פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים תישמע לפי הפיזיקה מהירות האור הגבוה ביותר..עכשיו אומרים שהיקום מיתרחב וגם עכשיו הוא מתחיל בהאטה בהתרחבות שלו!!! לפי מאמר שקראתי זה אומר שהוא לא מגיע למהירות האור!!!כול הזמן עוברות קרני אור בחלל מתי שהוא הם צרכות להגיע לנקודה שבה היקום מתחיל להיתרחב!!!ומה אחר כך האור שמגיע לשם נעצר ?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים לפני שאתה מנסה להבין מה קורה בקצה היקום, תבין איך להסביר את עצמך לאנשים אחרים, תלמד פיסיקה יותר טוב ותבדוק שהדברים שאתה אומר נכונים.בנתיים חבל על משאבי אינטרנט.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים כן יש חומה אטומה וקשה שלא מאפשרת לאור ולגופים לעבור אף אחד לא יודע מה יש בקצה, מהו הקצה ואם יש קצה בכלל :
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר לפני שאתה מנסה להבין מה קורה בקצה היקום, תבין איך להסביר את עצמך לאנשים אחרים, תלמד פיסיקה יותר טוב ותבדוק שהדברים שאתה אומר נכונים.בנתיים חבל על משאבי אינטרנט.משהוא שאמרתי פה לא נכון?
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים אם אתה רוצה לדעת יותר, תחפש בת'רד הראשון שפתחתי כשחשבתי ברוב טיפשותי שמצאתי הוכחה לכך שהיקום הוא אינסופי. קוראים לת'רד מחפש מישהו שעוסק בחקר היקום או משהו כזה. בת'רד הזה מוצגות מיליון תיאוריות לגבי הסוף של היקום, התפשטות היקום והמון דברים כאלה.
פורסם 2007 באוגוסט 318 שנים מחבר דרך הגב יש הגיון בזה שהיקום מיתרחב.ביגלל שזמן נימדד לפי מרחק של דבר שעובר מנקודה A to Bובלי תזוזה איפשר לימדוד זמן אני מנסה להגיד פה שעם לא היו דברים נעים בחלל לא היה חשיבות לזמן כי כול דבר שנמדד פה הוא בעזרת תזוזה ממקום A ל Bאפילו שהמחשב עושה פעולה ולוקח לו נגיד שנייה נעים דברים במחשב שעושים את זהתחשבו דקה על עולם שהכול במקום וכלום לא זזבלי שדברים יעברו מי מקום למקוםברגע שיעצר התרחבות של היקום הזמן יחד איתו -)יש פה משהוא גדול יותר בתזוזה של היקום שקשור לזמן שאנחנו עדין לא יודעים אותו לפי דעתי התזוזה של היקום נותנת מין אנרגיה לכול אנרגיות והם נותנות לדברים אחרים וכול דבר אחר ביקום וברגע שלא תהיה אנרגיה משהוא שזז יחזיק אותה זה יעצר ואז גם הזמן כי בלי תזוזה אין חשיבות לזמן.ומצד שני מה נותן את אנרגיה ליקום להיתרחב צריך שמשהוא יתן לו כוח לנוע..והזמן החל מתי שהחלל החל לזוז ולהיתרחב..ומה שסותר את זה שגם ליקום צריך להיות מין אנרגיה שתזיז אותו וזה לא הגיוני מפץ למה איך כולם מאפס פיתאום עשה אותו.גם המטמטיקה מתחילה מאפס.ואפס=כלוםוכלום לא יכול ליצור משהואאיך ניראה לכם בשעון הראשון ידעו להגדיר נגיד שעה לקחו משהוא שזז וחישבו כמה זמן לוקח לו להגיע מ a to b וקבוע שזה שעה.ברגע שנגיד חתול זז מ תחילת הרחוב עד הסוף.לא יכולים להמציא לך עכשיו מישוואה חדשה או איך שלא קוראים לזה בפיזקה של זמן בלי מדדית תזוזה a to b.ועם מיתחשבים עכשיו בזמן שכבר מדדו זאותאומרת שעושים אותו לפי הזמן שכבר אנשים מדדו זה לא ניחשב אני מיתכוון הכול מאפס.שיבאו בן אדם יסתכל ויקבע כמה זמן זה נגיד שנייה וירשום על דף אבל בלי להיסתכל על נגיד משהוא שזז הוא לבד בחדר סגור.תדעו לכם אני כמעט בטוח שתזמן בנו על דברים נעים כי אפשרות אחרת לא עולה לי לראש.דרך הגב אין לי ידע בפיזיקה אז אל תתקיפו אותי זה סתם תאוריות.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים מחבר התנועה של הכוכבים נותנת אנרגיות לשאר האנרגיות?שטויות רוחניות ו0 היגיוןאת זה לא אמרתי אמרתי שכולל דבר שנע צריך שמשהוא יתן לו אנרגיה.וחשבתי שהדבר שנע בפעם הראשונה היה היקום והוא נותן אנרגיה להכול כי עם תיסכל על הכול מאיפה ניתנה אנרגיה פעם ראשונה בישביל שהכול יצור את עצמו -)אז היקום קיבל כוח במפץ שנתן כוח להמשיך אלה וליצור אנרגיות.אבל אני לא מאמין במפץ והיתרחבות היקום אבל ככה אומרים אז לפי התאוריה הזאות זה ניראה לי הכי הגיוני.
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים העניין הוא שמהדף הפיצוץ של המפץ הגדול הכוכבים עדיין זזיםכי אין בדיוק חיכוך ואיך איזה כוח משיכה או משהו כזה לכן מעט מאוד אנרגיה מתבזבזת (אם בכלל)
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים יש גם את תאורת החומר האפל והנרגיה האפלה.האנרגיה האפלה דוחה את הכוכבים זה מזה והחומר מושך אותם זה לזה.אגב, יש, או היה בזמן המפץ כוח משיכה די חזק בין כל הכוכבים.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים העניין הוא שמהדף הפיצוץ של המפץ הגדול הכוכבים עדיין זזיםכי אין בדיוק חיכוך ואיך איזה כוח משיכה או משהו כזה לכן מעט מאוד אנרגיה מתבזבזת (אם בכלל)לא קשור. לא היה פיצוץ ואין הדף. התנועה של הכוכבים עצמם זניחה; המרחב עצמו הוא מה שמתפשט. נראה כאילו הכוכבים זזים, אבל זה לא מה שקורה בפועל.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים לא קשור. לא היה פיצוץ ואין הדף. התנועה של הכוכבים עצמם זניחה; המרחב עצמו הוא מה שמתפשט. נראה כאילו הכוכבים זזים, אבל זה לא מה שקורה בפועל.מה לא היה פיצוץ? S:אז המפץ הגדול הוא רק המצאה? המומנטום של המפץ הגדול אכן נשמר, אבל מה שהטריד את המדענים היה שמהירות התפשטות הגלקסיות הולכת וגדלה, מה שמראה על כוח אשר נוגד את כוח המשיכה.
פורסם 2007 באוגוסט 1418 שנים אתה מתייחס לפיצוץ כמשהו שעושה אש והדף... במפץ הגדול לא הייתה שריפה ולא הייה הדף- לפחות לא כזה שישלח את הגלקסיות נאחוי במהירות האור או משהו קרוב לזה... עד כמה שיודעים, הייה שם משהו דומה להיתוך גרעיני שיצר את היסודות ושלח גל אנרגייה שגורם להתפשטות המרחב (יכול להיות שגם אני מתבלבל בחלקים מסויימים, אבל בגדול זה משהו בסגנון...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.