פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים הייהאם יש מארז אחר ברמה של האפולו שלא עולה יותר ממנו ואפילו שיהיה פחות ממנו?תודה
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר מארזים ג'נרים בעיצובים ....מעבר לזה הם לא שווים הרבה.. זה מה שרציתי לדעת,תודה.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר אם אתה מתכוון לדיון סופרנו מול אפולו אז הסופרנו לא נכנס אצלי.צריך משהו באותו גובה.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים למה תחליף?! האפולו תוך כמה ימים במלאי או אפילו כבר עכשיו...תחכה קצת...דיברתי עם IQPC והם אמרו ששבוע הבא הוא במלאי וגם היבואן הודיע על זה וגם נועה מחשבים
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים התכוונתי לזה למשל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272810.0
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר למה תחליף?! האפולו תוך כמה ימים במלאי או אפילו כבר עכשיו...תחכה קצת...דיברתי עם IQPC והם אמרו ששבוע הבא הוא במלאי וגם היבואן הודיע על זה וגם נועה מחשביםאני שומע את זה כבר חודש ואני סקפטי.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים זה לא שהם עבדו עליך, יש בעיות עם היבוא לארץ.אם הם אומרים שהוא יגיע ב 8.8 והם לא משנים את זה אז תקנה אפולו, נישאר רק עוד שהוע.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר גם המחיר עלה והכי זול בנועה אבל כל השאר יקר משמעותית.איך זה שיש הפרשים כאלה גדולים במחיר הלוחות והמעבדים בין נועה לחנויות אחרות?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים דיברתי עם נועה היום..אין להם את האפולו וגם לא יהיה להם...שאלתי אותו על זה שצריך להגיע ב8.8 לחנויות אחרות הוא אמר שאצלם לא וביקשתי שייבדקו והוא הביא לי את המנהל והוא אמר את אותו דבר ככה שנועה ירדו מהפרק..
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר אז הם סתם רמאים.למה הם מציעים אותו למכירה באתר ואין להם שום כיסוי?אני לא אוהב חנויות כאלה שמציעים מוצרים שהם לא יכולים לספק.בכל מקרה הם יקרנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.