פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים איזה שיטות קיימות לבדוק ולדעת בוודאות עם הדיסק הקשיח תקין וטוב.....? ???פשוט אני קונה הרד דיסק יד שניייה ואני רוצה לבדוק....תודה מראש לכל העונים !~!~!
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים וריד מהאתר של הייצרן שלו תוכנה לאיבחון הכונן.זה לוקח איזה 15 דקות להריץ את הבדיקה.
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים מחבר תודה רבה אבל... זה בעייה האיש שאני ירצה לקנות ממנו נראה לי שיעשה קצת בעיותאני רוצה לבדוק את זה מהרע"י פרמוט...?ופרמוט בודק אם יש סקטורים דפוקים?תודה!
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים דבר ראשון אם אתה חושב שהבן אדם הזה יעשה לך בעיות- אל תקנה ממנודבר שני גם פירמוט יקח לך זמן- תלוי בגודל של הכונן,אז עדיף לך כמו שאמרו לבדוק אותו עם תוכנה. ודבר שלישי - האם יש אחריות על הכונן- בן כמה הוא כבר ?
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים מחבר הבעייה היא שאני לא מכיר אותו....ואני יודע שלכונן יש חצי שנה,ופרמוט בודק אם יש סקטורים דפוקים?ומה לגבי פרמטו מהר כלומר C:\Q הוא בודק אם יש סקוטרים דפוקים?תודה
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים הבעייה היא שאני לא מכיר אותו.... ואני יודע שלכונן יש חצי שנה,ופרמוט בודק אם יש סקטורים דפוקים? ומה לגבי פרמטו מהר כלומר C:\Q הוא בודק אם יש סקוטרים דפוקים? תודה פירמוט הכונן לא בודק אם יש בו סקטורים פגומים, הדרך היחידה לבדוק זאת היא ע"י הרצת תוכנת היצרן,כמו שאמרו לך כבר, או ע"י תוכנות ייעודיות אחרות. ובעניין הקנייה, אני ממליץ לך מאוד לא לקנות חלקים מאנשים שאתה לא מכיר או סומך, אלא אם בדקת את המוצר מספיק כדי לוודא שלא עובדים עליך, יש מספיק רמאים ונוכלים שם בחוץ שימכרו חלקים לא מתפקדים לאנשים תמימים...
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים מחבר הא..... ועוד שאלה אחרונה....כמה זמן לפרמט 20 גיגה של 7200 אם זה משנה.....?תודה רבה,אתם לא יודעים עד כמה אתם עוזרים!
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים אם בכל זאת יהיה לך זמן, ScanDisk יהיה הטוב ביותר. עדיף דרך DOS, טרם הפעלת הOS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.