עבור לתוכן

חיבור מצלמת וידאו ל8600GT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני מחזיק בביתי מצלמת וידאו פשוטה מבית סוני.. sony dcr h32e שמה.

עכשיו, יש לה חיבור לDV כדי להעביר DVD למחשב. כפי שציינתי בכותרת, יש לי במחשב 8600GT ואלו המוצרים שמגיעים איתו:

http://www.phoronix.net/image.php?id=789ℑ=gigabyte_8600gt_conts

עכשיו, אני לא מבין איך לחבר את המצלמה למחשב.. חיברתי את 3 הכבלים (אדום צהוב לבן) האלו למפצל של הDV.. לא קרה כלום..

ניסיתי לחבר את המצלמה בUSB, לא קרה כלום (לפי מה שהבנתי החיבור USB נועד להעביר את התמונות בזיכרון ולא את הוידאו גם).

פתחתי את ההוראות שימוש של הכרטיס מסך והיה כתוב שם לחבר את המצלמה לטלוויזיה ואת הטלוויזיה למחשב.. יכול להיות שזו באמת האפשרות היחידה?

תודה מראש,

תומר :)

פורסם

נראה שהבעיה עמוקה ופשוטה הרבה יותר גם יחד.

עברתי על מפרטם של ארבעת כרטיסי ה8600GT של חברת GIGABYTE, ואף אחד מהם אינו כולל VIVO - VIDEO IN VIDEO OUT.

כלומר החיבורים (אדום שחור צהוב) הם TV OUT כדי שתוכל להשתמש בטלויזיה, ולהציג עליה.

הכרטיס שלך אינו מסוגל להקליט וידאו כלל.

מה שאתה צריך זה כניסת FIREWIRE שאו שיש לך על לוח האם, או שאתה צריך להוסיף ע"י רכישת כרטיס PCI מתאים, ואז תוכל להקליט וידאו דיגיטלי מהמצלמה שלך למחשב.

פורסם
  • מחבר

נראה שהבעיה עמוקה ופשוטה הרבה יותר גם יחד.

עברתי על מפרטם של ארבעת כרטיסי ה8600GT של חברת GIGABYTE, ואף אחד מהם אינו כולל VIVO - VIDEO IN VIDEO OUT.

כלומר החיבורים (אדום שחור צהוב) הם TV OUT כדי שתוכל להשתמש בטלויזיה, ולהציג עליה.

הכרטיס שלך אינו מסוגל להקליט וידאו כלל.

מה שאתה צריך זה כניסת FIREWIRE שאו שיש לך על לוח האם, או שאתה צריך להוסיף ע"י רכישת כרטיס PCI מתאים, ואז תוכל להקליט וידאו דיגיטלי מהמצלמה שלך למחשב.

אוקיי.. הבנתי אותך.

יש לי במחשב אחר חיבור FIREWIRE ולדעתי גם VIVO אבל נעזוב את זה.. החיבור של המצלמה נעשה או באמצעות USB או דרך הכבל של הAV הזה (אדום צהוב לבן הזה).. לא קיבלתי חיבור לFIREWIRE :kopfpatsch: אני צריך לקנות? כרטיס FIREWIRE יש לי מוכן לחיבור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים