עבור לתוכן

איך לימחוק דרייבר ישן של כרטיס מסך כדי להתקין דרייבר חדש? (בפנים) דחוף

Featured Replies

פורסם

הורדתי דרייבר האחרון שיצא לNVIDIA איך אני מתקין אותו? (קראתי שצריך לימחוקאת הישן ואז את החדש) אבל איך אני מוחק את הישן?

בהוספה והסרה ? (ראיתי שם NVIDIA DRIVER ) אבל אני לא יודע עם לימחוק אותו או לא (עם זה זה או לא ..)?

תודה מראש לעוזרים :yelclap:

פורסם

לא צריך למחוק,פשוט תתקין והוא יעדכן את הישן.

פורסם

צריך למחוק. תכנס ללוח בקרה ושם תמחק כל דבר שכתוב נוודיה אחרי זה תעשה ריסט . ותתקין את הדרייבר החדש. תמונה [אצלי זה ATI]

[attachment deleted by admin]

פורסם

הורדתי דרייבר האחרון שיצא לNVIDIA איך אני מתקין אותו? (קראתי שצריך לימחוקאת הישן ואז את החדש) אבל איך אני מוחק את הישן?

בהוספה והסרה ? (ראיתי שם NVIDIA DRIVER ) אבל אני לא יודע עם לימחוק אותו או לא (עם זה זה או לא ..)?

תודה מראש לעוזרים :yelclap:

מאיפה ראית שיש לו ATI?

פורסם
  • מחבר

צריך למחוק. תכנס ללוח בקרה ושם תמחק כל דבר שכתוב נוודיה אחרי זה תעשה ריסט . ותתקין את הדרייבר החדש. תמונה [אצלי זה ATI]

בהוספה והסרה יש לי שני דברים של NVIDIA אחד זה NVIDIA DRIVER ואחד NVIDIA WINDOWS 95/98/MEN/2000/XP STEREO DRIVER

לימחוק את שניהם ? (לעשות ריסט ואז להתקין את הדרייבר החדש או לימחוק רק את NVIDIA DRIVER ? ואיפה להתקין את הדרייבר החדש? (באיזה תיקיה?)?

פורסם

כול הנושא מאוד פשוט,תתקין את הדרייב איפה שאתה רוצה,ממולץ איפה שרוב התוכנות בPROGRAM FILES,כשאתה תתקין הוא יעדכן את הקובץ הישן,לא צריך למחוק לבדוק,התהליך הוא אחד הפשוטים ;)

פורסם
  • מחבר

כול הנושא מאוד פשוט,תתקין את הדרייב איפה שאתה רוצה,ממולץ איפה שרוב התוכנות בPROGRAM FILES,כשאתה תתקין הוא יעדכן את הקובץ הישן,לא צריך למחוק לבדוק,התהליך הוא אחד הפשוטים ;)

הצלחתי:] תודה :] ותודה למי שעזר:] :yelclap:

פורסם

כדאי למחוק את הישן...

Before installing new drivers make sure you uninstall all NVIDIA display drivers from the Windows Control Panel. Browse to the Start Menu > Windows Control Panel > Add/Remove Programs and search for "NVIDIA Windows Display Drivers" or "NVIDIA Display Drivers" and select remove.

תחפש ברשימה של הוספה והוסרה NVIDIA Drivers או משהו דומה ותמחק אותו. רק שים לב, אם יש לך דרייברים אחרים של NVIDIA תמחק רק את הDISPLAY, ואל תעשה את הטעות שאני עשיתי. מחקתי את כל הדרייברים, בניהם היו הדרייברים לכ. רשת ולא יכלתי להתחבר לאינטרנט עד שהתקנתי אותם בחזרה...

פורסם

לכן אמרתי לו שימחוק רק מה שכתוב נוודיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים