עבור לתוכן

אוי איזה כיף מכבי שוב הפסידה והפעם לבני יהודה

Featured Replies

פורסם

איזה כיף עכשיו אני רוצה לשמוע את כל האוהדים המתלהבים של מכבי ת"א שעוד חושבים על אליפות וכל מיני שטויות כאלה. עכשיו יש לי בקשה קטנה למכבי: תבואו לדרבי ותנצחו את הפועל ותעשו לנו חצי עבודה!!! באמת תודה רבה לכם על שבוע אתם חוטפים בראש מקבוצה אחרת הפעם מבני יהודה איזה כיף זה שמכבי ת"א מפסידה באמת יום של חג!@!!!!! תאכלו ת'לב חהחהחהחה!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ;D

;) {אה.. ובהצלחה ביום שבת בדרבי....} בייי.!!! :P

פורסם

איזה כיף עכשיו אני רוצה לשמוע את כל האוהדים המתלהבים של מכבי ת"א שעוד חושבים על אליפות וכל מיני שטויות כאלה. עכשיו יש לי בקשה קטנה למכבי: תבואו לדרבי ותנצחו את הפועל ותעשו לנו חצי עבודה!!! באמת תודה רבה לכם על שבוע אתם חוטפים בראש מקבוצה אחרת הפעם מבני יהודה איזה כיף זה שמכבי ת"א מפסידה באמת יום של חג!@!!!!! תאכלו ת'לב חהחהחהחה!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ;D

;) {אה.. ובהצלחה ביום שבת בדרבי....} בייי.!!! :P

לפני שבוע שהקבוצה המעפנה שלך קיבלה בראש ורק בגלל איזה שופט בשם דני קורן יצאתם משם בתיקו לא אמרת כלום, אז תחזור לחור שהגעת ממנו ואל תפתח ת'פה יא אפס...

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר שקיבלנו בראש שבוע שעבר, וחוץ מזה זה שהתקשורת האדומה אומרת שלא היה פנדל, זה לא אומר שלא היה פנדל, יש שופט והוא מחליט, אבל זה כבר היסטוריה ומכבי חיפה עם הפנים קדימה ומעכשיו מכבי ת"א רק תידרדר הלחץ משפיע בסה"כ קבוצה סימפטית יש לכם שם בת"א אבל לא נורא כמו שאומרים כל שנה:"תמיד יש את שנה הבאה".

חהחהחהחה ותחזור אתה לחור שלך יא אפס מאופס חסר מוח תתחילו להודות בזה שאתם אפסים. תודה ושלום ת-ת-פ-ו-צ-צ-ו!!!

פורסם

:kopfpatsch:

(this thread)

פורסם

LOL הארסים האלה... נדחפים לכל חור.

עכשיו אין מפלט מהם... >:(

פורסם
  • מחבר

LOL הארסים האלה... נדחפים לכל חור.

עכשיו אין מפלט מהם... >:(

אני לא חושב שאני ערס, אם תשים לב תראה שאני לא קיללתי ראשון. נו מה לעשות, אי אפשר לחנך כבר את אוהדי מכבי ת"א, גם כשהם הפסידו אתמול הם הלכו לקלל את לוני, זה מראה שהם אוהדים רק של ניצחונות בלבד ואין מה לעשות מכבי לא יכולהל לנצח כל משחק כי היא קבוצה של לוזרים.

פורסם

תחזור לחור שממנו באת כי אין לך מושג על מה אתה מדבר.

עכשיו שמישהו ינעל את הת'רד הדפוק ללא המטרה הזאת.

פורסם
  • מחבר

תחזור לחור שממנו באת כי אין לך מושג על מה אתה מדבר.

עכשיו שמישהו ינעל את הת'רד הדפוק ללא המטרה הזאת.

חבל שאוהד הזה של מכבי ת"א {זה כ"כ ברור הרי...} מתקשה להודות באמת ובעובדות, ובגלל זה העצבנות הזאת.

ודרך אגב, כשפתחתי נושא על מכבי חיפה, לא זכור לי שבאו פה אוהדי מכבי ת"א וביקשו לסגור את הנושא, אלא עקצו וזרו מלח על הפצעים של אוהדי מכבי חיפה, אז למה הדרישה לסגור את הנושא? חבל מאוד שאתם לא אובייקטיבים בנושאים האלה. טוב אני מבין אותכם אחרי אתמול..

חיחיחי :hi:

פורסם

מה אתה מצפה ? אה ?

שנצעק אבי נימני חייה ! בני יהודה בת ז**ה ???

מה זה פה rotter ?

>:(

פורסם

א. מה הקשר רוטר? אני חבר שם ואין קללות

ב. האוהד של בני יהודה הזה מראה עד כמה האוהדים של בני יהודה מסריחים

פורסם
  • מחבר

א. מה הקשר רוטר? אני חבר שם ואין קללות

ב. האוהד של בני יהודה הזה מראה עד כמה האוהדים של בני יהודה מסריחים

אוהד, של בני-יהודה??? W-T-F???

טוב אוהדי מכבי גם קצת מפגרים בנוסף לכל.

פורסם

הת'רד הזה מהווה דוגמה טובה מאוד ללמה הכדורגל בארץ נראה כמו שהוא נראה.

הת'רד הזה ננעל.

ודודי, אני מציע לך להפסיק להתמקד בפורומי אופ-טופיק ולהתחיל להתמקד בפורומים האחרים באתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים