עבור לתוכן

zippo

Featured Replies

פורסם

אז ככה,חברה שלי קנתה לי זיפו ליום הולדת (יש לי מחר 2.8 :smile1:) אז אני לא כל כך מבין,יש לי בערכה כמו אבנים כאלה. אז ממה שהבנתי זה להחלפה אבל לא כל כך הבנתי, איך מחליפים ? תוך כמה זמן בערך צריך להחליף ? וסתם מה אפשר לעשות עם זיפו אולי יש דברים שאני לא יודע ...

תודה לעוזרים

פורסם

אתה צריך להחליף מתי שאתה רואה שכבר אין ניצוץ

את האבן אתה מחליף ע"י זה שאתה פותח את הבורג למטה.

פורסם

מזל טוב קודם כל.

דבר שני, אתה מוציא את הגוף מהקייס, ומבריג את הבורג החוצה, תנער את זה קצת ותכניס אבן חדשה. האבן אמורה להחזיק הרבה זמן, כשהאבן מתחילה לזוז בלי חיכוך ולא יוצא ניצוץ אתה מחליף. אבל אל תשחק עם ההברגה יותר מידי. אם אתה רוצה, יש הרבה אתרים על זיפויים וטריקים, תבדוק.

פורסם

אז ככה,חברה שלי קנתה לי זיפו ליום הולדת (יש לי מחר 2.8 :smile1:) אז אני לא כל כך מבין,יש לי בערכה כמו אבנים כאלה. אז ממה שהבנתי זה להחלפה אבל לא כל כך הבנתי, איך מחליפים ? תוך כמה זמן בערך צריך להחליף ? וסתם מה אפשר לעשות עם זיפו אולי יש דברים שאני לא יודע ...

תודה לעוזרים

אני מניח שמדובר במצת פתיל, ולא באלקטרוני, ובכן תשמע, תדליק אותו פעם-פעמיים ביום לכמה רגעים (במידה ואתה לא מעשן), אחרת הפתיל מתייבש מהדלק, ואז פעם באה שתנסה להדליק, הוא או ישרף ואז תצטרך להחליף אותו, או שהוא פשוט לא ידלק, ותצטרך להספיג אותו מחדש בדלק... בקיצור, פשוט תדליק אותו לרגע או שניים פעם-פעמיים ביום.

כעיקרון, מצתי זיפו זה בעיקר למעשנים שרוצים לעשות רושם, אני לא מעשן, אם כי הייתי מת בעצמי לאחד, פריט אספנים ;)

פורסם

אני מניח שמדובר במצת פתיל, ולא באלקטרוני, ובכן תשמע, תדליק אותו פעם-פעמיים ביום לכמה רגעים (במידה ואתה לא מעשן), אחרת הפתיל מתייבש מהדלק, ואז פעם באה שתנסה להדליק, הוא או ישרף ואז תצטרך להחליף אותו, או שהוא פשוט לא ידלק, ותצטרך להספיג אותו מחדש בדלק... בקיצור, פשוט תדליק אותו לרגע או שניים פעם-פעמיים ביום.

כעיקרון, מצתי זיפו זה בעיקר למעשנים שרוצים לעשות רושם, אני לא מעשן, אם כי הייתי מת בעצמי לאחד, פריט אספנים ;)

לאו דווקא למעשנים שרוצים לעשות רשום. כשמישהי מבקשת ממך אש, אין יותר סטייל מלעשות איזה טריק זיפו עצבני ולהדליק לה ת'סיגריה.

פורסם

לאו דווקא למעשנים שרוצים לעשות רשום. כשמישהי מבקשת ממך אש, אין יותר סטייל מלעשות איזה טריק זיפו עצבני ולהדליק לה ת'סיגריה.

רק אני רואה את הסתירה במשפט?

פורסם

אין ממש סתירה.. הוא אולי רוצה לעשות רושם, אבל הוא לא מעשן שרוצה לעשות רושם.

פורסם

רק אני רואה את הסתירה במשפט?

שום סתירה. בדיוק כמו שכתבו, שיהיה לך אש בשביל להתחיל עם בנות. אתה עו/שה תרגיל מגניב[שאתה יודעל לעשות 100%] מדליק לה ת'סיגרייה ומתחיל לדבר. זה גם נושא מצויין לשיחה.

פורסם

אם אתם צריכים זיפו בשביל להתחיל עם בחורות אז.... :nixweiss:

פורסם

אני קניתי זיפו לא בשביל להתלהב או משהו פשוט יש לאבא שלי זיפו שהביאו לו לפני 7 שנים ואי עובדת כמו חדשה והחלפני לה לפני חודש פתיל וזהו תחשבו מי שמעשן במקום כל הזמן לקנות מצתים בפעם אחת קונים זיפו ב200 שקל ואתה מסודר להרבה זמן וגם אבנים ופתי לזיפו עולים גרושים 6 אבנים עולים 7 שקל ופתיל 10 וכמובן גם טריקים זה כיף לעשות

פורסם

יש להם אחריות לכל החיים (של המוצר, בניגוד לכמה חברות חומרה אחרות :lol:).

בזיפו שלי (בת 10 בערך) נשבר חלק מהציר של המכסה.

היא נשלחה לארה"ב, קיבלה ציר חדש +שני ריתוכי נקודה + חלק פנימי חדש קומפלט. :smile1:

שווה לשלם יותר, בשביל לקבל יותר.

ד"א גם בלדרמן זה אותו הדבר. :xyxthumbs:

פורסם

ככה זה, יש חברות שפשוט תופסות מעצמן מספיק בשביל לשרת את הצרכנים בצורה הטובה ביותר שהן יכולות.

לא כמו נייק, לדוגמא.

פורסם

יש להם אחריות לכל החיים (של המוצר, בניגוד לכמה חברות חומרה אחרות :lol:).

בזיפו שלי (בת 10 בערך) נשבר חלק מהציר של המכסה.

היא נשלחה לארה"ב, קיבלה ציר חדש +שני ריתוכי נקודה + חלק פנימי חדש קומפלט. :smile1:

שווה לשלם יותר, בשביל לקבל יותר.

ד"א גם בלדרמן זה אותו הדבר. :xyxthumbs:

יש לי זיפו שקיבלתי מחבר ונשבר לה הציר, איך אני ממש את האחריות אם הוא לא זוכר מאיפה הוא קיבל את זה? אני יכול לממש אותה דרך כל חנות שמוכרת זיפו?

פורסם

כשלי התקלקלה הזיפו הכלתי לריקושט והם שלחו אותה לתיקון.

כעבור חודש קיבלתי אותה בחזרה בטענה שהיא מזוייפת(?!?) ולא תוקנה.

הלכתי ישר ליבואן בת"א וביקשתי הסברים.. יש לי תעוד תאחריות מקורית והכל.

הם אמרו שהם לא יודעים איך זה קרה כי לוקח בערך 3 חודשים לשלוח ולקבל את הזיפו בחזרה ורק בארה"ב קובעים אם זה מזוייף או מקורי.

אז מי בדיוק החליט על שלי שהיא מזוייפת? אין תשובה.

בקיצור שלחו לי את המצית וקיבלתי אותה חזרה מתוקנת וגם חלק פנימי חדש (ושמו לי את הישן בשקית והביאו לי אותו גם). היה לי גם שבר בציר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים