עבור לתוכן

שלום עכשו מי הם ציונים נגד ציונים או

Featured Replies

פורסם

או אנשים אנרכסטים שבאים להפריע לבנות ולהבנות את המדינה לעם היהודי

פורסם

הא?

פורסם

הרשה לי לנסח מחדש:

"שלום עכשיו", האם הם:

א. ציונים?

ב. נגד ציונים?

ג. אנרכיסטים שבאים להפריע בלה בלה?

פורסם

ד. בוגדים שונאי ישראל.

אני אבחר באופציה הזאת.

פורסם

ד. בוגדים שונאי ישראל.

פורסם

תלוי אילו מהם אתה מחשיב.

כעיקרון הם ציונים לכל דבר.

הם רוצים את הטוב ביותר לישראל לפי ראות עיניהם.

גם יוסי בילין רוצה את הכי טוב לישראל וגם ליברמן, כל אחד רואה את מה שטוב ורע למדינה בצורה שונה.

פורסם

:imwithstupid:

כן כן גם החמאס רוצה את טובת ארץ ישראל בכך שיעיף את כל היהודים מכאן, זה לא ממש נקרה ציוני.

פורסם

יופי באמת.

הכוונה הייתה שהם רוצים בטובת מדינת ישראל, לא ארץ ישראל.

והחמאס לא רוצים בטובת ארץ ישראל (בעצם, איך אתה יכול לרצות בטובתו של שטח אדמה?), אלא בטובת הערבים שיושבים בארץ ישראל.

פורסם
  • מחבר

תלוי אילו מהם אתה מחשיב.

כעיקרון הם ציונים לכל דבר.

הם רוצים את הטוב ביותר לישראל לפי ראות עיניהם.

גם יוסי בילין רוצה את הכי טוב לישראל וגם ליברמן, כל אחד רואה את מה שטוב ורע למדינה בצורה שונה.

שמענו היום בחדשות את יו"ר "שלום עכשו" שעתרו לבג"ץ כדי למנוע המשך בניה של חב' חפציבה בטענה שגוזלים את אדמות של ערבים

נו. זה טו לישראל? ומה שגרמו למשבר רציני במאות אזרחים ישראלים, איזה רעות וצרות עין. חוץ במלשינות ובמשימת רגלים להתקדות המדינה,

הם לא עשו כלום.

פורסם

שלום עכשיו הם לא החבר'ה שהביאו לדפיקה הסופית של חברת "חפציבה"?

כי אם כן, אז צריך להעמיד אותם לדין אחד אחד.

פורסם

שמענו היום בחדשות את יו"ר "שלום עכשו" שעתרו לבג"ץ כדי למנוע המשך בניה של חב' חפציבה בטענה שגוזלים את אדמות של ערבים

נו. זה טו לישראל? ומה שגרמו למשבר רציני במאות אזרחים ישראלים, איזה רעות וצרות עין. חוץ במלשינות ובמשימת רגלים להתקדות המדינה,

הם לא עשו כלום.

יש לי שאלה אלייך - יש קרקע בבעלותך ולפתע פתאום חברה מתחילה לבנות דירות על הקרקע שלך, בלי שום אישורים ממך או מהמדינה, האם לא תתעצבן? כי זה בדיוק מה שקורה במודיעין עילית, חברת חפציבה החליטה לבנות על קרקעות פרטיות של פלסטינים מבלי לקבל אישור מבעלי הקרקע או ממדינת ישראל, הם ציפצפו על החוק ולא דפקו חשבון לאף אחד. מי שקונה דירות בישוב לא חוקי שם את כספו על קרן הצבי ושלא יבוא בתלונות על כך שהוא נדפק, במוקדם או במאוחר הרוכשים היו אוכלים אותה גם בלי ההתפרקות של חפציבה (שהרי בג"ץ לא יאשר את הקמת הישוב ואולי אפילו יורה להרוס את הבתים).

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה אלייך - יש קרקע בבעלותך ולפתע פתאום חברה מתחילה לבנות דירות על הקרקע שלך, בלי שום אישורים ממך או מהמדינה, האם לא תתעצבן? כי זה בדיוק מה שקורה במודיעין עילית, חברת חפציבה החליטה לבנות על קרקעות פרטיות של פלסטינים מבלי לקבל אישור מבעלי הקרקע או ממדינת ישראל, הם ציפצפו על החוק ולא דפקו חשבון לאף אחד. מי שקונה דירות בישוב לא חוקי שם את כספו על קרן הצבי ושלא יבוא בתלונות על כך שהוא נדפק, במוקדם או במאוחר הרוכשים היו אוכלים אותה גם בלי ההתפרקות של חפציבה (שהרי בג"ץ לא יאשר את הקמת הישוב ואולי אפילו יורה להרוס את הבתים).

הקרקעות אלו לא פרטיות ולא פלסטינאיות לפני שהוחזקו ע"י המדינה היו בידי הירדנים ששלטו בהם,

היום נשלטים בחלקם ע"י האריסים או כנופיות וגבירים של "פתח" שחזרו מגלות טוניס.

ותפסיק להיות הזוי.

פורסם

אתה יודע, סב סב סב סבא של סבא שלי יכול להיות שקנה 3 דונם באיזה חור נידח בגבול רוסיה אזרבייג'ן לפני 250 שנה ואף אחד במשפחה שלי כבר לא יודע על זה. בנתיים הממשלה הרוסית בנתה שם בסיס צבאי ופתאום מישהו מוצא באיזבון של איזה קרוב משפחה שנפטר מסמך כלשהו שמוכיח בעלות על השטח. השטח עדיין יהיה בבעלות המשפחה שלי.

פורסם

ד. בוגדים שונאי ישראל.

אני אבחר באופציה הזאת.

אתה אומר שאני ועוד הרבה אנשים פה שונאי ישראל, אז לך לה*****.

:imwithstupid:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים