עבור לתוכן

לאחר רכישה, שאלות תפעול לגבי IAudio Cowon A2

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום היקרים, שלום רב!

רכשתי לפני כשבועיים מכשיר PMP - Cowon A2

ורציתי לשאול מספר שאלות את אלה שיש להם את המכשיר או שמבינים בו.

1. איך מפעילים את תחנות הרדיו- לאחר ניסיון בדיקת כל האיזורים (סין, קוריאה, אירופה...) לא נקלט אפילו תחנה אחת של רדיו... יש צורך בעזר כלשהו כדי לקלוט רדיו?

2. כנ"ל לגבי אופציית משדר הטלוויזיה- פה אני יודע שצריך איזה שהוא מקלט DMB כדי לראות שידורים. איך אני עושה את זה? איפה קונים אנטנה כזאת אם צריך בכלל?

3. הבנתי שבעזרת פריצה כלשהי, והתקנת קבצים מסויימים, אפשר לשחק במכשיר כל מיני משחקים מסוג SMS - אם מישהו יוכל להסביר לי את ההליך ולתת לי את קבצים אלו, אני גם אשמח.

4.בהקלטה חיצונית ( לדוגמא ממיר של HOT ) איכות הסאונד (לעומת איכות הווידיאו ) יחסית ירודה, האם מישהו יודע אם יש דרך לתקן את זה, או אופציה של הגדרה מסויימת כדי שההקלטה תצא באיכות הכי טובה? ( לדוגמא: עוצמת כבל ).

תודה רבה

BISLY

נ.ב- לכל המתלבטים- לאחר שבועיים עם המכשיר זהו ללא ספק המכשיר הטוב ביותר גם אם הוא ישן- לוקח כל נגן אחר... ( וזו לא ההתלהבות מדברת :) )

פורסם

1. איך מפעילים את תחנות הרדיו- לאחר ניסיון בדיקת כל האיזורים (סין, קוריאה, אירופה...) לא נקלט אפילו תחנה אחת של רדיו... יש צורך בעזר כלשהו כדי לקלוט רדיו? לפי מה שאני יודע, שים על קוריאה ותעשה סריקה אוטומטית

2. כנ"ל לגבי אופציית משדר הטלוויזיה- פה אני יודע שצריך איזה שהוא מקלט DMB כדי לראות שידורים. איך אני עושה את זה? איפה קונים אנטנה כזאת אם צריך בכלל?DMB קיים רק בקוריאה, בארץ אין דבר כזה

3. הבנתי שבעזרת פריצה כלשהי, והתקנת קבצים מסויימים, אפשר לשחק במכשיר כל מיני משחקים מסוג SMS - אם מישהו יוכל להסביר לי את ההליך ולתת לי את קבצים אלו, אני גם אשמח. אתה יכול לקרוא על הכל פה http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=29

4.בהקלטה חיצונית ( לדוגמא ממיר של HOT ) איכות הסאונד (לעומת איכות הווידיאו ) יחסית ירודה, האם מישהו יודע אם יש דרך לתקן את זה, או אופציה של הגדרה מסויימת כדי שההקלטה תצא באיכות הכי טובה? ( לדוגמא: עוצמת כבל ).

הדבר הכי חשוב שאני יכול להמליץ לך עליו זה לעדכן גרסאות, בנגנים של COWON זה הכי חשוב

וגם, תהנה מהA2 אני עדיין מחכה לA3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים