פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים קודם כל אני רוצה מדפסת משולבת עם פקס (בלי הצורך במחשב).אני מדפיס לרוב בשחור לבן ופעם ב.. בצבע.הדפסת תמונות צבעוניות לעיתים רחוקות מאוד.ממוצע של כ-5 הדפסות ביום .. אפילו פחות..בגדול הייתי רוצה מדפסת כמה שיותר חסכונית.ייתכן שיתאים לי יותר מדפסת בשחור לבן בלבד (לייזר) אך אולי דווקא הזרקת דיו תתאים לי יותר, מה דעתכם? יש המלצות?שמעתי שלייזר מאפשר הדפסת 3000 דפים לעומת 300 בהזרקת דיו עבור אותו מיכל דיו יש משהו בזה או שפשוט הגזימו?
פורסם 2007 באוגוסט 118 שנים קצת מזה וקצת מזה.מדפסות לייזר המשולבות לא זולות כלל.(אני אחרי התלבטות דומה קניתי 2 מדפסות אחת משולבת דיו והשניה לייזר רגילה יצא זול ממשולבת לייזר הכי זולה).ללא ספק לייזר מספיקה ליותר דפים.אני במקומך הייתי לוקח משולבת רגילה אם מיכל שחור מוגדל.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר אני לא חושב שיש מקום כרגע ל-2 מדפסות אבל אני מדפיס לרוב בשחור לבן ורק לעיתים רחוקות בצבע, אני חושב שעדיף לי מדפסת בשחור לבן בלבד.
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים מחבר הזירוקס והסמסונג נראים דומים מאוד ..זול בכ-200 ש"ח מהסמסונג .הבנתי שהטונר של זירוקס גם יותר זול אבל אני לא בטוח לגבי הכמות שלו לעומת הטונר של סמסונג.הזירוקס עדיף ?
פורסם 2007 באוגוסט 218 שנים אותם מכשירים,הזירוקס מיוצר ע"י סמסונג.הסמסונג קצת חדש יותר ונראה יפה יותר.עלות לדף הם אותו הדבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.