פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים כפי שהבנתם מהכותרת, ברשותי 2 ספקי ATX המחוברים למחשב.כרגע, באופן זמני, חיברתי את הספק החדש למפסק נפרד, כך שאני צריך להפעילו ידנית ולכבותו ידנית - לעומת הספק הישן, שמחובר ללוח, שנכבה אוטומטית ונדלק דרך מתג ההפעלה של המחשב.רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגרום ל-2 הספקים להידלק ע"י מתג הפעלה אחד אך שהם גם יתכבו יחדיו כאשר אני מבצע כיבוי למחשב.תודה רבה.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים בקלות רבהצריך ממסר (RELAY) עם סליל שפועל על 12V DC שיקצר את החוט הירוק של הספק השני לאדמה והסליל שלו יופעל מה 12V של הספק הראשון (שמחובר ללוח).
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים תוכל להסביר קצת יותר מה עושים בדיוק ואיפה קונים?אני חסר ידע כמעט לחלוטין אז אני צריך עזרה.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מה זה הקוביה הצהובה ATX MOBO? מה היא מסמלתבעצם מחברים את פין 15 בסספק א' לפין 15 בספק ב'מחברים את פין 14 בסספק א' לפין 14 בספק ב'מחברים את פין 7 בספק א' לפין 8 בספק א' (ספק א' אינו הולך ללוח האם במצב כזה)ואת ספק משום ללוח האם?אז מה זה ATX MOBO?תקנו אותי אם טעיתי בבקשהתודה מראש!
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים הmobo זה הלוח .באחד מהספקים אתה מגלה 2 חוטים , 14 ו-15 , ומחבר ביניהם בין הספקים , בוחר את אחד הספקים ומחבר אותו ללוח , ואת השני , שלא חיברת ללוח , פשוט מקצר לו את החוטים 7 ו-8 .
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים הבהרה אחרונה (תודה על הסבלנות)כשאתה אומר "באחד מהספקים אתה מגלה 2 חוטים , 14 ו-15 , ומחבר ביניהם בין הספקים "אתה מתכוון ל"בעצם מחברים את פין 15 בספק א' לפין 15 בספק ב'מחברים את פין 14 בספק א' לפין 14 בספק ב'"
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים ראה מיותר.הדבר היחידי שצריך לחבר זה את פינים 14.כל האדמות כבר מקוצרות דרך ההארקה והספק ידלק טוב מאוד בלי לקצר את 7 ל 8.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.