עבור לתוכן

צריך המלצות לכרטיס מסך agp בתקציב 600 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

(אפשרית חריגה של עד 700, בלי לעבור את 700 אפילו בשקל, וגם זה רק אם זה ממש כדאי ומשתלם)

מפרט קיים-

פנטיום 4 פרסקוט 3ghz

1.5gb זיכרון ddr

fx5200 ( :-[)

לוח מאפן של אסרוק- 775s61

מארז וספק ג'נריים.

תודה לכולם, בז'נגלו.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה תמונה של הכרטיס בלינק ששניכם המלצתם לי עליו, בעיה אצלי? אם לא, איפה אני יכול למצוא של הכרטיס הזה?

פורסם

מה השימושים שלך בכרטיס שתקנה?

כאילו, באיזה משחקים אתה רוצה לשחק?

פורסם

הלינק עובד טוב,נסה להיכנס באתר באופן עצמאי,דווקא ה 7600 יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני משחק בcnc3tw, בMarvel: Ultimate Alliance ובGTAsa מדי פעם.(, עוד לא סיימתי את המשימה האחרונה...)

כמובן שאני רוצה למתוח כמה שיותר את זמן השימוש בכרטיס הזה, המחשב הזה לא יעבור עוד שידרוג (לא שווה להשקיע בכל החלקים האחרים לדעתי) ואין לי וכנראה לא יהיה לי כסף בזמן הקרוב למחשב חדש...

תודה, בז'נגלו.

פורסם

תיראה הכרטיס הזה יספק אותך על הגדרות בינוניות,ובמשחקים כבדים תאלץ להוריד עוד טיפה.

במשחקים שאתה מספק עכשיו אתה תיהיה מרוצה.

פורסם

הכרטיס הראשון הוא X850XT שחזק משמעותית מה - 7600GS.

במקומך הייתי מחליף את הספק (ורצוי גם את המארז אבל הספק הוא בעדיפות ראשונה) לאחד נורמלי בהזדמנות הראשונה.

פורסם
  • מחבר

קצת בלבלת אותי... אף אחד לא נתן פה קישור ל7600gs, או שסתם לא שמתי לב... ראיתי רק 7600gt (שהוא יותר חזק מהX850XT, הבנתי נכון?)

אני אחליף גם את הספק, אבל זה (כנראה) יקח עוד קצת זמן...

תודה, בז'נגלו.

פורסם

לפי המבחנים שראיתי ה 850 יותר חזק,אבל החיסרון שלו שאין לו תמיכה ב PS3,נכון אין היום הרבה משחקים שתומכים בזה,אבל כשכן יהיו אתה לא תוכל להפעיל אותם,מצד שני תוכל לעשות זאת עם ה 7600GT יוכל,למרות שלא בהגדרות גבוהות.

פורסם

הם פחות או יותר שווים בביצועים.

כנראה בלבלתי אותו (ה - 7600GS) עם ה - X1650PRO.

פורסם
  • מחבר

ps3 זה אומר פיקסל שידר? (משהו כזה...)

והX850XT לא יוכל בכלל להריץ משחקים כאלו, או שיריץ אותם בצורה "מקרטעת"?

ודניס, אם הבנתי אותך נכון, כתבת בהודעה הזו-

הכרטיס הראשון הוא X850XT שחזק משמעותית מה - 7600GS.

7600gs במקום X1650PRO? מצטער על החפירה :-\

בתכלס למשך השנה הבאה, ה850 יתן לי יחס ביצועים \ עלות טוב יותר מ7600, כי הוא יותר חזק, ומשחקים שתומכים בps3 במילא לא ירוצו טוב על המפרט הקיים שלי... אני צודק? תקנו אותי אם אני טועה.

תודה רבה, בז'נגלו.

פורסם

1.כן

2. לא יוכל להריץ כלל כי הוא לא תומך ב - SM3 והם לא תומכים אחורנית ב - SM2 (עצלנות מכיני הפורטים).

3.כן.

4.צודק (כשמדובר על ה - GS ולא על ה - GT).

אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף 75 ש"ח בשביל ה - 7600GT שהוא גם מתחמם פחות וצורך פחות חשמל מה - X850XT וגם תומך ב - SM3, ושווה לו בביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים