פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מערכת: לוח אם ASUS m2npv-vm מעבד AMD 4000 DUAL CORE AM2 . מארז מידי של ג'גהבייט. קירור: מעבד - מאוור רגיל שמגיע עם המעבד. ללא הוספת משחה (היתה שכבה כבר על ההטסינק) על המארז יש שני מאוורים 8 CM . התקנתי את הדריברים של קול&קוויט של אמד.ב IDLE אני מקבל טמפרטורה של 45 מעלות. במאמץ של ה CPU זה מגיע ל 60 ואפילו ל 64. לפי מה שקראתי זה חריג. (מה גם שאז המחשב מתחיל לקרטע, אפילו באנריל טורמנט [שנת 99] מבחינת טמפ' לוח אם - בסביבות ה 40 מעלות רוב הזמןיש למישהוא המלצות ? אולי להוסיף משחה טרמית ? (לא מרחתי בכלל כאשר התקנתי, כי מגיעה סטירפ של השכבה דבוק להטסינק...אשמח לשמוע הצעות..ו תודה כמובן לכולכם. לא בוצע OC כמובןRPM של המעבד - בסביבות ה 2400. זה המארז בסביבות ה 1200.,תוספת: חפרתי קצת בביוס והקול&קוויט היה מכובה. הפעלתי אותו ועכשיו בשעת עומס ה RPM מגיע ל 2700 אבל הטמפ' עדיין באזור ה60.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים 1. הטמפ' סבירות ביותר (במיוחד בימים אלה)..2. איך מסודרת הסירקולציה אצלך במארז ?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים מחבר 1. בחיפוש בגוגל דיברו של על טמפרטורה של 30 מעלות... וזה לא יכול להיות בפרנהייט מן הסתם... אז איפה אני טועה?2. סירקולציה ? יש לי שני מאווררים באחורה של המארז ..וזהוא. לא חושב שיש כאן בעיה של סרקולציה כי הטמפרטורה של לוח האם היא 40 מעלות3. בכל אופן בהנחה שהטמפרטרות תקינות מדוע האנריל שלי מ'עג'ע ? התקנה חדשה של XP, הכל נקי וחדש.
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים 1. 30 מעלות מתי ? קיץ חורף ? איזה קירור ? מארז ? לא חסר משתנים..2. זה לא מספיק..תוסיף עוד מאוורר בחלקו הקידמי של המארז שינכיס אוויר.3. נסה לעדכן דרייברים DX וכו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.