עבור לתוכן

טמפרטורה חריגה ב amd am2 4000+ dual

Featured Replies

פורסם

מערכת: לוח אם ASUS m2npv-vm מעבד AMD 4000 DUAL CORE AM2 . מארז מידי של ג'גהבייט. קירור: מעבד - מאוור רגיל שמגיע עם המעבד. ללא הוספת משחה (היתה שכבה כבר על ההטסינק) על המארז יש שני מאוורים 8 CM . התקנתי את הדריברים של קול&קוויט של אמד.

ב IDLE אני מקבל טמפרטורה של 45 מעלות. במאמץ של ה CPU זה מגיע ל 60 ואפילו ל 64. לפי מה שקראתי זה חריג. (מה גם שאז המחשב מתחיל לקרטע, אפילו באנריל טורמנט [שנת 99] מבחינת טמפ' לוח אם - בסביבות ה 40 מעלות רוב הזמן

יש למישהוא המלצות ? אולי להוסיף משחה טרמית ? (לא מרחתי בכלל כאשר התקנתי, כי מגיעה סטירפ של השכבה דבוק להטסינק...

אשמח לשמוע הצעות..ו תודה כמובן לכולכם. לא בוצע OC כמובן

RPM של המעבד - בסביבות ה 2400. זה המארז בסביבות ה 1200.

,תוספת: חפרתי קצת בביוס והקול&קוויט היה מכובה. הפעלתי אותו ועכשיו בשעת עומס ה RPM מגיע ל 2700 אבל הטמפ' עדיין באזור ה60.

פורסם

1. הטמפ' סבירות ביותר (במיוחד בימים אלה)..

2. איך מסודרת הסירקולציה אצלך במארז ?

פורסם
  • מחבר

1. בחיפוש בגוגל דיברו של על טמפרטורה של 30 מעלות... וזה לא יכול להיות בפרנהייט מן הסתם... אז איפה אני טועה?

2. סירקולציה ? יש לי שני מאווררים באחורה של המארז ..וזהוא. לא חושב שיש כאן בעיה של סרקולציה כי הטמפרטורה של לוח האם היא 40 מעלות

3. בכל אופן בהנחה שהטמפרטרות תקינות מדוע האנריל שלי מ'עג'ע ? התקנה חדשה של XP, הכל נקי וחדש.

פורסם

1. 30 מעלות מתי ? קיץ חורף ? איזה קירור ? מארז ? לא חסר משתנים..

2. זה לא מספיק..תוסיף עוד מאוורר בחלקו הקידמי של המארז שינכיס אוויר.

3. נסה לעדכן דרייברים DX וכו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים