנה של ה MX-R פשוט לא היה ניתן להשתמש בכפתור הזה לצורך פתיחת טאבים, על מינת להשתמש בו לצורך פתיחת טאבים צריך להגדיר את FF בתוכנה וגם לבטל את ה smart shift וחבל שאני צריך לבטל feature דיי נחמד על מינת לקבל בחזרה דבר דיי סטנדרטי.

לא יודע לגבי עכברים אחרים אבל ממש אהבתי את זה שהעכבר מראה כמה זמן בטרייה יש לך ע"י תצוגה על העכבר עצמו, וזה שאם העכבר לא בשימוש כמה שניות הוא פשוט מתכבה (ושמזיזים אותו הוא ישר זז, אין שום זמן המתנה) יכול להיות שזה כבר דבר שנמצא הרבה זמן בעכברים "נורמליים" אבל כאחד שהשתמש בעכברים פשוטים עד היום זו בהחלט הפתעה יפה.

פורסם

אני שמח שפתחת את הנושא הזה.

קודם כל תתחדש, זה אחלה עכבר.

דבר שני -

אם הלחצן האמצעי קיים ב MX REVOLUTION סימן שהוא קיים גם ב VX REVOLUTION

מבחינה הגיונית, חייב להיות שם לחצן כמו ב MX, אבל מי יודע

מישהו יכול לאשר את זה?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=277264.0

אשמח לתשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים